Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unutur muyuz kız burası number oneKızlar. , WhatsApp 'a dalıp burayı unutmayın .. buraya da yazın birbirimizden haberdar olalım ..
Yaa sorma inanmazdım böyle şeylere ama araştırınca doğruluğu kanıtlanmış çıktı maalesef kulakta sorun çıkıyor te kasık bölgesini etkiliyor ne acayip işbi de başımıza kabakulak çıkıyo bak sen hele
Ya yürü git ele başı sensin. Bozdun her şeyiunutur muyuz kız burası number one
Şeffaf ve uzuyor mu?Kızlar acil sorum var. Benim hsg sonrası yoğun yoğun akıntılarım devam etti. Başta hafif kanlı, sonra sarı, şu an yumurta akına dönmüş ya ama daha reglimin 11. günü. Erken mi yumurtluyorum noluyor ya da hsg akıntısı mı bu beni yanıltıyor olabilir mi
Allah kabul etsin, barbunya, pilav, yoğurt çorbası var bendeCoooook aciktim bizde akşam bulgur pilavı Kuru fasulye var sizde ne var kizlar iftara da az kaldı
gibi gibi evet ama çok erken değil miŞeffaf ve uzuyor mu?
probiyotik fitil at doktoruna sorup. iyi geliyor bana oKızlar bu ay sürekli sarımsı yeşilimsi akıntım var iyice kıl oldum ya enfeksiyon şüphelerim artıyor bu akıntılar tüpten mi geliyor vajina içinden mi rahim filmindeki su kurutur inşallah bişi varsa
Of kuru pilav yanına soğan bayılırım ben anneme gitcem kocam nöbetçi o da sarma falan yapmış öyle sıradan şeylerCoooook aciktim bizde akşam bulgur pilavı Kuru fasulye var sizde ne var kizlar iftara da az kaldı
Hsg den sonra erken yumurtlama olayı duymuştum, Ovülasyon testin varsa yapsana bi ama bende genellikle akıntı başladıktan 2 3 gün sonra pik oluyor yani şuan sen ovü dönemine girdin muhtemelen bu hafta içi yumurtlucaksıngibi gibi evet ama çok erken değil mi
Gül gül gülmek iyi geliyor insana sen de katıl sohbeteYa çok tatlısınız kızlar bende yeni yeni aktif girmeye çalışıyorum burda takılıyorum dayanışma merkezi gibi kendimi iyi hissediyorum gülüyorum iyi geliyo
Kocam da daha dün sabah spermiogram verdi. Biraz sperm biriksin diye yarını bekleyeyim diyordum. Geçe mi kalmış oluruz o zaman da üf ya. bu akşam mı şaapsak. ovü hiç kullanmadım ben. yok yani testHsg den sonra erken yumurtlama olayı duymuştum, Ovülasyon testin varsa yapsana bi ama bende genellikle akıntı başladıktan 2 3 gün sonra pik oluyor yani şuan sen ovü dönemine girdin muhtemelen bu hafta içi yumurtlucaksın
Fitil yapamamprobiyotik fitil at doktoruna sorup. iyi geliyor bana o
Bence daha olmamıştır canım yeni büyümeye başlamıştır 2 3 güne anca bence bekle 1 2 gün dahaKocam da daha dün sabah spermiogram verdi. Biraz sperm biriksin diye yarını bekleyeyim diyordum. Geçe mi kalmış oluruz o zaman da üf ya. bu akşam mı şaapsak