- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
bız cocuk 1 yasına geldıği an calısmalara baslamak ıstıyoruz anca olur dıye bi ilkini yapalımda inşallahhBen zaten olur da doğurursam 1 2 yıl kondom ile geçirir sonra korunmayı bırakırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bız cocuk 1 yasına geldıği an calısmalara baslamak ıstıyoruz anca olur dıye bi ilkini yapalımda inşallahhBen zaten olur da doğurursam 1 2 yıl kondom ile geçirir sonra korunmayı bırakırım
Canım pahallı değilmi... ben gittigidiyordan alıyorum hatta linkinide vereyim bi bakın...canim bende aldim arı sutunu ama senin dedigin miktar az geldi bana,icinden cikan plastik kucuk kaşik var onun olcusu kadar aliyorum ama mercimek kadar degil daha fazla oluyor benim ki ? Birde sen nereden aldin ? Baya da yuksek ucretleri prowomeni neden kullaniyorsun ?
Hic bilmiyordum
Dur bakalim gün dogmadan neler doğar
Volumle hesaplama ne demek oluyor ilk defa duyuyorum
Canim saolasin biz baktirmadik ama ben covid yuzunden esime veriyordum bir suredir d vit
Minnakkurabiyelerden aldim instadan ama boyle açik geldi bana posetsiz ,kutu icinde toplu olarak.
30 lu 90₺ idi bende yeni aldim sayilir
Çok teşekkürler... bende şu adetim bi gelsede başlasam...yarım tatlı kaşığı çörekotu, yarım tatlı kaşığı tarçın iyice eziyorum. sonra içine 1 tatlı kaşığı bal ekleyip iyice macun kıvamına gelene kadar karıştırıp yiyorum.
En mantıklısı ben de sezeryan olmazsa 1 yıl sonra denerim sezeryanda mecbur 2 yıl bekleniyorbız cocuk 1 yasına geldıği an calısmalara baslamak ıstıyoruz anca olur dıye bi ilkini yapalımda inşallahh
İlk çocuk olunca ikinci hemen oluyor.. rahim alışıyor... kanallarda hormonlarda düzene giriyor ve çabuk oluyor...:)bız cocuk 1 yasına geldıği an calısmalara baslamak ıstıyoruz anca olur dıye bi ilkini yapalımda inşallahh
Öcü gibi zaten ya faydasından çok zararı var. 1 yıl kullandım ama ne çektim ben bilirim. 1 gün bile rahat yüzü göremedim mantardan ve enfeksiyondan ve sistitten. Hepsi bir arada işkence çektim aylarca. Her tuvalette hüngür hüngür ağlıyordum.hatta kesin dedim tüplere falan da zarar verdi. O ay hamile kalmasaydım rahim filmi çektirecektim ben de. Asla kullanılmamalı.çok korkuyom ondan öcü gibi bişi geliyo o spiral denen şey
Hadi inşallah bu son reglimiz olsun
canm burdada fırtına var ama sızın orası gııbı degıl tabı ay ıns kurtarırsın yaKızlar elektrikler gitti genel arıza varmış İzmir de çok kötü fırtına var çatılar falan uçuyor muhtemelen bugün gelmicekmiş, o değil de 1 saat üzerinde çalıştığım Excel ne olacak bakalım umarım kurtarabilirim şarjım biterse giremeyebilirim
Geldi şimdi elektrik boşuna geldik eve ctsi çağıracak kesincanm burdada fırtına var ama sızın orası gııbı degıl tabı ay ıns kurtarırsın ya
En mantıklısı ben de sezeryan olmazsa 1 yıl sonra denerim sezeryanda mecbur 2 yıl bekleniyor
Ben Karşıyaka'dayim felaket camlardan üflüyor resmen. Hic durmadı.Kızlar elektrikler gitti genel arıza varmış İzmir de çok kötü fırtına var çatılar falan uçuyor muhtemelen bugün gelmicekmiş, o değil de 1 saat üzerinde çalıştığım Excel ne olacak bakalım umarım kurtarabilirim şarjım biterse giremeyebilirim
Hay şansaGeldi şimdi elektrik boşuna geldik eve ctsi çağıracak kesin
İyi cesaret valla inşallah ameliyat yerinde sıkıntı olmaz 2. Seferde de aynı yerden kesiyorlar çünküBenim eltim ilk çocuğundan 14 ay sonra hamile kaldı. Cinsiyeti erkek biraz iriymis korktuk daha doğrusu korktum ama onun umrunda değil. Allah korur diyor geçiyor. Bazen cahil cesareti olmalı.
Ciddi misin peki normal doğum yapamaz mı. Aşırı yiyor birde hareketsiz sürekli uyur.İyi cesaret valla inşallah ameliyat yerinde sıkıntı olmaz 2. Seferde de aynı yerden kesiyorlar çünkü
Kan veremez misin. İçin rahat eder.Kızlar benim takvime göre 3 gün gecikme gösteriyor. Regl dahil 21.gün catlama gordum ama erken gebelik testide cumartesi gunu negatifti. Bugunde birden yani aniden bas agrisi afederseniz midemi bogazimda hissettim oyle kotu oldum sabahta midem agriyordu. Vucudumda sicak ayaklarim 2 3 gundur buzzz. Stres yapmiyorum zaten adet olacagim diye bekliyorum hep negatifi gorunce ikna oldum. Acaba boyle negatif gorup daha sonra pozitif goren oldu mu ki?
Geçmiş olsun canım kurtarırsın bence ya sık sık kaydetmek benim meslek hastalığı çok korkuyorum öyle gitmesindenKızlar elektrikler gitti genel arıza varmış İzmir de çok kötü fırtına var çatılar falan uçuyor muhtemelen bugün gelmicekmiş, o değil de 1 saat üzerinde çalıştığım Excel ne olacak bakalım umarım kurtarabilirim şarjım biterse giremeyebilirim
Test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum valla her an kanama olacagim diye beklemedeyim yarinda olmazsam dusunuyorum canim☺Kan veremez misin. İçin rahat eder.
Sezeryan sonrası vajinal doğum için üzerinden çok geçmiş olması lazım her doktor da tavsiye etmiyor canım zor bir şey çünküCiddi misin peki normal doğum yapamaz mı. Aşırı yiyor birde hareketsiz sürekli uyur.