Hahaha biraz daha kilo vereyim yine kek pasta börekler ile sahalara döneceğim
valla rüyalar çok acayip ya kendi rüyalarım da tez yazmalık inan ki
geçen uçağa bindim işte uçak kalkmadan önce aşırı hızlanıyor ya düz pistte. İşte bizim o pist baya virajlıymış ve trafik gibi önümüzde başka uçaklar da varmış böyle sollaya sollaya gidiyoruz
sonra uçak hızlanıyor hızlanıyor ama viraja girecek yani böyle giderse devriliriz diyorum falan böyle iyice hızlanıyor ve uçak patır kütür devrilmeye başlıyor, orada hostes bana gelip diyor ki: bak gördün mü, bebek için uygun zaman değildi. Tam da şimdi hamile kalmıştın. Böyle aşırı üzülüyorum eşimi aramaya çalışıyorım uçakta ölmeden falan
baya sembolik tuhaf bir rüyaydı valla
Canım ben olsam rahim filmi çekildiğim ay normal denerdim doktorum korunma önermezse. Yani yine de olasılık artıyor diyorlar işte gözükmeyen ufak yapışıklıklar açıldıysa veya antibiyotik etkisiyle enfeksiyon vs gttiyse diye. O nedenle bir ay öyle dene bence. Sonra da aşılama mı deneyeyim ilaçla mı devam edeyim diye düşünürsün. Klomemin maksimum 6 kullanım hakkı var vücut açısından. O nedenle ben yine sanırım birkaç ay daha hakkımı kullanıp sonra aşılama denerdim. Bence imkanın varsa kesin aşılama dene. Ben buradaki fiyatları bilmiyorum ama yine de en azından bir kere aşılama denerim sanırım. Çünkü sebepsiz infertilitede gerçekten ile yarayabiliyor. Demiştim ya sana yumurtalıkta olmayan endometriozisin farkında olunamıyor o da sebepsiz infertilite diye geçebiliyor. Bu endometriozis de spermlere saldırabiliyor onlar için toksik bir madde salgılıyor. Aşılamada vajina ve rahim ağzını geçip doğrudan rahme yerleştirildiği için, spermler bu toksik etkilere veya yoldaki başka endometriozis odaklarına takılmıyorlar. Bence başarı oranları düşük olsa da bu açıdan düşününce belirli bir mantığı var bana mantıklı geliyor. Hele de öyle uygun fiyatlı falan olacaksa denemekten ne kaybedersin ki?
Canım bir tek aklıma şu geldi. Klomen vs adetliyken başlanıyor ya, rahim filmi de adetten sonra çekiliyor. Yani o foliküler fazda ilaç etki göstermeye başlarken araya bir rahim filmi girecek onun etkisini bozabilir belki gibi düşündüm. Sonuçta alakasız ama ilaç mekanizmaları da her şeyden etkilenebişiyor. Rahim filmi çekildiği ay normal dene bence sonraki ay düşünürsün.
Ya evet bir dakika senin niye umudun yok ya
dur hele inşallah bunların hiçbirine gerek kalmayacak. Ama kalırsa da sağlık olsun, zamanı gelince en güzel şekilde olacaktır inşallah