- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
wvet canımm doğru hesaplıyonKızlar kafam çok dolu. Doğru mu hesaplıyorum bi bakın yaa. Ben birazdan saat 6da vursam iğneyi. Yarın değil, öbür gün sabah 6ya denk geliyor dimi 36 saat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wvet canımm doğru hesaplıyonKızlar kafam çok dolu. Doğru mu hesaplıyorum bi bakın yaa. Ben birazdan saat 6da vursam iğneyi. Yarın değil, öbür gün sabah 6ya denk geliyor dimi 36 saat?
inşallah canımcımEvet tek tesellim o inşallah tutar ne diyeyim.. Kendimi hayal edemedim bi gözüm kapalı hiç istekli olmayacak
İnan bence kuzum erkekler çok etkileniyor gerçekten psikolojik olarak. Hassas minnoşlar
Ama tatlım benim de her seferinde çok ağrım olmazdı. Sen olumlu düşün imkansızı bile başarırız allahın izniyle
Ya hep ya hiçKurdu canım o tren kaçtı. Kota koymuş. Seçtiklerini aldı götürdü
işte ne psikolojı yaşıyorlar bılemıyoruzkı ama toparlancaktır bence . aynenn oyle adet oluyosak hamılede kalabılırız. kocanda kısır değil. zorla ittire ittire bı bakmısın ıkız gelmıs tek seferde zirveAy inşallah. Ürolog da onu dedi eşime. Sonuçta kısır değilsin doğru bir uygulamayla başarılı sonuç elde edilebilir dedi de işte kolay bir şey değil ya ne bileyim. Kocamın dili yavaş yavaş çözülmeye başladı bu arada. Böyle sonuçları görünce oranın artık bir işe yaramadığı gibi bir düşünce oluşuyormuş. Bu yüzden de kaçıyormuş sanırım biraz da. Artık neyi ne kadar doğru söylüyor bilemiyorum da ben elimden geldiğince desteğim ona
Ben gunumde oldum hep ,hatta erken oldugumda olmustu bir kezCatlatma iğnesi vurulduktan kac gun sonra regl oluyorsunuz kizlar özellikle regl si düzensiz olanlar?
Benim günüm yok ki igne den sonra yani asagi yukarı 14 gun içinde mi oluyoruz canım ilk klomen denememmalum ve pko belasiBen gunumde oldum hep ,hatta erken oldugumda olmustu bir kez
Allah hayırlısını versin tabii de ikiz de zor be. Bakacan mı gelip?işte ne psikolojı yaşıyorlar bılemıyoruzkı ama toparlancaktır bence . aynenn oyle adet oluyosak hamılede kalabılırız. kocanda kısır değil. zorla ittire ittire bı bakmısın ıkız gelmıs tek seferde zirve
ayıpsın makul bir ücret karşılığında neden olmasın bide ben senın terelellinle ugrasamam sabah bırak aksam al bebeyiAllah hayırlısını versin tabii de ikiz de zor be. Bakacan mı gelip?
Güzel düşün accık güzelbir olsun biizim olsun be bacım insallah da kocamda da kaliteli bir sadece bir tanecik sperm olmuştur
Ohoo bu nasıl hizmetayıpsın makul bir ücret karşılığında neden olmasın bide ben senın terelellinle ugrasamam sabah bırak aksam al bebeyi
olumlama yapıp evrene poz enerji gönderiyorum.Güzel düşün accık güzel
Ya bırak şindi üst yönetime şikayet edeceğim sizi. Grup içinde grup kuruyolla, sizden müşteri aparıyolla diyecemYa grup buraya bişey olursa falan diye habersiz kalmayalım diye ahjshsjshs
gönder gönder. döndere döndere gönderolumlama yapıp evrene poz enerji gönderiyorum.
(gönderemedi düşünemedi)
Ya bırak şindi üst yönetime şikayet edeceğim sizi. Grup içinde grup kuruyolla, sizden müşteri aparıyolla diyecem
ilk senden başlıcam
Yarın Müge Anlı'ya çıkıp da ağlama bak. Ben izliyorum arar canlı yayına bağlanırım
sen ne durumdasın bu ay mı çekileceksinBende bende beni de alin araniza