- 5 Mart 2013
- 23.522
- 44.629
Süper, Morfoloji vs nasıldı?Bu arada benim eşim de varikosel ameliyatından sonra prf. Saraçoğlunun keçi boynuzu kürüyle düzeldi sonuçları 6 ay içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper, Morfoloji vs nasıldı?Bu arada benim eşim de varikosel ameliyatından sonra prf. Saraçoğlunun keçi boynuzu kürüyle düzeldi sonuçları 6 ay içinde
yaparsın. oranın florasını düzenliyor. yap dedimFitil yapamam
ama hareketi de düşmüş. anca gitmez mi çatlamaya kadar. iki gün sonra bir daha şey ederizBence daha olmamıştır canım yeni büyümeye başlamıştır 2 3 güne anca bence bekle 1 2 gün daha
Çok güzel düzelmesi. Bende ameliyattan sonra 2 ay falan yaptım o kürü biraz arttı sonra bıraktım yapmayı. Sayılar nasıldı sizde.Bu arada benim eşim de varikosel ameliyatından sonra prf. Saraçoğlunun keçi boynuzu kürüyle düzeldi sonuçları 6 ay içinde
Yapamaaaamyaparsın. oranın florasını düzenliyor. yap dedim
Ovü varsa bi yap bence spermler ziyan olmasın daha pik değilseama hareketi de düşmüş. anca gitmez mi çatlamaya kadar. iki gün sonra bir daha şey ederiz
Yahu yaparsın. nöbetten gelince kocan yapar. benimki uzmanlaştı o konuda. ovüm yooook. benim ovüm hiç olmadıYapamaaaam
Ovü varsa bi yap bence spermler ziyan olmasın daha pik değilse
Sarmayi ne zamandır istiyorum ya bi gidip yaprak alip yapamadım ne zamandır afiyet olsun canım aynen planim o yönde Turşu soğan ile gider KuruOf kuru pilav yanına soğan bayılırım ben anneme gitcem kocam nöbetçi o da sarma falan yapmış öyle sıradan şeyler
Al ozaman bacım sperm kıymetli şuan tedarikli kullanmak lazımYahu yaparsın. nöbetten gelince kocan yapar. benimki uzmanlaştı o konuda. ovüm yooook. benim ovüm hiç olmadı
Sperm sayısı 16milyondan 73milyona çıktı. Baş boyun anomalisi fazlaydı düzeldi. Zaten sayıdan çok morfoloji etkiliyoSüper, Morfoloji vs nasıldı?
Çatlama kanaması da olabilir yerleşme benzeri bişey deKızlar selam nasılsınız? Bir sorum olacaktı sizlere. Salı günü çok afedersiniz idrar sonrası peçeteye nokta kadar açık kırmızı akıntı geldi tekrar sildim sürüntü olduğu için silik silik açık kırmızı akıntı geldi. Damla şeklinde yoğun değildi. Peçeteyle hafif bastırdım yine nokta kadar geldi. Kesildi ama daha da gelmedi. Bat 17 Mart salı günü akıntı olan gün adetime 8 gün kalmıştı.. Bu lekelenme durumu olabilir mi sizce? Daha önce hiç yaşamadım.
Maşallah ya çok iyi düzelmiş sizinSperm sayısı 16milyondan 73milyona çıktı. Baş boyun anomalisi fazlaydı düzeldi. Zaten sayıdan çok morfoloji etkiliyo
Kruger sonucu >%4 olması gerekiyo sanırım şimdi %6 olduÇok güzel düzelmesi. Bende ameliyattan sonra 2 ay falan yaptım o kürü biraz arttı sonra bıraktım yapmayı. Sayılar nasıldı sizde.
Ameliyatta fayda etmiş demek ki size canım ilk morf nasıldıKruger sonucu >%4 olması gerekiyo sanırım şimdi %6 oldu
Düzeldi ama olmayınca olmuyo maalesef sebepsiz infertilite teşhisi kondu bize şimdi de herşey normal hormon testleri fln ama olmuyo. Ama rahim filmi çekilmedim hiçMaşallah ya çok iyi düzelmiş sizin
Ovülasyon yaptım canım ama çook silikti Bu ay çok üstüne düşmedim 2 ve 3 mart yumurta akı kıvamında yoğun akıntım oldu yumurtlama diye düşünüp değerlendirdim ve ertesi gün göğüs acısı başladı şaştım kaldım öyleÇatlama kanaması da olabilir yerleşme benzeri bişey de
Evet canım. Morfoloji% 2 di. Baş anomalisi %70 diAmeliyatta fayda etmiş demek ki size canım ilk morf nasıldı
acaba yumurtlamamı ya. ovü yap bence bi al daKızlar acil sorum var. Benim hsg sonrası yoğun yoğun akıntılarım devam etti. Başta hafif kanlı, sonra sarı, şu an yumurta akına dönmüş ya ama daha reglimin 11. günü. Erken mi yumurtluyorum noluyor ya da hsg akıntısı mı bu beni yanıltıyor olabilir mi
Bizim de aynı canım eşte de bende de sorun yok ama olmadı 1 yıldır 1 kimyasalım var haftaya ctsi film çekilcem bakalımDüzeldi ama olmayınca olmuyo maalesef sebepsiz infertilite teşhisi kondu bize şimdi de herşey normal hormon testleri fln ama olmuyo. Ama rahim filmi çekilmedim hiç