Ay inşallah benim de öyle olur benim canım katıdır ama bakalımBen yapmiyorum
Benimki ordab kalktigim anda agri bitti oyle soyleyeyim. O sivi icimden ciktiginda agri bitti
Hic bisey olmaz insallah kuzum korkma. Ben hic ilac bile icmedim yani ne oncesinde ne sonrasinda. Tuplerim de asiri normal degil ucuna dogru inceliyo ama sikinti olmadiAy inşallah benim de öyle olur benim canım katıdır ama bakalım
2 sene 4 ay oldu 5. Aya girdikne kadardır istiyorsunuz canım? bende de aynı durumlar var doktora göre güya herşey yolunda fakat sonuç yok... olmadı bu yaz aşılama ve tüp isteyeceğiz....
İnşallah tatlımHic bisey olmaz insallah kuzum korkma. Ben hic ilac bile icmedim yani ne oncesinde ne sonrasinda. Tuplerim de asiri normal degil ucuna dogru inceliyo ama sikinti olmadi
Valla tıbbiyeli olduk yaKizlar yakinda doktor olucam. Sabah ultrasonda cikana bakiyorum, ondan sonra kan tahilleri sonucuna bakiyorum, diyorum esime doktor dozu su kadara cikaricak diye ve cikariyo
Hatta bugun esime dedim cikarmazsa biz yapalim dedim sacmalama dedi
Ama cikarmis sagolsun yine en yuksek doza, sacmalamama gerek kalmadi
Sonuc belli oldumu acaba akinti hamilelik belirtisi miymisBenim de Şeffaf kaygan akıntım var pazardan beri yumurtlama geçti ama acaba geçmedi mi kafamda deli sorular
HayırSonuc belli oldumu acaba akinti hamilelik belirtisi miymis
Hayirlisi olsun
Ben regl oldum canım. Mart’a kaldık yani inşallahKızlaaaaar güzel haber var mııı ? Regl olanlardan tarih bekliyorum
@Balkiz94 14.02.2021 2 AY @Seven003 14.02.2021 2 AY @cukulatam 17.02.2021 19 AY @zeynep-ahmet 17.02.2021 8 AY @gamzesarp1989 17.02.2021 5 AY I LoVe You 18.02.2021 27 AY @Portakalli cikolat 18.02.2021 8 AY
Ben regl oldum canım. Mart’a kaldık inşallah.Kızlar günaydın tekrar, durumlarımız nedir ? Regl olanlardan yeni tarih rica ediyorum.
@zeynep-ahmet 17.02.2021 8 AY @gamzesarp1989 17.02.2021 5 AY @NaaNaa 20.02.2021 32 AY @Aleyna0825 20.02.2021 11 AY @Umuttllu 20.02.2021 30 AY @Alisa35 22.02.2021 4 AY @Hulahula 22.02.2021 17 AY
Ay canım baya oldu misafir ağırlamayalıErkekler nedense istemiyor madem kendileri yapsın napalımbizimkiler de öyle senede 1 2 işte en fazla genelde biz gidiyorduk ben daha menü yapmadım fikirlere açığım
Ay valla kendi doktorumuz olduk gerçekten xKizlar yakinda doktor olucam. Sabah ultrasonda cikana bakiyorum, ondan sonra kan tahilleri sonucuna bakiyorum, diyorum esime doktor dozu su kadara cikaricak diye ve cikariyo
Hatta bugun esime dedim cikarmazsa biz yapalim dedim sacmalama dedi
Ama cikarmis sagolsun yine en yuksek doza, sacmalamama gerek kalmadi
Yeni tarihin ne canımBen regl oldum canım. Mart’a kaldık inşallah.
Onu takip ediyorum kuzu senelerdir ıvır zıvır hamurişi ne yapacağım belli de ana yemeğe karar veremedimAy canım baya oldu misafir ağırlamayalınefis yemek tarifleri uygulamasını tavsiye ederim çok güzel menüler tarifler var. Yaparken de kolay oluyor ekran kapanmıyor falan. Bir de insanlar fotoğrafla yorum yapıyorlar herkeste tutmuş mu güzel olmuş mu tarif iyi mi diye kıyaslayabiliyorsun normalde de değişik şeyler denemeyi seviyorsan tavsiye ederim
Ben reglken ağlamamak için temizliğe sarıyorum yoksa ev dağınık pis diye bile oturup ağlıyorumAy valla kendi doktorumuz olduk gerçekten xneyse ki doktor da senle aynı kafadaymış eşini ikna etmeye çalışmadan olmuş hadi bakalım gelsin hormonlar büyüsün yumurtalar
Bu arada notminseo ben de reglken temizlik yapmıyorum
Ayy çok iyi canım ben de genelde hamurişi tatlı tariflerine bayılıyorum. Ana yemek valla bence bir İzmir köfte patlatsan güzel olmaz mı İzmir'deOnu takip ediyorum kuzu senelerdir ıvır zıvır hamurişi ne yapacağım belli de ana yemeğe karar veremedim
Ben reglken ağlamamak için temizliğe sarıyorum yoksa ev dağınık pis diye bile oturup ağlıyorum
Benim de aklıma o geldi inanır mısın izmir köfte salata bi kaç meze pilav falan diğer akşam da balık masası yeterli benceAyy çok iyi canım ben de genelde hamurişi tatlı tariflerine bayılıyorum. Ana yemek valla bence bir İzmir köfte patlatsan güzel olmaz mı İzmir'deben çok severim. Kendim de etçil olduğum için sürekli et tavuk yemekleri geliyor aklıma
Ayy sen aynı annemsinhaklısın valla insan takacak yer arıyor. Direkt temizliğe sarar kendşni öfkeliyken falan da çok fena gazla temizlik yapar
Valla güzel olur canım zorlamaz da. Dediğin gibi meze pilav salata belki bi çorba da yaparsın mis işte. Balık da gelmişken yedirin bence deBenim de aklıma o geldi inanır mısın izmir köfte salata bi kaç meze pilav falan diğer akşam da balık masası yeterli benceevet hıncımı alıyorum ben de
Evet canım kayınpederim çalışıyor, eşimin babannes parkinson bi de kayınvalidem bakıyor o yüzden uzun kalamazlar. Hadi bakalım inşallah alnımın akıyla çıkarımValla güzel olur canım zorlamaz da. Dediğin gibi meze pilav salata belki bi çorba da yaparsın mis işte. Balık da gelmişken yedirin bence deiki gün mü kalacaklar? Azmış ben daha uzun sandım gözüm korktu
Ayy iyi canım ziyaretin kısası makbuldürEvet canım kayınpederim çalışıyor, eşimin babannes parkinson bi de kayınvalidem bakıyor o yüzden uzun kalamazlar. Hadi bakalım inşallah alnımın akıyla çıkarım
Sağol canımsssAyy iyi canım ziyaretin kısası makbuldürçıkarsın çıkarsın çok kolay gelsin şimdiden