Yaz kızım "Meninin içinde depolanmasını istiyor. Canı enfeksiyon çekiyor"
ICSI mikroenjeksiyon işte. Spermleri büyütüp "Bu çöp. Bu sağlam, kenara al" diye ayırıyorlar. Sağlamları da tek tek yumurta içine enjekte ediyorlar. Normal tüp bebek (IVF)'te yumurta hücresini ortaya koyyolar. Spermleri de ertafına salıp "Hadi oğlum göreyim sizi. Gidin bu maçı alın" diyorlar. Sperm kendi döllüyor yumurtayı lab ortamında.
Teoride ben de bir sıkıntı varsa baştan bilinmesinden yanayım ama pratikte zangır zangır titreyerek yaptırıyorum vitamin tahlillerini bile. İğneden değil sonuçtan korkuyorum. Vitamin sonucunda en kötü ne olabilir? ama korkuyorum işte
Kızlar üçyüz sayfa konuştuğunuz için şimdi bol alıntılı uzun bir mesaj geliyor size. Napayım kaşındınız. Artık çoğu mesajı alamadım bile. Neyse başlıyorum hadi bakalım.
Canım ben de öyle bir deliyim işte
Çok güzel anlatmışsın kız. Bence tüp bebek merkezleri senin bu açıklamayı standart olarak yapsınlar. Halka inmişsin valla bravo
güzel taktikmiş bence baya unut vaad edici.
kızlar ben burda konuştuğum herkesle ilgili kafamda bi profil oluşturdum
merak ediyorum beni nasıl tasvir ediyorsunuz kafanızda sizce nasıl bi tipim
fiona13 @GeminiWoman kopya vermeyin
Yaaa dur ben de söylim. Bi kere aşırı zayıfsın 33 beden. Açık tenli beyaz tenlisin. Saçların koyu kahve siyah gibi. Gözlerin de kahve bence. Bileklik kolye takmayı falan bence seviyorsun. Kot tshirt giymeyş seviyorsun ama saçını falan yapıyorsun genelde. Bildim mi?
Hep ayni seyi demissiniz kizlar. Fiyatlara baktim baya pahaliya geliyor. Ne yapsam bilemedim. Istanbulda bi arkadasim da var ama abisiyle kaliyo, abiside kuzenimi seviyor, orayada gidemeyiz cok karisik isler
Kafam cok karisti. Esimde cok bikti bu islerden aksal istanbula gidiyorum ben dersem kavga cikicak
Ya niye kavga çıkartıyorsun enişte bey. Konu çözülsün herkes rahatlasın bence. Evet baya pahalıya gelir ama rahat etmen önemli. O ailede kalıp yalan söyle bence.
Gün geçtikçe değişen bir profil ahahshsj
Hffff ama gelmen lazım :/ Kocanla biz konuşalım. Hani ergenlikte kızlar arkadaşlarının annelerini arar ya ikna etmek için ahshjdjd
Agshsha hocam
Cartedor ağlıyo çıkabilir miyiz?? Lisede hocadan izi in isteyen ergen tribi
ahahahh seni uzayı cartdoru radarımıza aldık haberniz olsun kızlar ahahahah
Ya ne radarı kız bu kaçırdkm
valla dun ust kata kayınvalıdme cıktım . actım eve bi indim miss heryerı supurmus . bende de senınkının pro olmayanı var
ama bole bıse yok korıdordakı halıları sılkelıyodum normal makıneyle zor süpürülüyo dıye bı geldm mis mis
dedım vay anasını be
kurutma makınesı benımde hayalım kayınvalideme aldırmayı dusunuyorm onu
Kız kayınvalideler kurutma makinesi alır diye bi kampanya mı var nedir?
minseo de aynısını demiş. Öyle bişi varsa yarın onlara gideceğiz ben de diyim, herkesin kayınvalidesi kurutma makinesi alıyor diye?
Çabuk bakın silcem
Yaaa nayırrr nolamazzz kaçırdım sanırım
U Uzaygemisi35 canimm cevap vermemisim sana. Yumurtalar o boya geldiginde yolculuk yapmak cok riskli olur catlayabilir dedi.
Tup bebek de catlamasi problem, ama senin durumda catlasa bile problem degil iliskiue giriyosun
Aa anladım canım çok sağol. Bu arada tüp bebekte bir de yumurta toplamadan önce çatlama engelleyici bir iğne de vurulduğunu okumuştum. O nedenle öyle olacaşını düşünmedim hiç.
Ama bazen siteye giremiyoruz falan ya aklım çıkıyo buraya girip okuyamayacağım, sizden haber alamayacağım diye
çatlarım meraktan kim gebe kaldı kim hala benim gibi bebe bekliyo ahsjbsjsbsj şunun bi yolunu bulalım hajshsj
Ben de ölüyorum meraktan ya. Bakıma girince sinir oluyorum. Biri banlanınca aklım gidiyor.
Kizlar tam manyaksiniz
Afafaa işte sonunda biri gerçekleri açıkladı
Kelimenin tam anlamıyla deliriyorum
bi işim de rast gitmez.. Yumurta kontrolüm vardı bugün. Femarayla bile sadece 1 yumurtam gelişmiş
23 mm. Kaç aydır çatlatma vermeyen adam bu sefer verdi tabii garanti olsun diye. Ailede erken menapoz var mı diye sordu var tabii
yumurta rezervleri nanay artık benim.. Rapor çıkaracaklardı iğne için, Türkiye genelinde sgk sistemi çökmüş. Eczanelere yalvardım bi ton, sonra halledeceklermiş raporu, bu ilacı almam lazım diye. Giriş yapmadan ilaç da vermiyorlar. Neyse sonra birini ikna ettim. İlişki de 36 saat sonra sabaha denk geliyor. Adam işe gitmeden, kargalar kahvaltısını yapmadan nasıl olacaksa artık? Pöfffff
Kız dur. Hemen çökme. Yumurtanın boyutu gayet iyi. Ayrıca çoğu doktor tek yumurta geliştirmeyi hedefliyor zaten. Daha da büyümeden ideal boyutta çatlasın diue vermiştir. Bence hiç canını sıkma tek yumurta olması kötü değil tek olsun kaliteli olsjn bizim olsun. SGK sistemi sık sık gidiyor ya çok saçma. Eczanenin anlayış göstermesi iyi olmuş yok yere kaçıracaktın az daha. Sabah 5buçuk gibi spermler en iyi kalite ve hızda oluyormuş canım artık biraz erken yatar uykunuzu alır değerlendirirsiniz.
bişey kaçırmadın yüzüm karalıydı zaten
Of yaaa
Ay inşallah. Ürolog da onu dedi eşime. Sonuçta kısır değilsin doğru bir uygulamayla başarılı sonuç elde edilebilir dedi de işte kolay bir şey değil ya ne bileyim. Kocamın dili yavaş yavaş çözülmeye başladı bu arada. Böyle sonuçları görünce oranın artık bir işe yaramadığı gibi bir düşünce oluşuyormuş. Bu yüzden de kaçıyormuş sanırım biraz da. Artık neyi ne kadar doğru söylüyor bilemiyorum da ben elimden geldiğince desteğim ona
Ya bak. Bir şu duygularını bizle hayatlarındaki en yakın kişiyle paylaşanlar keşke. Yani kendi içlerinde yaşayıp bize de farklı şekilde yansıtıyorlar öfke gibi kaçma gibi. Bu da bizi de sinirlendirip iyice ilişki sorunu yaratıyor. Bir paylaşıp dertleşseler her şey çok daha iyi olacak.
Daha çok erken testte çıkmaz zaten demiştim sana
Kızlar kafam çok dolu. Doğru mu hesaplıyorum bi bakın yaa. Ben birazdan saat 6da vursam iğneyi. Yarın değil, öbür gün sabah 6ya denk geliyor dimi 36 saat?
Doğru canım aynen
Catlatma iğnesi vurulduktan kac gun sonra regl oluyorsunuz kizlar özellikle regl si düzensiz olanlar?
Bunun bir standardı çok yok canım senin düzensiz oldupu için yine düzensiz olabilir. 12 14 16 gün değişebilir.
minseo şimdi ifşa edıyormus hepımızı
boy boy fotolarmızı
DD
başlık Enayiler
D
:
Asgagag toplucaa dolandırıldılarrr dı dıdıdıınn
aralarında farklı meslek gruplarından çeşitli yaşlardan kadınların cinsellikle ilgili konuşmaları ifşaa olduuu
detaylar sonraki sayfadaa tıklayın
U Uzaygemisi35 uzay uzay nerdesin? Sen de mi gizli oluşumlara katıldın, hı? Doğru söyle. Ben alıştım zaten. Söyle söyle
Ya oolum bi susmamışsınız ki yetişemiyom
Kızlar bu ay sürekli sarımsı yeşilimsi akıntım var iyice kıl oldum ya
enfeksiyon şüphelerim artıyor bu akıntılar tüpten mi geliyor vajina içinden mi
rahim filmindeki su kurutur inşallah bişi varsa
Canım vajinal akıntı mı idrar yolu akıntısı mı bunu hiç anlayamıyoruz biz malesef. Bol su iç sen hangisiyse enfeksiyon varsa iyi gelir sonuçta. Rahim filmindeki sıvı enfeksiyonu kurutmaz bence ama yine de açar temizler biraz yolu
Coooook aciktim bizde akşam bulgur pilavı Kuru fasulye var sizde ne var kizlar
iftara da az kaldı
Ohh afiyet olsun Allah kabul etsin
Kızlar acil sorum var. Benim hsg sonrası yoğun yoğun akıntılarım devam etti. Başta hafif kanlı, sonra sarı, şu an yumurta akına dönmüş ya ama daha reglimin 11. günü. Erken mi yumurtluyorum noluyor ya da hsg akıntısı mı bu beni yanıltıyor olabilir mi
Zor soru sormuşsun beybi. Yumurtlama akıntısına benziyor olabilir. Bence yarını değerlendirin bugün değil de. Sperm değeri düşmesin. O akıntıdan iki 3 gün sonra ovüde pik görüyorsum ben. Hsg erken regle sebep oluyorsa bazılarında erken yumurtlamaya da sebep olabilir belki.
Hsg den sonra erken yumurtlama olayı duymuştum, Ovülasyon testin varsa yapsana bi ama bende genellikle akıntı başladıktan 2 3 gün sonra pik oluyor yani şuan sen ovü dönemine girdin muhtemelen bu hafta içi yumurtlucaksın
Aynen bence de.