- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
Tabi ki veririm canim ☺Anladım canım, inşallah hemen iyi olursun. Haber verebilir misin bana da? Çünkü benim doktorum bana operasyon vs demedi, tıkanıklık sebebini de söylemedi. Belki biryere yönlendirir bir sonraki kontrolümde. benim bu ay yumurtam vardı tek tüpten, 2 gün önce çatlatma vuruldum 2 hafta geçsin netice doğrultusunda sanırım konuşur benimle.
Gerçekten öyle heralde çünkü benimki de diğer uçHahahaha eşler şu isim konusunda hiç orta yol bulamıyo
Ne güzel işte hahahahGerçekten öyle heralde çünkü benimki de diğer uçbi fikir söyle birini seç diyorum, ben asla karışmam sen ne istersen o olur diyor. Fikrini bile söylemiyor bu da
Bu olmaz la. Hani oğlan doğuruyordun? Bu test bozuk. Geri verBenim de bu bebe çıktı
BakBanada bu ciktii
Dun esimle isim kavgasi yaptik
Kol bozuk kolBu olmaz la. Hani oğlan doğuruyordun? Bu test bozuk. Geri ver
Değil galiba. 30 üstü olması gerekiyor diye biliyorum benKizlar selam, bugün regl nin 2. Gunu kontrole gittim yine iki tarafta da inci gibi pko kistleri vardı ama 10 mm altında klomen kullanılır dedi inşallah pazar tekrar başlayacağım gelmişken hormon da vereyim dedim sonuçlar nasıl sizce estr. düşük mü?
Benim kocam turunç demiş miydim ve genleri aşşşşırı baskın. Ablası da kocam da annelerinin kopyası, babalarından gram bir şey almamışlar. Ablasının kızı da bunların kopyası, o da babasından hiçbir şey almamış. Bize senelerce turuncu gen çekinik diye anlattılar hep kandırılmışızKol bozuk kol
O da sana "O sperm olmadan yap bakalım çocuğu da görelim" derse nabıcang?Evet doğuracak olan benim o ne diye karışıyor vereceği bi tanecik spermbi harf seçme hakkı olabilir
Gelinimi görün hanımlaaaarBenim kocam turunç demiş miydim ve genleri aşşşşırı baskın. Ablası da kocam da annelerinin kopyası, babalarından gram bir şey almamışlar. Ablasının kızı da bunların kopyası, o da babasından hiçbir şey almamış. Bize senelerce turuncu gen çekinik diye anlattılar hep kandırılmışız
Benim kocam kendini 3 gün tutsun kendimi balkondan atarımO da sana "O sperm olmadan yap bakalım çocuğu da görelim" derse nabıcang?
Ay sorma benimki de karışır herşeye, biz de başladık yavaştan kavgalaraBanada bu ciktii
Dun esimle isim kavgasi yaptik
Yaaa ne güzelllBenim kocam turunç demiş miydim ve genleri aşşşşırı baskın. Ablası da kocam da annelerinin kopyası, babalarından gram bir şey almamışlar. Ablasının kızı da bunların kopyası, o da babasından hiçbir şey almamış. Bize senelerce turuncu gen çekinik diye anlattılar hep kandırılmışız
Allah'ın işine karışmak gibi olmasın da bana benzeyemez mi acaba yaGelinimi görün hanımlaaaar
Embriyologa söyle senin genleri baskın yapsın ayarlasın bişilerAllah'ın işine karışmak gibi olmasın da bana benzeyemez mi acaba yaİlla bir şeyi benzeyecekse göz rengi benzeyebilir ama
Benimki ben söylemesem ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini bilmiyor. Başladığında söyleyip üç ay sussam üç aydır kanıyorum sanabilirBenim kocam kendini 3 gün tutsun kendimi balkondan atarım1 haftadır reglin ne zaman bitiyo diye soruyo
Benimki çetele tutuyo takvime falan bakıyo bugün bitmesi gerekmiyordu diyeBenimki ben söylemesem ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini bilmiyor. Başladığında söyleyip üç ay sussam üç aydır kanıyorum sanabilir