Evet her şey hem iğneden hem gebelikten hem de normal olabilir
Ah canım ne kadar rahatmışsın ya valla bir şey diyeyim mi en güzeli. Gerçekten bilmemek rahatlık, özgürlük. Kaygılanmayan araştırmayan hiçbir şeye dikkat etmeyenlerin işleri rast gidiyor hep. Ne güzel sıkıntısız yaşamışsın sen de ilk gebeliğini Allah'ın izniyle.
Burası kesinlikle çok faydalı birçok şey öğreniyoruz soramadıklarımızı başkaları sormuş oluyor deneyimlerimizi paylaşıyoruz ama dediğin gibi bir sürü kötü yaşantıyı da burada öğreniyoruz. Acaba bende de bu mu var, gebe kalırsam da bu olursa, sağlıkla ilerlemezse değer yeteri kadar yükselmezse şu bu... Bunları mesela hala bilmiyor olsam daha mutlu olurdum belki
şimdi dediğin gibi pozitif çıksa bile tam mutlu olamayacakmışım ve burada olumsuz şeylerden biri olabilirmiş her an gibi gelecek
Kayıp yaşayan tanıdıkların için de üzgünüm gerçekten çok zor.
Dediğin bana da mantıklı geliyor genelde 15 17 gün sonra pozitif görenler olmuş. Benim kafamı karıştıran 4 yumurtam vardı ve doktor iğneden sonra gün aşırı ilişki önerdi ya. Onlar farklı günlerde çatladıysa ve mesela son ilişki tutarsa o zaman uzayabilir diye düşündüm. Bakalım artık ya kafa yormayayım diyorum da yoruyorum işte :)
Canım normalde 26sı ama 9unda iğne vurdum. Bir de bu ay erken saymaya başladım reglin ilk gününü lekeden saydım o nedenle biraz daha öne çekilebilir reglim belki.
Evet herkes genelde öyle diyor 15.gün diye ama geçen
minseo doktoruna sormuştu iğneden sonra kaçıncı gün regl olmam lazım diye öyle bir şey yok demişti doktoru yanlış hatırlamıyorsam. Bir de yukarıda da yazdım benim kafamı karıştıran 4 yumurtam vardı ve doktor iğneden sonra gün aşırı ilişki önerdi ya. Onlar farklı günlerde çatladıysa ve mesela son ilişki tutarsa o zaman uzayabilir diye düşündüm