- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
İnşallah hepimizeİnşallah canım
Hayırlı uğurlu olsun yeni ayın ,guzel haberler getirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimizeİnşallah canım
Hayırlı uğurlu olsun yeni ayın ,guzel haberler getirsin
Buharına canımminseo cNim simdi okudum sut ve mYdonuzu daha onceden biliyormuydun..birde buharina mi tutacaksin kendini yoksa direk icine oturacakmisin.. ben oraya takildim..
Sağol canımmm inşallahValla inan once anlamadim bende hadi bakalim tum islemler olup bitmis bile cok hizliyiz maşallah
inşallah vesile olsun
hayır hayır hiç içemez aç karnına midesi bulanır çok hassas midesi... bide hepsi aynı saatte değil mesela proxeedi sabah akşam dşyorlar biz akşam kullandık.. çörek otunuda akşam kullandık meyve sularınıda sabah zaten hep işteyiz yoğunuz... biz 4.ocakta vermiştik ilk testi 2 aydan az bi sürede epey farketmiş inşallah sizinkide farkeder.. gerçekten bu kadar hiç beklemiyordum.. hamdolsun:))Proxeed ve meyve sulari ,bal tarcin corekotu bunlar mi tatlim ?
Proxedi bizde kullaniyoruz, 1 aydir yaklasik
Meyve sularini sabah ac karna mi icti peki
18Kızlar catlatma iğnesi vurması işin yumurtanın kac mm olmasi lazım en az ??
Anladim canım çok saol benimkininde mide aynihayır hayır hiç içemez aç karnına midesi bulanır çok hassas midesi... bide hepsi aynı saatte değil mesela proxeedi sabah akşam dşyorlar biz akşam kullandık.. çörek otunuda akşam kullandık meyve sularınıda sabah zaten hep işteyiz yoğunuz... biz 4.ocakta vermiştik ilk testi 2 aydan az bi sürede epey farketmiş inşallah sizinkide farkeder.. gerçekten bu kadar hiç beklemiyordum.. hamdolsun:))
Hayirli olsun saglikla geçsin gebeliginGünaydın kızlar, sonucum çıktı iğnenin 13. Günü 10,1 di 15. Günü 38,1 çıkmış
Teşekkür ederim amin inşallahHayirli olsun saglikla geçsin gebeligin
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın kızlar, sonucum çıktı iğnenin 13. Günü 10,1 di 15. Günü 38,1 çıkmış
Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın kızlar, sonucum çıktı iğnenin 13. Günü 10,1 di 15. Günü 38,1 çıkmış
Yaaa süperGünaydın kızlar, sonucum çıktı iğnenin 13. Günü 10,1 di 15. Günü 38,1 çıkmış
canımm ne kadar güzell haber bu yahu allahımmm tammaına ersin roportajını bekliyoruzGünaydın kızlar, sonucum çıktı iğnenin 13. Günü 10,1 di 15. Günü 38,1 çıkmış
Ben 1 e kadar işteyim çamaşır günü benim de bugün yıka as topla bi de süpürge açarım yeterGünaydın hanımlar
Çamaşır işine giriştim. Bir de mutfak temizliği yapacağım. E yemek olmazsa olmaz
Gelmedi mi daha senim katya (Robot süpürgeyi diyorum)Ben 1 e kadar işteyim çamaşır günü benim de bugün yıka as topla bi de süpürge açarım yeter
Çok sevindim canımGünaydın kızlar, sonucum çıktı iğnenin 13. Günü 10,1 di 15. Günü 38,1 çıkmış
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin canım benim.Günaydın kızlar, sonucum çıktı iğnenin 13. Günü 10,1 di 15. Günü 38,1 çıkmış
Günaydın hayırlı sabahlar olsun canımGünaydın kızlar