Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim de boşluğuma geldi salak gibi kaydetmemişimGeçmiş olsun canım kurtarırsın bence ya sık sık kaydetmek benim meslek hastalığı çok korkuyorum öyle gitmesinden
Duydum İzmir yine coşmuş valla burası da kar kış kıyamet yarın doktora gideceğim nasıl gideceğim hakkında hiçbir fikrim yok
Yok kız ne serumu.. günlük ped vardı ped bile takmamıştım eve gelince taktım çok az bi kanama oldu geçtiSerum falan takmadilarmi kanamanda mi olmadı hiç
Kurtarır diye tahmin ediyorum sıkma canını :)Ya benim de boşluğuma geldi salak gibi kaydetmemişim
Ben de merak ettim yav. Girmemiş mi hiç? Nerelerdesin topiğin neşesi? @terelellidenhalliceyim@terelellidenhalliceyim nerde kızlar gören duyan var mı?
Tüplerin tıkalı olduğu film çekilmeden anlaşılmıyor mu? belirti felan ne bileyim.. Anlattıklarınız gerçekler ama beni biraz ürküttüTıkanıklık Yoksa acı olmuyor tıkanıklık varsa eğer açmaya çalışmazlarsa yine acı olmuyor ama anestezi altındaysan ve tıkanıklık varsa açmaya uğraşıyorlar basınçlı su veriyorlar o zaman çok ağrı oluyormuş anestezi yokken bu kadar yapamıyorlar malesef U Uzaygemisi35 nin de dediği gibi aletin acı ile ilgisi yok görüntüleme açısından farklılık sağlıyor farklı model fotoğraf makinesi gibi düşün. Acı olayı doktorun el tecrübesine bağlı o tarz merkezlerde bu işlem de defalarca yapıldığı için çok sıkıntı olmuyor o yüzden. benim anestezi isteme sebebim bir sorun çıkarsa o an uğraşılsın basınç mı verecek ne yapacaksa yapsın bi daha işleme girmek zorunda kalmıyım, bi de strese girip o 15 dk yı kendime eziyet haline getirmek istemiyorum
Aa daha sabah internette görüp eşime atmıştım bu fotoyuEki Görüntüle 2784435
teyze bizim hakkımızı çalmış kızlar hahahah
Benim başım çok döndü kanamam da oldu serum falan taktılar bir saat kadar yattımYok kız ne serumu.. günlük ped vardı ped bile takmamıştım eve gelince taktım çok az bi kanama oldu geçti
Gerçekten haklısın.. boşa ümit veriyorlar.. testte çıkmayan hamile olan da çok kişi gördüm... testte çıkıp da kanda çıkmayanı da....Kızlar ya testlerde böyle silik bile olmayan hayalet çizgilere nasıl kesin hamilesin canım hayırlı olsun diye yorum yapıyorlar her gördüğümde bana bir delirme geliyor. Bunu yapan da çoğunlukla aynı acıyı hayal kırıklığınu yaşayan insanlar. Bu kadar kolay mı hiçbir temeli olmadan insanları yok yere umutlandırmak? Valla bir gün birine fena çatacağım
Malesef canım keşke olsaTüplerin tıkalı olduğu film çekilmeden anlaşılmıyor mu? belirti felan ne bileyim.. Anlattıklarınız gerçekler ama beni biraz ürküttü
Canım sen doktorunu dinle rahim kalınlığını yeterli gördüyse vermemiştirKızlar,
dr dan geldim ilk kez klomen kullanacağım regl nin 19. Gunu bi kanama yaşadım regl mi bilemedim 3 gun sürdü emin olamadım boşa hormon almak istemedim ama dr pek üstünde durmadi reglidir o dedi ama umarım klomeni boşa almam lekenin 5. Gunu kanama yok ama dr içebilirsin dedi hadi bismillah. Estrofem ve progestani sordum ben öyle yan ilaçlara gerek duymuyorum dedi klomen in yanında kesinlikle kullanılmali mi bu ilaçlar kizlar kullananlar ???
Vayyyyy anasını sayın seyircilerBugun bi konu okudum kizlar, amh 0.01 ken fsh 25. Kiz dogal yollardan hamile kalmis ya
Ama canim bir cok yerde okudum klomen rahim inceltir diye ya oyle olursa diye önlem olarak verirmis dr sana mesela vermis miydiCanım sen doktorunu dinle rahim kalınlığını yeterli gördüyse vermemiştir
Bana verdi de çoğu kişiye vermiyorlar canımAma canim bir cok yerde okudum klomen rahim inceltir diye ya oyle olursa diye önlem olarak verirmis dr sana mesela vermis miydi
Hadi hayırlı olsun. Kontrol etmiştir muhtemelen rahim kalınlığını. Benim doktorum da gerek yok dedi doktorların yaklaşımı değişiyor duruma göre takma bence doktoruna güven.Kızlar,
dr dan geldim ilk kez klomen kullanacağım regl nin 19. Gunu bi kanama yaşadım regl mi bilemedim 3 gun sürdü emin olamadım boşa hormon almak istemedim ama dr pek üstünde durmadi reglidir o dedi ama umarım klomeni boşa almam lekenin 5. Gunu kanama yok ama dr içebilirsin dedi hadi bismillah. Estrofem ve progestani sordum ben öyle yan ilaçlara gerek duymuyorum dedi klomen in yanında kesinlikle kullanılmali mi bu ilaçlar kizlar kullananlar ???
Canım ya biz aslında bu değerlere çok kafayı takıyoruz. Aslında o iki değer de bize "ne kadar zamanımız kaldığını" gösteriyor. Özellikle amh için konuşuyorum. Çok çok düşük de olsa kendiliğinden gebe kalabilir, sadece acele etmemiz gerek tüp bebek vs yapılacaksa zaman dar bir an önce harekete geçilmeli gibi bir değer olduğunu söylüyorlar. Yoksa gebe kalmayı zorlaştıran bir değer değil aslında. Sadece bize acele et yumurtalık rezervin bitiyor yakında sana yumurta veremeyeceğim diyorBugun bi konu okudum kizlar, amh 0.01 ken fsh 25. Kiz dogal yollardan hamile kalmis ya
Ay ne güzel anlatmışsın aşırı yiyor hareketsiz sürekli uyurCiddi misin peki normal doğum yapamaz mı. Aşırı yiyor birde hareketsiz sürekli uyur.