- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Evet ya bu kadar kritik birkaç günümüz var koca ayda. Bir kere kaçtı mı bütün bir ay gidiyor bizim rezervimiz gidiyor her geçen ay ekstra zorlaşıyor haberleri yok. Bence gerçekten bilgisizliklerinden kaynaklanıyor olur yea herkes nasıl hamile kalıyor olur bizim de kafasındalar. Ama ne kadar parametre olduğunun ve rastgele ayın herhangi bir günündeki ilişkinin hiçbir ile yaramayacağının farkında değiller.Ayda bir kere denk gelen o günü değerlendirmeyip o ayı bir kerede harcama olayını bir türlü anlamak istememesinden nefret ediyorum neeefreeet
Sen de haklısın da bazen de gerçekten bir sebep yokken bile biraz zaman gerekiyor. Henüz doktorlar da çözebilmiş değil sebebini. Korunmayı bıraktığın ilk ay hamile kaldın bak bir de burasından düşün. Onu da elde edemeyen var. Hayırlısıyla, sağlıkla olsun da gerekirse aşılamayı da denersin. Şimdi oraları düşünme. Bir bu ayı da değerlendir bakalım. Olmazsa hsg çekil. Gerisi sonra... Her şey adım adım. Şu anda müdahale edemeyeceğin, değiştiremeyeceğim şeyi dert etmemiz bize bir şey kazandırmıyor
Bakın doğarken de tereddütlü doğmuş. Önünü göremiyor çünkü. "Kim bilir neler olacak dünyaya gelince" diye düşünmüş Çocuğun olmadığı her ay ermişliğe bir adım daha yaklaşıyoruz. Bence de o olgunluk, farkındalık pat diye hamile kalan insanlarda olamaz
Evet minseo doğarken bile ay dur şimdi doğum kanalında bir şey olursa bak ne doğcam ya yan masadaki kadının çocuğu oksijensiz kalmış bende de varsa falan diye düşünmüş olabilir
Bence de sabrımız sınanıyor gerçekten. Ve daha olgun daha sağlıklı anneler olacağımıza inanıyorum inşallah. Onlar çocuklarından şikayet ederken biz çocuğumuza her baktığımızda onun olmasını ne kadar istediğimizi onun için nasıl çabaladığımızı hatırlayıp öyle davranacağız ona.