Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadım 😔😔sevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.

Ben lekelenmem olunca saşkınlıktan üzüntüden fenalaştım 😪 aglamalar salya sümükler😪

Ne diyebilirim ki, dualarınıza talibim 🤲Benimde dualarımdasınız 🤲
Allah hepimize sağlıklı bebekler,sağlıklı gebelikler nasip etsin 🙏🙏
İyi yada kötü bir gidişad olursa size yine yazarım
Herseyin hayrlısı olsun 🙏
Dualarım seninle. İnşallah lekelenmelerin hemen biter, her şey düzene girer.

Ayy sen de bendensin bugün, sabah kocamın ümüğünü sıkasım geldi 😁 o da rüyamda eski eşini getiriyor eve gayet samimi ve yüzsüz.. Benimki net bilinçaltı çünkü dün dellendim o beyinsiz kadına 😠 çocuğa demiş ki ben yakışıklı biriyle evlenicem güzel bi kızım olacak demiş. O da ben varım zaten deyince, sen çirkinsin güzel bi kızım bi de oğlum olacak demiş. Allahın cezası.. Böyle kadınlara da Allah gani gani veriyor çocuk işte. Artık göndermicem kızımı o vicdansız köpeğe 😠
Ayyyyyyyyyyyy ruh hastası aptal!!!! İçimden çok daha okkalı bi küfür daha ettim O harfiyle başlayıp U harfiyle biten😡😡😡
4 olduk var mı rahim filmi çekilecekleri arttıranlar....
*Ben
*İloveme
*Terelelli
*Sleepy05
Bi kişi daha vardı dur bulcam onu da😂

Kızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadım 😔😔sevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.

Ben lekelenmem olunca saşkınlıktan üzüntüden fenalaştım 😪 aglamalar salya sümükler😪

Aaaaa ciddi misin beta kaç çıktı inşallah sağlıkla ilerler canım ya 🙏

Evet ben bir araştırayım kaçtan kaça büyüyor 🤔 9.günü hiç yoktu belki gelişmiştir 13.güne kadar 😢 bu ay 'ama kafamız nasıl güzel' modunda geçiyordu sıfır stresti şimdi akıntı herşeyi değiştirdi günler geçmek bilmez şimdi meraktan🤪
Evet ya belki rahat takılırken olacaktı hemen strese girdin yine dimi 🙈 şimdi olsun sen değerlenir her türlü 🤗
Düşecek bir şey kalmadı ki. Test yapılalı 2 ay oldu. Ben meraktan darladım. Biz buraya sadece spermiogram yaptırmaya gitmiştik. Orada herhangi bir doktora muayene olmadık ya da tüp bebek diyen orası değildi yani

Ayy 300 milyon kere maşallah diyelim mi ilk defa bir değerim direkt düzgün çıktı galiba. T3'ü artık eskisi gibi şaapmıyoruz dedi bana iki doktor bir de laborant. T4'üm de en son üst sınıra yakın çıkmıştı ama yine sallamadılar. Ben anlamadım bu işten bir şey
Çok aşırı maşallah. Valla tiroid konusunu çok iyi bilmiyorum minseo minseo daha iyi biliyor ama bana da sadece TSH bakıldı hep. ama annede yüksek olursa bebekte etkisi çok sıkıntılı olabilyior Zeka geriliği beyin gelişimi vs. O nedenle baştan bakıyorlar yani gebe kalmaya engel değil ama.
Hiç onları yaptır diyen olmadı ki ay bilemedim daha fazla kurcalayasım yok. Gittiği yere kadar böyle gitsin. Anestezili değil. Öyle yapmıyormuş sanırım burası. C kollu mu ne mi Sonomed'de çekilecek. Amin inşallah ya
Hadi bakalım canım ben de anestesisiz çekildim. O çekildiğin yerden de çok memnunlar rahat geçer senin de inş. Ne kadara çekiyorlar?
Amaan boşver bizim bakıldı da noldu düşşe de aynı çıksa da aynı burda Tsh 30 değerlerde hamile kalan gördü gözlerimiz ben artık takılmıyom bunlara yok ins direnciymiş yok Tsh mış yok alkol sigaraymış kalan kalıyor aga :KK14:
Evet yani kalmayla ilgisi yok da Allah korusun bebeğin beyin gelişimiyle alakalı sonuçta. İlk haftalar da en çok sinir sistemi geliştiği için yine de ihmal etmemek lazım ama hamile kalınıyor yani bizim toza tüye dikkat ettiğimiz gibi etmeyen insanlar 🙈
minseo minseo U Uzaygemisi35 @yildizsavascisi ipek_annesi ipek_annesi Yeni gelişme var. Bugün asistan arkadaşa yine yazdım. Devlette gittiğim hocası benim sonuçlara bakacaktı diye. Bu arada da tüp bebek konusunu açtım ne yaparız nasıl yaparız ben bu işlerden anlamıyorum diye veeee bingo. Sonuçlarımla ilgili hala hiçbir dönüş yok ve bu adam özelde tüp bebek şaapıyormuş. Gelirse yardımcı olurum demiş. Ne bu şimdi 😒
Yok artık. Sonuçlara bişi demeyip sadece bunu mu yazmış? Neyse yine de yapılacaksa belki fiyatta yardımcı olurlar ama direkt o gözle bakmaları çok ilginç gerçekten. Ne yapacaksın?
Devlette kriterleri karşılamıyorum. Parayla yaptırmam lazım ama sanırım yine sürwç çok uzuyor orada. Kuzenime iki ay sonraya randevu vermişler bu gittiğim eğitim araştırma hastanesinde ki burası kadın doğum hastanesi tamamen. Bir de çok iyi şeyler duymadım devletle ilgili. Spermler bekletiliyormuş falan. Daha sallamalı oluyor gibi sanki

Kızcağız elinden geleni yaptı sağ olsun da adam beni tüp bebek parası olarak mı gördü acaba diye bir kurt düştü içime
Bence kızla bi ilgisi yok ya. İyi hocasına göstermiş sonuçta ama özelde para kırdıkları için ne diyeyim bilemiyorum. Devletten rapor çıkartıp özelde yaptırma durumu oluyor mu acaba maddi açıdan daha iyi olur bir bak istersen. Bir de aklıma ne geldi ya. Ben geçen sene doğum teminatı da olan tss yaptırdım. Onun tüp bebek teminatlı olanı da varmış. Bir araştırsana maddi olarak çok daha avantajlı olabilir şartlarına bi bak canım.
4 olduk var mı rahim filmi çekilecekleri arttıranlar....
*Ben
*İloveme
*Terelelli
*Sleepy05
Maşallah ben sıramı savdım geçen aylardan 🙈

Yaaa canım inanamıyorum yaa gerçekten mi😱😱 nasıldı çizgi bugün bat günün ve direkt çıktı mı 😱 beyan kaç çıktı? Ah çok üzücü evet ama müdahale etse de kimyasal ve sağlıksız oldu mı iyi bir şey yapmıyorlar aslında. Ah inşallah artar betan kuzum ama tam regle dönerse vardır bir hayır bunda da moralini hiç bozma gebe kalabiliyorsun yine kalırsın inşallah 🙏 yaz valla çok merak ettim haber ver inşallah güzel haberlerle dönersin

Ayy sen de bendensin bugün, sabah kocamın ümüğünü sıkasım geldi 😁 o da rüyamda eski eşini getiriyor eve gayet samimi ve yüzsüz.. Benimki net bilinçaltı çünkü dün dellendim o beyinsiz kadına 😠 çocuğa demiş ki ben yakışıklı biriyle evlenicem güzel bi kızım olacak demiş. O da ben varım zaten deyince, sen çirkinsin güzel bi kızım bi de oğlum olacak demiş. Allahın cezası.. Böyle kadınlara da Allah gani gani veriyor çocuk işte. Artık göndermicem kızımı o vicdansız köpeğe 😠
Bu nasıl bir insan ya her seferinde bizi şaşırtıyor. İnsan çocuğuna bunu yapar mı ya. Çok acayip gerçekten. Çocukla görüşmesi daha zarar çocuğa gerçekten.

Ayyyyyyyyyyyy ruh hastası aptal!!!! İçimden çok daha okkalı bi küfür daha ettim O harfiyle başlayıp U harfiyle biten😡😡😡

Bi kişi daha vardı dur bulcam onu da😂
Valla kuzum aynı küfrü biz ona her gün ediyoruz. Artık yaptıklarına tahammülümüz kalmadı. Hayır madem evlat olarak kabullenmedin hiç, niye alıyorsun, alma yaa görme bu çocuk burda mutlu. Niye çomak sokuyorsun? Allahım sen en iyisini bilirsin deyip sakinleşmeye çalışıyorum.

Bu nasıl bir insan ya her seferinde bizi şaşırtıyor. İnsan çocuğuna bunu yapar mı ya. Çok acayip gerçekten. Çocukla görüşmesi daha zarar çocuğa gerçekten.
Valla ben de her seferinde beynimden vurulmuş gibi oluyorum. Sırf pisliğine alıyor, sevdiğinden değil. Artık gidip psikiyatrik bi rapor alıcam annesini görmesinin ona zarar verdiğine dair. Ki pedagog bile demişti zaten göndermeyin annesine diye. Çok istiyorum evlensin, güzel çocukları olsun, çok mutlu olsun ki unutsun bu çocuğu, aklına bile gelmesin..

Aaaaa ciddi misin beta kaç çıktı inşallah sağlıkla ilerler canım ya 🙏
Bat tarihim dündü,bu sabah 6 gibi çok erken saatte yaptim hafif cizgi belirdi bir kac saat sonrada lekelenmem oldu 😔 halada devam ediyor, regli olucak gibi ağrılarim var 😪 kendimi ıslak hissediyorum ,sürekli lavobadayim 😔 betam 94 çıktı
Dualarınıza ihtiyacım var 🤲

Bat tarihim dündü,bu sabah 6 gibi çok erken saatte yaptim hafif cizgi belirdi bir kac saat sonrada lekelenmem oldu 😔 halada devam ediyor, regli olucak gibi ağrılarim var 😪 kendimi ıslak hissediyorum ,sürekli lavobadayim 😔 betam 94 çıktı
İnşallah her şey yolundadır canım dualarım seninle 🙏

Dualarımız seninle canım, inşallah güzel şeyler olacak 🙏🏻🌸

Duygucum nice mutlu yılların olsun. sleepy05 sleepy05 Sanırım senin de doğum günün cnm, mutlu yılların olsun :))))

Aynen öyle cnm ya.. Kaç kişi bu ay film çektiriyor, benim bildiğim sen, terelelli ve ben.. başka kim?

AHahha, saçma ama çoğu zaman işle yarıyor :))) bana da komşu kızı öğretmişti..

Bnm de tsh 4.4 tü.. en yüksek 4 müş.. TSh bana yetermiş ama gebe olursam bebeğe yetmezmiş dedi doktor. ondan her sabah ac karna 50mikrogramlik kullanıyorum..
teşekkür ederim canmm sağolasınn

İnşallah gebelikte olan normal lekelenmedir kuzum sakin ol, hayırlısını dile. Dualarımız seninle 🙏💕

canım ınsallah herseyyy yolunda gider moralını yuksek tut Allahtan hayırlısını dile

Canım inşallah yükselecek korkma lekelenme bazen tüm gebelik boyunca bile oluyor. İnşallah gelmeyecek regl. Dualarım seninle. Lütfen sakin ol ve hiç iş falan yapma şu bir iki gün dinlen canım 😢

X