Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy harika canım afiyet bal şeker olsun. Haftasonu kahvaltısı gibisi yok1 haftadır beklediğim kavuşma anı
Eki Görüntüle 2796372
A aaa nasıl ya ufacık bişi olsa bile not yazarım ben numaramı falan bırakırım. Bi de yani sizin otoparkta ya gelen misafirlerden biri ya da bina sakinlerinden birinin arabası mı? Versin canım ama muhtemelen hiç bir şey olmayacak arabayı pert edip kaçınca falan anca doğru düzgün ilgileniyorlar çok geçmiş olsun ya yıllar önce bizim de alkollü biri bütün arabalara çarpmıştı otoparkta park etmeye çalışırken her manevrasında bir arabaya çarpmıştıAy kızlar sinirim tepeme çıktı bizim arabaya otoparkta bi kadın sürtmüş farı falan kırmış hep kaçmış gitmiş bi de eşim şimdi kameralardan plakasını tespit edip jandarma trafiğe haber vercek
Hastanenin otoparkında kuzu allahtan bi kaç personel varmış sigara içiyolarmış onlar görmüş aramış hemen eşimi kameradan bakıyorlar şimdi her yer kamera allahtan, kaza olabilir ama neden kaçarsın ki ona sinir oluyorumAyyy harika canım afiyet bal şeker olsun. Haftasonu kahvaltısı gibisi yok
A aaa nasıl ya ufacık bişi olsa bile not yazarım ben numaramı falan bırakırım. Bi de yani sizin otoparkta ya gelen misafirlerden biri ya da bina sakinlerinden birinin arabası mı? Versin canım ama muhtemelen hiç bir şey olmayacak arabayı pert edip kaçınca falan anca doğru düzgün ilgileniyorlar çok geçmiş olsun ya yıllar önce bizim de alkollü biri bütün arabalara çarpmıştı otoparkta park etmeye çalışırken her manevrasında bir arabaya çarpmıştı
27 yasindayim eşim 28. Bizde 1,5 yıllık evliyiz sen böyle yazınca bende bayağı kuskulandim. Bu ay ben gideceğim kadın doğuma regl zamanımda. O zaman eşimi de götüreyim test için zaten götürecektim aklımda. Bizde sorun şu ki çok yorgun oluyor bende anlamıyorum ağır bir işi de yok şüphelenmeye başladım artık. Sizin yaşlar kaçtı canım ne zamandır istiyorsunuz 3 ay oldu bizimde başlayalı ama düzenli iliski işte haftada 2 çok zorlarsam 3 oluyorBaşlarda bu kadar değildi. Sonradan ben ısrar ettikçe daha da uzaklaştı. Çocuğumuz yok. 1,5 evliyiz. Başlarda uzun süre ben çok zorlandım ama ona rağmen ısrar ettim düzelebilmesi için. Doktor da öyle diyordu ama eşim öyle olunca istemedi falan derken sonra çocuk için ben sık ilişki için ısrar gittikçe kötüleşti. Hepten kaçar oldu. Sorunu asla kabul etmiyordu. Sonra üç ay denedikten sonra doktora gittik. Hormon, morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktı. Yaşın kaç bilmiyorum mutlaka gidin doktora
Ya geçmiş olsun canım bir de bırakıp gitmiş not falan yazsaymis bariAy kızlar sinirim tepeme çıktı bizim arabaya otoparkta bi kadın sürtmüş farı falan kırmış hep kaçmış gitmiş bi de eşim şimdi kameralardan plakasını tespit edip jandarma trafiğe haber vercek
Sağol canım evet arkasına bakmadan kaçmışYa geçmiş olsun canım bir de bırakıp gitmiş not falan yazsaymis bari
Canım Hoşgeldin nasılsın? Her şey allahtan üzülsekte sevinsekte zamanı dolmadan çiçek bile açmıyor napalım buna da çok şükürUzun bir aradan sonra herkese Merhabalar
Öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ederim , Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
3 ay gibi bir süredir yoktum . 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Ondan sonra ki süreci biraz zor atlattım . Sonuçta herşey Nasip ..
Nasip olmamış daha ..
Rabbim , inşallah de en kısa zamanda bizlerede nasip eder
Rabbim hakkında hayırlısını versin. Zamanı vardır zamanı gelince yavrun seninle olur inşallahUzun bir aradan sonra herkese Merhabalar
Öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ederim , Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
3 ay gibi bir süredir yoktum . 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Ondan sonra ki süreci biraz zor atlattım . Sonuçta herşey Nasip ..
Nasip olmamış daha ..
Rabbim , inşallah de en kısa zamanda bizlerede nasip eder
Canım biz vermiştik. 400 e yaptırmıştık 3-4 ay önce böyle fiyatlar ne yazıkki. Ama bizim doktorumuz özellikle biruni olsa iyi olur her labaratuara güvenemiyorum demişti o yüzden de tercih etmiştikBiruni'de spermiogram veren kimdi ya hatırlayan var mı? @fiona13 ipek_annesi yildizsavascisi @MEMUR54 minseo U Uzaygemisi35 Şimdi Acıbadem Biruni'yi aradık da 420 diyor yav sanki daha uygundu acaba başka şubesi miydi o
Bulunduğumuz yerde güvenilir şekilde yapacak bir hastane olduğunu hiç sanmıyorum nedense sperm testini. Devlet ya da üniversite hastanesine gitsek bakarlar mi acaba bir fikriniz var mıCanım biz vermiştik. 400 e yaptırmıştık 3-4 ay önce böyle fiyatlar ne yazıkki. Ama bizim doktorumuz özellikle biruni olsa iyi olur her labaratuara güvenemiyorum demişti o yüzden de tercih etmiştik
Biz verdik ozel bi lab da güvenli olsun diye tüp bebek merkezinde bilerek koti sonuç verdiklerini okudum cunku . 280 spermiogram 140 morfoloji tuttuBiruni'de spermiogram veren kimdi ya hatırlayan var mı? @fiona13 ipek_annesi yildizsavascisi @MEMUR54 minseo U Uzaygemisi35 Şimdi Acıbadem Biruni'yi aradık da 420 diyor yav sanki daha uygundu acaba başka şubesi miydi o
Ben degilim tatlim ,Biruni'de spermiogram veren kimdi ya hatırlayan var mı? @fiona13 ipek_annesi yildizsavascisi @MEMUR54 minseo U Uzaygemisi35 Şimdi Acıbadem Biruni'yi aradık da 420 diyor yav sanki daha uygundu acaba başka şubesi miydi o
Anladım olsun en azından tedavısı vs başlandı. Rabbım yuzunuzu guldursun ınsallahAğır isteksizlik vardı. Benim takıldığım tek şey buydu ama zaten başka şeyler de çıktı. Sperm sayısı az, morfoloji düşük, hormonlar düşük...
Afiyet olsun1 haftadır beklediğim kavuşma anı
Eki Görüntüle 2796372
Aynen canım Allah göstermesin de ben mutlaka numaramı falan yazar bırakırım. Baya salağa yatmış bir şey olmaz diye. İnşallah bulurlar canımHastanenin otoparkında kuzu allahtan bi kaç personel varmış sigara içiyolarmış onlar görmüş aramış hemen eşimi kameradan bakıyorlar şimdi her yer kamera allahtan, kaza olabilir ama neden kaçarsın ki ona sinir oluyorum
Bulmuşlar kadın tamam kabul ediyorum hasarı yaptırım diyormuş ama ben jandarma trafiği ara tutanak tuttur dedim eşime kadının peşinde koşamam bi lafına güvenipAynen canım Allah göstermesin de ben mutlaka numaramı falan yazar bırakırım. Baya salağa yatmış bir şey olmaz diye. İnşallah bulurlar canım
Aman iyi bari canım gelmiş geçmiş olsun. Kaskonuz falan varsa ufak bir şey için bozulmasın ama kadınla anlaşmak daha mantıklı olabilir belki çok anlamıyorum bu şeylerden ama genelde ufak şeylerde hiç tutanak karıştırmayın diyorlarBulmuşlar kadın tamam kabul ediyorum hasarı yaptırım diyormuş ama ben jandarma trafiği ara tutanak tuttur dedim eşime kadının peşinde koşamam bi lafına güvenip
Cok sevindim canim,hayırli haberlerle gelHiç onları yaptır diyen olmadı ki ay bilemedim daha fazla kurcalayasım yok. Gittiği yere kadar böyle gitsin. Anestezili değil. Öyle yapmıyormuş sanırım burası. C kollu mu ne mi Sonomed'de çekilecek. Amin inşallah ya