- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Arada geliyo böyle, inşallah inanmak başarmanın yarısıdır benim de peşinden gelmem lazım çocukların arasında çok yaş farkı olmasınVahiy mi geldi canım? Güveneyim mi bu bilgiye? Ay sen fal mı baktın yoksa? Kapat kapat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada geliyo böyle, inşallah inanmak başarmanın yarısıdır benim de peşinden gelmem lazım çocukların arasında çok yaş farkı olmasınVahiy mi geldi canım? Güveneyim mi bu bilgiye? Ay sen fal mı baktın yoksa? Kapat kapat
Şartlar arasına bizim hesapları takip etme şeysi de getir. Biz de nasiplenelimAnketime katılın !
Bu ay sizce kistim kaç cm olacak?
Çekilişle bir kişiye iphone
Bu gönderiyi beğenip hesabımızı takip etmeniz yeterli.
Ay hadi inşallah. O zaan sen önce mi doğurcan? Ona göre şey yapalım. Sonra vay ben oğlumu yaşlı geline vermem deme deArada geliyo böyle, inşallah inanmak başarmanın yarısıdır benim de peşinden gelmem lazım çocukların arasında çok yaş farkı olmasın
Çeşitli uzmanlık alanlarınız var sonuçta, bence isabetli bir karar, testler, ovülasyon, tüp bebek gibi ayrı ayrı dallarda uzman kadromuzla sizlerleyiz.Şartlar arasına bizim hesapları takip etme şeysi de getir. Biz de nasiplenelim
Ayy geçenlerde buraya eşinin sperm testi sonucunu atıp yorum isteyen bir kızcağız vardı. Alanında uzman ekiplerimizle hizmetinizdeyiz. Siz paylaşın biz sizi yardımcı olacak kişiye yönlendirelim dedim. Kız alındı bozuldu. Halbuki bilse ne haldeyizÇeşitli uzmanlık alanlarınız var sonuçta, bence isabetli bir karar, testler, ovülasyon, tüp bebek gibi ayrı ayrı dallarda uzman kadromuzla sizlerleyiz.
İngilizce makaleleri mi merak ediyorsunuz, o da burda. Gel vatandaş
Öyle de olmasak kafayı yeriz, ben şahsen ruh sağlığımı böyle koruyorum.Ayy geçenlerde buraya eşinin sperm testi sonucunu atıp yorum isteyen bir kızcağız vardı. Alanında uzman ekiplerimizle hizmetinizdeyiz. Siz paylaşın biz sizi yardımcı olacak kişiye yönlendirelim dedim. Kız alındı bozuldu. Halbuki bilse ne haldeyiz
Evet, ben de işte ama kızın bundan haberi yok nihayetinde. "Bunun tuzu kuru tabii, hayat buna güzel" diye düşünmüş olabilirÖyle de olmasak kafayı yeriz, ben şahsen ruh sağlığımı böyle koruyorum.
Ben moderen kaynanayım öyle şeylere takılmam belki sen takılırsın diye dediydimdiAy hadi inşallah. O zaan sen önce mi doğurcan? Ona göre şey yapalım. Sonra vay ben oğlumu yaşlı geline vermem deme de
Kızı şoka uğrattın bizimki kadar geveze topik yok zaten burda hdhdjdAyy geçenlerde buraya eşinin sperm testi sonucunu atıp yorum isteyen bir kızcağız vardı. Alanında uzman ekiplerimizle hizmetinizdeyiz. Siz paylaşın biz sizi yardımcı olacak kişiye yönlendirelim dedim. Kız alındı bozuldu. Halbuki bilse ne haldeyiz
Ay yok ayol sağlıkla doğsunlar sağlıkla büyüsünler. Biz beşiklerini kerttik, kendilerinin de gönlü olursa olur bu işBen moderen kaynanayım öyle şeylere takılmam belki sen takılırsın diye dediydimdi
Accık göz gezdirse kendisinin fahri doktora almak üzere olan uzmanlara yönlendirileceğini görecekti ama hazırlıksız yakalandıKızı şoka uğrattın bizimki kadar geveze topik yok zaten burda hdhdjd
Varikoseli olanlarda sağlam sperm yok mu ki?Muayeneye gittiğimde konuşacağım. Ben tırsağın tekiyim bana kalsa iğne de kullanmayacağım da işte mecburiyet... Varikosel ameliyatı öncesi denemeseymişsiniz keşke tüp bebek. O zaman yok muydu yoksa? Kuzenim de Bahçeci'de birkaç defa denedi olmadı. Meğer eşinde varikosel varmış. Bir şey dememişler. Sonradan ameliyat oldu o da
Hassas bir konu olduğu için anlattıklarının dışında ayrıntı sormadım ama varikosel ilerlediyse sperm değerlerini bozuyor, sayılar azalıyor. Azospermiye kadar gidebiliyor yanlış bilmiyorsamVarikoseli olanlarda sağlam sperm yok mu ki?
Keşke, keşkeeee :))"Bunun tuzu kuru tabii, hayat buna güzel"
o zaman ben de şunu anlıyorum senin vesilenle, zor bir vakaymışımYa ben de duyunca şok oldum. Çok zorlanan vakalarda bunu öneriyorum dedi
Nasip olur mu beee
Evet evet evet sağlıkla olsun inşallahNasip olur mu beee
Nasip olursa nerdeyse ayni anda olucak bize cok heycanli
Benim de bu bebe çıktı
Banada bu ciktiiBenim de bu bebe çıktı
Hahahaha eşler şu isim konusunda hiç orta yol bulamıyoBanada bu ciktii
Dun esimle isim kavgasi yaptik