- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Yaa ciddi misin ayy benim de artık öyle. Ama hijyenik açıdan bol değiştirmek lazım.Püü o kurabiyeyi affetmem kaç iki ya. Bir de ekler hastasıyım onu da hiç affedemiyorum. Bahsettiğiniz altı pedi beni biraz zorlasam iki regl dönemi idare eder nerdeyse. 3. günden itibaren günlük pede geçiyorum sayılır
Dimi ya. Aynı düşünmüşüz. Hele iğne falan girince işin içine günler iyice geçmiyorHahah ben de uzun süren, günlerin geçmek bilmediği ilk ay aynı şeyi demiştim. Yıl olmuş kaç iki hafta beklemek nedir ya, bunu ilk günden gören bir şey yapamıyorlar mı anında bir şeyler oluyor sonuçta içeride meeh
Yaaa bilmiyordum. Dibim düştüBenim imkansız bi günlük stoğum bursada bi eklerci var biliyorsundur, eklerci ümit instagramdan bak ona U Uzaygemisi35 sen de biliyosundur orayı
Hah iyi bari canım. Nasılsın? Ne zaman gideceksin?Arkadaşın yaşadıklarını bende hayretler icinde okudum, uzuldum
Benim şuanki doktorum o degil canım ,o benim yıllar önce takibime baslamisti ama nisantaşi bana çok çok uzak kaldiği icin ben uzun suredir kendisine gitmiyorum.