Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben gideceksin sandım ondan sordum. Bu ay geçti bence de ya testte de kanda da yumurtlama gözükmedi. Gelecek adette bu yeni doktora anlatırsın bence hepsiniCanm yok bugun gidebilirim aslında ama yumurtlamadım ya gitmeme gerek varmı sizce? Testte dun cıktıya
Çok iyi canım sevindim güzel hafta sonları olsun inşallahAksam bişelrle ugrastm daha iyiyim canmm teşekkür ederimm
Ev işleri ile uğraştım canım çamaşır o bu derkenOoo çok kolay gelsin canım size nerden esti ve sen bu saatte buradasın
Günaydın hamilesin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok uzun süredir bekliyorsun sen deG ÜN O
İyi hafta sonları hanımlar
Valla ben de merak ediyorum telefonu falan mı bozuldu acaba@terelellidenhalliceyim bu kız nerelerdee ya konuşan var mıı
Estrofem varya o insanı depresyona sokuyo.. o ilacı kullandığım ay ben benlikten çıktım sinir alınganlık ağlama.. sonra bi yan etkilerine bakayım dedim ilk yan etkisi depresyon yazıyorsanrıım ilaçlarda hormon var sonuçta belki de onların yan etkisi :/ ben böyle durayım ağliyim yiyim içiyim ağliyim tamam döngü bu sekilde tamamlansın .
sanırım bende biraz tükenmişlik sendromu başladı. böyle bişiy mi bilmiyorum ama ona yordum ben
Canım doktoruna güven.. ilaç biter bitmez çağırmıyolar zaten.. pkoda genelde ha diye hemen büyümüyor yumurta, istisna varmıdır illa vardır ama ben mesela ilaç bittikten 2 gün sonra falan gittim hepKizlar bi bana yardımcı olur musunuz? Klomeni ilk kez kullanıyorum yarin bitiyor bugun bütün gün devam eden yoğun akintim vardi kıvamlı ben de ovulasyon yaptım pik değil ama koyu çıktı dr klomen bittikten 3 gun sonra gel demisti sizce bugün gitmeli miyim kontrole pkoyum catlamaz kiste dönüşür mu ? Yoksa sali mi gitmeliyim?
İlk klomen kullanınca dun biraz heyecan yaptım canim ama sukir iyiyim simdi arada deliriyorum iste stresten . Ben dun aksam ki klomen i almayı unutmuşum sabah aldım bu yumurtayı etkiler ni acaba bi fikrin var miCanım doktoruna güven.. ilaç biter bitmez çağırmıyolar zaten.. pkoda genelde ha diye hemen büyümüyor yumurta, istisna varmıdır illa vardır ama ben mesela ilaç bittikten 2 gün sonra falan gittim hep
Çok şükür canım benim teşekkür ederim gerçekten çok badireler atlattık umarım bu defa sağlıkla kucağıma alırım darısı tüm bekleyenlere olsunGünaydın hamilesin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok uzun süredir bekliyorsun sen de
Valla bilemedim ki kuzuValla ben de merak ediyorum telefonu falan mı bozuldu acaba
Amiiiin kuzum inşallahÇok şükür canım benim teşekkür ederim gerçekten çok badireler atlattık umarım bu defa sağlıkla kucağıma alırım darısı tüm bekleyenlere olsun
ben de merak etttim acıkcası inşallah kötü bişiy olmadıBen de çok endişe ediyorum artık @terelellidenhalliceyim. Telefonu bozuk olsa da eşinden falan girerdi heralde. Hayırlara çıksın
normal canımKızlar dün doktordaydim ilk kez hormon testlerime bakti normal dedi E2 yeni cikti 46.03 normal midir?
Estrofem varya o insanı depresyona sokuyo.. o ilacı kullandığım ay ben benlikten çıktım sinir alınganlık ağlama.. sonra bi yan etkilerine bakayım dedim ilk yan etkisi depresyon yazıyor
Ben de çok endişe ediyorum artık @terelellidenhalliceyim. Telefonu bozuk olsa da eşinden falan girerdi heralde. Hayırlara çıksın
En son salı gecesi girmişben de merak etttim acıkcası inşallah kötü bişiy olmadı
Tesekkurler canimnormal canım