Ben mesela ovülasyon hcg aşamalarını atlayıp spermiograma giriş yaptımbundan tam bir sene önce gebeliğe dair tek bildiğim şeyler pko, hcg ovülasyon gibi anahtar kelimelerdi sadece
suan rahim filmi yorumlanır sperm analizi yapılır hormonlar yorumlanır ve hatta hatta polip miyom gibi şeylerin tanı ve tedavisi için alternatif tıp tavsiyeleri verilir.
müracaat —-> FİONA TIP MERKEZİ SAĞLIKTA EMİN ELLERDESİNİZ
Doğurcam fionacım kesin kararım. Ufak tefek eksiklerimiz var ama hallolmayacak şeyler değil. Embriyo yok işte ama olur yani bence olur. Olabilir. Olsunbenim anneem ve babaanem ebe hemşire hiçbişe yapamadık mı ararız annemi görüntülü hallederiz sen takılma yeter ki doğurcam de
Kocam diyor onu. Üzerimde yoğun bir baskı var. Ben buraya girdiğim için o da gidip oyun oynuyormuş. Duy da inanmaAh canım benim inanamıyorum verilmiş sadakanız varmış. O yol çok fena canım benim valla gelmiş geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Allah beterinden saklasın
Et et, kafa doktoru da takılma orda der sonra gider bırakırsın bizi
sen böyle diyon ya şimdi bi de taze transfer ya ilkinde zınk diye oluvercek tabii allahım bilirDoğurcam fionacım kesin kararım. Ufak tefek eksiklerimiz var ama hallolmayacak şeyler değil. Embriyo yok işte ama olur yani bence olur. Olabilir
Hahha onu ben demem benim dünür dersen böyle diyon ya şimdi bi de taze transfer ya ilkinde zınk diye oluvercek tabii allahım bilirsonra o nickini gene terelel yapmak zorunda kalcan sey dicen çok cabuk oldu ya bu nasıl oldu falan anlamadık ki bi anda
Allah razı olsun çok şükür çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten.
Aynen bebeğim verdik çok şükür korudu Allahım çok sağol canım benimÇok şükür ucuz atlatmışsınız canımbaşınızdan bi tuz ekmek çevirip bi fakire verin, sadaka verin. Allah beterinden korusun
Çok şükür kuzum iyiyim birşeyim yok Allaha binlerce kez şükür tamam kuzum heyecanlıyım bakalım yarın neler olacak inşallah Rabbim güldürür yüzümüzüÇok büyük geçmis olsun canım ,umarim hersey yolundadir
Catlama ignesi sonrasi doktor iliski planlamasını yapıyor canım.Benim doktorum igneden 36 saat sonra arka arkaya iki gun iliski,bir gun ara ,bir iliski seklinde vermisti hep toplam 3 tane
Verdik canım çok şükür korudu Rabbim Allahım kabul ederse bizde ailelerimizde yaptılar hayırlarını inşallah Allah bundan sonra beterinden cümlemizi korusunÇok geçmiş olsun, allah korumuş resmen. Bencede sadaka verin, bi çocuk sevindirin mutlaka
Amin bebeğim Allah razı olsun o yolu 8 senedir gidiyordum Allah birgün nasip etmedi çok şükür canıma birşey olmadı Allah kimseyr yaşatmasın çok sağolAh canım benim inanamıyorum verilmiş sadakanız varmış. O yol çok fena canım benim valla gelmiş geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Allah beterinden saklasın
Et et, kafa doktoru da takılma orda der sonra gider bırakırsın bizi
Teşekkür ederim bebeğimmm inşallahcanımm çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatır iyi olursunuz
Aynen ya her gün yeni bir şey öğreniyorum, şimdi de histereskopi bilgisi doldu beynim, bakalım yarın öbür gün neler araştırırken bulacağım kendimibundan tam bir sene önce gebeliğe dair tek bildiğim şeyler pko, hcg ovülasyon gibi anahtar kelimelerdi sadece
suan rahim filmi yorumlanır sperm analizi yapılır hormonlar yorumlanır ve hatta hatta polip miyom gibi şeylerin tanı ve tedavisi için alternatif tıp tavsiyeleri verilir.
müracaat —-> FİONA TIP MERKEZİ SAĞLIKTA EMİN ELLERDESİNİZ
Ben inanmam valla bi doğursun bakalım cidden bebek miymiş oHahha onu ben demem benim dünür derminseo di mi? Emin misin tuttuğuna der. Bir doktordan daha mı görüş alsan der. Doğurana kadar ikna edemeyiz. mell_in_shell 'in dediği gibi doğumda da kesin üç kez kontrol eder içerde başka bebek kaldı mı diye
Bende olaylar o şekilde ilerlemiyor. Daha ziyade şey olur mesela. "Kese mi o? Kese düzgün di mi? Bir şeyi yok di mi? Bu kalp atışı mı? Düzgün atıyor di mi? Bir sorun yok di mi? Her şey yolunda di mi? Sağlıklı olur di mi? Düşmez di mi?" Benim tarzım bu
İnsan kendi gelini için öyle laflar eder mi ne kadar ayıp. Bende sana verecek kız yok!!! Yani şu anda zaten yok da ilerde de yokBen inanmam valla bi doğursun bakalım cidden bebek miymiş o
Düştün hemen di mi tuzaklara? Çık ordan çık çıkAynen ya her gün yeni bir şey öğreniyorum, şimdi de histereskopi bilgisi doldu beynim, bakalım yarın öbür gün neler araştırırken bulacağım kendimi
Şunu atlatayım daha çatlatma iğnesi var sırada, onları araştıracağım soracağım falanDüştün hemen di mi tuzaklara? Çık ordan çık çık