- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Tabi ki önce kendi istemesi lazım yoksa hiçbir tedaviden fayda sağlamaz zaten. Ama paylaşmamak çok zor hakikaten hiçbir şeye çözüm olmuyor. Biz bile burada dertleşmesek çok fena oluruz. Bence de kendi kendine çaba göstermesi büyük bir şey. Pekiştir sen de onu böyle şeylerde, senin için de zor biliyorum ama ne güzel araştırmışsın falan diye teşvik et. Ama dediğin gibi artık sen fazla kovalama peşini. İnşallah iyi olsun o da ve ilişkiniz de.O da rezil durum. Onu da yapayazmışlığım var daha önce.
Gitmeyi kabul etmez. Baskı yaparsam daha da ters teper. Ben de zaten bebekten bağımsız olarak bizim düzgün bir ilişkimiz olsun diye umursuyorum, bu kadar dert ediyorum. Bir süre üstüne gitmeyip akışına bırakmamız daha iyi olacak sanırım. Terapi teklifinde çok bulundum. Papağan gibi de aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum. Gitse de anlatmaz. Bugün doktora o soracaktı sorunlarını. Ağzını bıçak açmadığı için yine ben sormak zorunda kaldım. Kendine takviye macun almasını bile gelişme olarak görüyorum şu an. Deneye deneye yapabildiğini gördükçe güveninin geri gelmesini ümit ediyorum.
Kahve için doğru diyorsun da yine kovayla içecek bilemedim yine ters teperse şimdi tam tüp öncesi
Yarın tüp doktoruna kahveyi de sor sen. Belki yaşama sevinci neyin bile geri gelir. Ciddi bağımlılığı varsa onu bırakmak da ciddi yas belirtisi gibi vücutta yaşanıyor birini kaybetmiş gibi.