- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Yok sen 40 ya bendende buyuksunbanane ben 29 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sen 40 ya bendende buyuksunbanane ben 29 yaşındayım
Kız insanlar kendini küçülmeye çalışıyor sen tam tersi
kendime psikolojik şiddet uyguluyorumYok sen 40 ya bendende buyuksun
Bat 5 marttı canım o güne kadar olmazsam vereceğim inşallah, bakalım hayılısı
eşim nöbetçi bugün canım hiç bişi istemiyor dünden barbunyam var çorbam var mezeler falan ama sanırım kahvaltı hazırlıcam kendimeAksama ne yemek var kizlar
Oooo es nöbette en güzeli o zaman ufak bi kahvaltı tabağı ile mis sofrw hazırlama derdi yokeşim nöbetçi bugün canım hiç bişi istemiyor dünden barbunyam var çorbam var mezeler falan ama sanırım kahvaltı hazırlıcam kendime
aynen canım bu ara yağlı yemek istemiyor hiç canım iştahım kapandı yineOooo es nöbette en güzeli o zaman ufak bi kahvaltı tabağı ile mis sofrw hazırlama derdi yok
Tavuk ızgara ve domates çorbası cnm...Aksama ne yemek var kizlar
Bende tarhana ve taze fasulyeAksama ne yemek var kizlar
Tavuk ızgara ve domates çorbası cnm...
Ohhh masallaj kizlar ben de patlıcan musakka bulgur pilavı varBende tarhana ve taze fasulye
Yanına cacıkta yapBende tarhana ve taze fasulye
Ben kahvalti hazirlasam daha kalorili olur,hafta sonu karantinalar bizi yaktıaynen canım bu ara yağlı yemek istemiyor hiç canım iştahım kapandı yine
Pek salatalik almiyorum bu ara , ama guzel olurduYanına cacıkta yap
Kahvaltının da yeri bi ayrı ama ya oh mis bizim kahvaltılarımiz cok güzel diger ülkelere bin basarız bu konudaBen kahvalti hazirlasam daha kalorili olur,hafta sonu karantinalar bizi yaktı
Kalp kalbe karşı kiz ben de az önce kalkıp tencereye bi parcs ekmek bandım ahahaaAcıktırdınız kızlar ya, kocacım gelmeden dalmasam bari yemeklere :)))))
Eş nobette olunca sabaha kadar mi olmuyoreşim nöbetçi bugün canım hiç bişi istemiyor dünden barbunyam var çorbam var mezeler falan ama sanırım kahvaltı hazırlıcam kendime
Hahahah cidden öyle bizim kahvaltıları düşününceBen kahvalti hazirlasam daha kalorili olur,hafta sonu karantinalar bizi yaktı
Alma alma hormonlu ben de almıyorumPek salatalik almiyorum bu ara , ama guzel olurdu
Kesinlikle ya ırmağının akışına ölürüm TürkiyemKahvaltının da yeri bi ayrı ama ya oh mis bizim kahvaltılarımiz cok güzel diger ülkelere bin basarız bu konuda
Kiz benimkiler diyet zaten ,daha ne yiyek ? Sebze corba işteKızlar harikasınız ya minseo yildizsavascisi ipek_annesi Nm88326 iyi ki bir diyetteyiz acı çekiyoruz dedik bütün sevdiğim yemekleri sıralamışsınız