- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
Olabilir. Sıcakta mayışıyordu. Havalar serinleyince canlandılar sanırımBu ay benimkinde de bi haller var acaba havalardan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir. Sıcakta mayışıyordu. Havalar serinleyince canlandılar sanırımBu ay benimkinde de bi haller var acaba havalardan mı
Ben hamile kalana kadar havalar böyle gitsin
Aynen Neyse bu akşam yırttım. Sular kesik öğlenden beri
Benimki su olmasa teyemmüm yapar toprakla gerekirse öyle bi istekli bu aralar ovülasyon testi yapmadığım için ama yaptığım zamanlar ben kovalıyordum kendisi kacıyoduAynen Neyse bu akşam yırttım. Sular kesik öğlenden beri
Benimki su olmasa teyemmüm yapar toprakla gerekirse öyle bi istekli bu aralar ovülasyon testi yapmadığım için ama yaptığım zamanlar ben kovalıyordum kendisi kacıyodu
Aynen bıraktım bende rahat ettim stres olmadımDemekki kendi haline bırakman gerekiyormuş:)
Poliver kist sendromlu bir insana batdaş denirse güzel bacım :)benimde bir batdaşım varmış :) Rabbi Hebli Mines Salihin
Yaza kalmadan inşallah hamile kalırızBen hamile kalana kadar havalar böyle gitsin
İnşallah yaaaYaza kalmadan inşallah hamile kalırız
Ay inşallah yaza doğururuz kız , ben o kadar sabırsızımkiYaza kalmadan inşallah hamile kalırız
Özledik seni bugün yahu kolay gelsin canımkızlaaar herkese selamm çok yoğun bir gün hala
işteyim yeni topik bebiş getirsin demeye geldimmm
Amin amin aminnnnnn bu ay hamile kalırsak mayıs ayında patlatırız bombayıAy inşallah yaza doğururuz kız , ben o kadar sabırsızımki
Yaza kadar mı bi kış daha deviririz üstüne :)Yaza kalmadan inşallah hamile kalırız
Ay öyle deme kız töbe töbe töbeYaza kadar mı bi kış daha deviririz üstüne :)
Kız bendeki bu şanssızlıkla a bak gör sayfanın yıldönümünü kutlarız :)Ay öyle deme kız töbe töbe töbe
Aynen süper olur vallaAmin amin aminnnnnn bu ay hamile kalırsak mayıs ayında patlatırız bombayı
Öyle deme kuzum yaa Allah büyükKız bendeki bu şanssızlıkla a bak gör sayfanın yıldönümünü kutlarız :)
Ben 8 ekimde doğum yapıyodum güya bari hamile haberi alayım da yas tutmayan ekimdeAynen süper olur valla