- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Ya alamadım ki daha kredi kartımın limiti az onun yükseltilmesini bekliyorumGelmedi mi daha senim katya (Robot süpürgeyi diyorum)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya alamadım ki daha kredi kartımın limiti az onun yükseltilmesini bekliyorumGelmedi mi daha senim katya (Robot süpürgeyi diyorum)
Hadi inşallah alırsınYa alamadım ki daha kredi kartımın limiti az onun yükseltilmesini bekliyorum
2 3 güne alıcam inşallahHadi inşallah alırsın
Ben uygulamadım ama ilk sayfada listede rymruyam diye bi arkadaş var soru cevabını okuyabilirsin o bu kürü uyguladığı ay hamile kalmıştıHerkese günaydın kızlar
Bir sorum olacak, keçiboynuzu kürü uygulayan var mı? Saraçoğlu tarifinden gördüm ama acaba direk keçiboynuzunu yese eşim faydası ne derece olur? Baktım göremedim bunla ilgili bilgi, belki bileniniz vardır
Günaydın canım benim. Benim eşim keçiboynuzu özü kullanıyor ama çok düzenli kullanamıyor unutuyor çoğu zaman benim hatırlatma yapmam gerekiyor sürekli. Onun için bi fayda görür müyüz bilmiyorum açıkçasıHerkese günaydın kızlar
Bir sorum olacak, keçiboynuzu kürü uygulayan var mı? Saraçoğlu tarifinden gördüm ama acaba direk keçiboynuzunu yese eşim faydası ne derece olur? Baktım göremedim bunla ilgili bilgi, belki bileniniz vardır
Hemen baktım buldum canım çok teşekkür ederim.Ben uygulamadım ama ilk sayfada listede rymruyam diye bi arkadaş var soru cevabını okuyabilirsin o bu kürü uyguladığı ay hamile kalmıştı
Suyuyla ilgili kürü gördüm bende onu uygulayayım, onu hazırlamak beni uğraştırır sadece, eşim içer düzenli. Düzensiz olsa bile hiç tüketmemesinden iyidir öyle düşün. Başka bir şey kullanıyor musunuz siz?Günaydın canım benim. Benim eşim keçiboynuzu özü kullanıyor ama çok düzenli kullanamıyor unutuyor çoğu zaman benim hatırlatma yapmam gerekiyor sürekli. Onun için bi fayda görür müyüz bilmiyorum açıkçası
Teşekkür ederim canım pazartesi de kan vereyim her şey yolunda ise tüm soruları cevaplayacağımcanımm ne kadar güzell haber bu yahu allahımmm tammaına ersin roportajını bekliyoruz
günaydın kızlar iyi hafta sonları
Amin canım çok teşekkür ederimÇok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım inşallahGözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallah
5 dakika bekliceksin ondan sonraki sonucu baz alcan ama senin çizgi baya koyu duruyor erken yumurtlucan sanırım bu günleri güzel değerlendir derimKızlar selam, benim adetim dün bitti 6 gün sürdü, bugün 7.gün. İlk defa deneyeceğim için şimdiden başlayayım ne olur ne olmaz dedim test yaptım sonuç bu şekilde çıktı. Sizce bu normal mi yoksa test mi bozuk ? Eki Görüntüle 2791429
Canim ben soğuk sıkım keciboynuzu pekmezi veriyorum esime herzaman keyfi olmuyor tabi ama aradan aradan veriyorum aradaHerkese günaydın kızlar
Canım kürü nasıl oluyor bilmiyorum ama ben bu ay keçi boynuzu özü aldım öyle düzenli de içmedi aklına geldikçe içti denemekten zarar çıkmazHerkese günaydın kızlar
Canım sadece sayı değil aslında dur buldum alıntılıyorum aşağıya. Senin dediğin pekmez morfoloji için mi daha çok? 3 ay sonra evet biliyorum ama denerken hamile kalanlar oluyormuş belli mi olurCanim ben soğuk sıkım keciboynuzu pekmezi veriyorum esime herzaman keyfi olmuyor tabi ama aradan aradan veriyorum arada
Bu senin dedigin kur daha cok sayi icin sanirim ,ben daha çok morfoloji icin ugraşiyorum.valla kürde gunde 7-8 tane kullaniliyor biraz cok geldi kiyamadim ben sen evde varsa degerlendir tabi.
Bu arada sperm üc ay icinde olgunlaşiyor yani bugun yaptim yarin işe yaradi durumu yok,suan ektigimiz her emek üc ay sonra cevabini verecek
Evet canım ya denemekten zarar olmaz napalım ne yapabilirsek yapmaya çalışıyoruz.Canım kürü nasıl oluyor bilmiyorum ama ben bu ay keçi boynuzu özü aldım öyle düzenli de içmedi aklına geldikçe içti denemekten zarar çıkmaz
Canım biz H. B. İnternet sitesinden köyceğiz keçiboynuzu özü aldık. Eşim akşam yatmadan bir tatlı kaşığı yiyor. İşe yarayı yaramadığını yaklaşık on gün sonra göreceğizHerkese günaydın kızlar
Canım hastanenin sana mesaj atması lazım. Dr söyle istersen. Çevirmeye denk gelirsen eğer mesajı gösterip geçebilirsin. Aksi takdirde hastaneye gittiğini nasıl ispat edeceksin.Selam kızlar sabah ilişki oldu dun 16 mm olan yumurta bugun olurda çatlarsa diye riske atmayım dedim yarin kontrole gideceğim bakalım ne durumda yumurta Bir de ben pazar gelmeyim yasak var dedim ama dr pazartesi gec olir belki sen gel hastaneye gidiyorum de bi seu olmaz dedi ceza falan yer miyim kizlar