Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
kızlar bugün okudum hep sizi ama yazamadım :KK43: Jane Jetgil Jane Jetgil @sleepy05 iyikii doğdunuz kızlarcım mutlu yaşlar 🌸🌸🌸🤲🏻

ipek_annesi ipek_annesi canım hiç içini bozma inşallah tamamına ersin 🤲🏻 bizi de haberdar et🌸 çok kıpraşma 🙃

U Uzaygemisi35 @Nm88326 kızlar valla kaybolanlar gitti yok :KK43: inşallah çıkar bi yerlerden . valla basım döndü aramaktan artık yok :KK43: eğer biri aldıysa o karışıklıta hayrını görmesin inşallah 😒

@terelellidenhalliceyim yildizsavascisi yildizsavascisi kızlar ben artık takmıyom valla onla hiç uğraşamıcam doktor iki gün söyledi kontrole kadar kendi de duuydu olursa birinde olur . cidden ilaç kullanmamış olsam hiç
uğraşamıcam. artık kendileri bilirler ben havlu attım 😒🤬
teşekkür ederım canmm :KK16:

• Beğen
Reactions: niw
Ctsileri çalışıyo musunuz 😕
malesef canım . satışta iki kişiyiz normalde ıkımızde gelıyoruzda ıkna ettık dönüşümlü olcaz. bu hafta dger personel c mrtesi pazar tatil haftaya ben. haftaya direksiyon sınavım var zten ya aradılar haftaya gır dedıler . bugun 4 e kdar burdayım S:

Kızlar günaydın selam herkese 😊
Eşimi doktora gitmeye ikna edebildim 3 aydır deniyoruz @terelellidenhalliceyim canım yazmışsın ya eşim isteksiz diye benimki de çoğu zaman yorgun oluyor haftada 2 defa iliski için zorluyoruz bende acaba benim eşimde de bir sorun mu var acaba diye düşünüyorum. Çocuğun var mıydı acaba eşin hep mi böyle kafamda deli sorular korkuyorum açıkçası

Kizlar bu arada dün regl günümdu henüz olmadım sanırım bu ay biraz gecikmeli olcam anlamadım 🙄

Günaydın minnoşlar, bugün cumartesi ve ben 7 buçukta uyandım 🙄
Günaydın canım ayy en sinir olduğum şeydir🙈 haftaiçi zorla kalkarken hep haftasonu uyucam diye hayal ederim. Haftasonu kendiliğinden erkenden kalkınca kendi kendime sinir olurdum🙈
günaydın kızlar, işe geldim :S bu cumartesı yasağı neden kalktı ya
Günaydın canım kolay gelsin. Birkaç haftaya geri gelir merak etme 😊
Kizlar bu arada dün regl günümdu henüz olmadım sanırım bu ay biraz gecikmeli olcam anlamadım 🙄
AA hadi inşallah gebeliktir hiç test yaptınız mı? Neden gecikmeli olacağınızı düşündünüz belki de olmazsınız?
İnanmıycan ama bende erken uyandım🤣
Ayyy kız senin sürekli uyukluyor falan olman gerekmiyor mu🙈

Günaydın canım ayy en sinir olduğum şeydir🙈 haftaiçi zorla kalkarken hep haftasonu uyucam diye hayal ederim. Haftasonu kendiliğinden erkenden kalkınca kendi kendime sinir olurdum🙈

AA hadi inşallah gebeliktir hiç test yaptınız mı? Neden gecikmeli olacağınızı düşündünüz belki de olmazsınız?

Bu ay diş çektirdim ondan sanmıyorum .ama zaten demin başladı reglim hayırlısı bakalım diğer ayları takip edicem nasip yeni bat 2 Nisan kizlar insallh sizden güzel haberler alırız.🙏🙏🙏

bencede gelir :KK70:

Günaydın kizlar bat dündü ama gelen yok. Dün belim kasiklarim ağrıdı sarı akıntım oldu iltihap olabilir mi.

Kızlar günaydın selam herkese 😊
Eşimi doktora gitmeye ikna edebildim 3 aydır deniyoruz @terelellidenhalliceyim canım yazmışsın ya eşim isteksiz diye benimki de çoğu zaman yorgun oluyor haftada 2 defa iliski için zorluyoruz bende acaba benim eşimde de bir sorun mu var acaba diye düşünüyorum. Çocuğun var mıydı acaba eşin hep mi böyle kafamda deli sorular korkuyorum açıkçası
Başlarda bu kadar değildi. Sonradan ben ısrar ettikçe daha da uzaklaştı. Çocuğumuz yok. 1,5 evliyiz. Başlarda uzun süre ben çok zorlandım ama ona rağmen ısrar ettim düzelebilmesi için. Doktor da öyle diyordu ama eşim öyle olunca istemedi falan derken sonra çocuk için ben sık ilişki için ısrar gittikçe kötüleşti. Hepten kaçar oldu. Sorunu asla kabul etmiyordu. Sonra üç ay denedikten sonra doktora gittik. Hormon, morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktı. Yaşın kaç bilmiyorum mutlaka gidin doktora

Ama şunu yapmasaymışım keşke,,, onu düşünüp kendi canımı sıkmasaymışım kendi hamileliğime baksaymışım... güzel fotolar çekilseymişim.. sana da tavsiye ederim.
Yaaaaaa. İnstagirller neden çıtı pıtı hamilelik kuşlarıı. Yok kıskanmam yaaaa bişi görürsem kıskanırım. İnşallah salmam kendimi de

X