- 29 Kasım 2020
- 161
- 196
- 35
Merhaba herkese fikir almak istiyorum her sey normal olup bebek olusamayanlardan biri olarakValla her şey normal Çıkınca insan ne yapacağını da şaşırıyor
Beni de temsil ediyor bu
aşılama genelde eşte hız sorunu varsa direk öneriyorlar canım,Merhaba herkese fikir almak istiyorum her sey normal olup bebek olusamayanlardan biri olarakgecen hafta rahim filmi cekildigimi soylemistim sorun yok hormonlar hepsi ideal adet düzenli univ hastanesinde bir profa gittim bu ay amh istedi o da 2 buçuk çıkmış o da normal esimin de degerleri normal. Prof a testlerin sonucunu dün götürdüm ve adetin 2. günü gel aşılama yapalım dedi ben şok öyle direk aşılama mi olur sizce gideyim mi bekleyeyim mi nolur akıl verin
Çaresiz bekliyor. Ben film ve amh baktırmadim. Bunlar kaldı ilaçta kullanmadım sürecin başındayım galibaValla her şey normal Çıkınca insan ne yapacağını da şaşırıyor
Ama bizim o da ortalarda varikosel başlangıcı var ama degerler iyi yani yaptıralım mi asilama senceaşılama genelde eşte hız sorunu varsa direk öneriyorlar canım,
Yaşınız ileri ise bence gidin. Psikolojiniz ve de vaktiniz varsa normal yolla olmasini bekleyinMerhaba herkese fikir almak istiyorum her sey normal olup bebek olusamayanlardan biri olarakgecen hafta rahim filmi cekildigimi soylemistim sorun yok hormonlar hepsi ideal adet düzenli univ hastanesinde bir profa gittim bu ay amh istedi o da 2 buçuk çıkmış o da normal esimin de degerleri normal. Prof a testlerin sonucunu dün götürdüm ve adetin 2. günü gel aşılama yapalım dedi ben şok öyle direk aşılama mi olur sizce gideyim mi bekleyeyim mi nolur akıl verin
Canım yaş faktörü süre faktörü önemli ne kadardır istiyordun? Eğer yaş sınırdaysa zaman kaybetmeden alternatif tedavileri denemekte fayda var hızlı yol alabilmek adına benceMerhaba herkese fikir almak istiyorum her sey normal olup bebek olusamayanlardan biri olarakgecen hafta rahim filmi cekildigimi soylemistim sorun yok hormonlar hepsi ideal adet düzenli univ hastanesinde bir profa gittim bu ay amh istedi o da 2 buçuk çıkmış o da normal esimin de degerleri normal. Prof a testlerin sonucunu dün götürdüm ve adetin 2. günü gel aşılama yapalım dedi ben şok öyle direk aşılama mi olur sizce gideyim mi bekleyeyim mi nolur akıl verin
Canım yaş 31Canım yaş faktörü süre faktörü önemli ne kadardır istiyordun? Eğer yaş sınırdaysa zaman kaybetmeden alternatif tedavileri denemekte fayda var hızlı yol alabilmek adına bence
Canım ilk gebeligin de tedavi ile mi oldu ?Canım yaş 31
8.ay oluyor bu ay korunmayali oglumuz 5 yaşında
Yok canım iki ya da üçüncü ayda kendiliginden olduCanım ilk gebeligin de tedavi ile mi oldu ?
Bence yaşın genç, belki biraz daha normal devam edebilirsin ,bir yıl dolunca bakarsınız duruma
Oh sevindim canım güzel geçsin hafta sonuBen daha iyiyim kuzu
Canım yaşın genç daha ya ben senin yerinde olsam aşılama için en az bi 15 ay denedikten sonra yapardım onun yerine destekleyici klomen femara gibi ilaçlar kullanabilirsinCanım yaş 31
8.ay oluyor bu ay korunmayali oglumuz 5 yaşında
Sağol canımmm haftasonu temizlikle geçecek evi kırklıcaz yarın eşimle kileri falan düzenlicez çok iş varOh sevindim canım güzel geçsin hafta sonu
Ooo çok kolay gelsin canım size nerden estiCanım yaşın genç daha ya ben senin yerinde olsam aşılama için en az bi 15 ay denedikten sonra yapardım onun yerine destekleyici klomen femara gibi ilaçlar kullanabilirsin
Sağol canımmm haftasonu temizlikle geçecek evi kırklıcaz yarın eşimle kileri falan düzenlicez çok iş var
Ahahha valla gece aklıma bi kokoreç düştü hemen uyudum
Canm yok bugun gidebilirim aslında ama yumurtlamadım ya gitmeme gerek varmı sizce? Testte dun cıktıyaJane Jetgil bugün mü gidecektim doktora merak ettim?
Aksam bişelrle ugrastm daha iyiyim canmm teşekkür ederimmKızlar nasılsınız geçti mi iç sıkıntıları?
Evet canım ovü testleri kafa buluyor bızmleCanım hafta sonu gidemiyorsan eğer ,sali yerine pztsi gidersin.bence bugun yarin pik olucak gibi sen degerlendirmeye caliş bu zaman dilimindehayırlısı olsun
duygucum inşallah mart totemimiz tutarsimdi sen ovude pik gormedin doktorda bunu onayladi , U Uzaygemisi35 4 yumurtaya ragmen pik gormedi kafalar karıştı
Canım senin 6 yumurtanin hepsi 18 mm ustundemiydi ? Bazen tedaviyi iptal ediyorlarmis oyle okumustum burda.pco var mi sende ?Hayırlısı olsun inş
Istanbul da mi doktorun ? Kime gidiyorsun
Bana yakınsın sanki de demiyon neresi
Canım yumurta destekleyici vitaminler var onlari alabilirsin,bal polen propolis ari sütü karışimlari oluyor.Inşallah tedavisiz bu ay surpriz yapar bebisin canim
Daralt daralt çapıEvet canım ovü testleri kafa buluyor bızmle
Anadolu yakası canım sen