- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Ayyy evet o zaman da baya içeri giriyorlar doğru ya bana spiral düşüncesi çok zor geliyor devamlı içimde bir şey olacağını bilmek nedense nasıl rahat edebiliyor musun? Belki bebişten sonra düşünürüm ama bilemiyorum zaten muhtemelen yine hap kullanmam gerekecek çikolata kistim nedeniyle. AA pardon unutmuşum. Zaten korunmayınca da olmuyor benim kızlar niye söylemiyorsunuz burada korunma yolları araştırıyorumminseo U Uzaygemisi35 hus3545 o spekulumu spiral takarkende kullanıyorlarr. 5-6spiral taktırmış ve hepsi kayıp çıkarttırmış baya bi tecrübeyle sabit acıtmıyor
Canım kızlar etkilenmesin çok detay vermeyeyim dedim ama ben birkaç video izlemiştim yani röntgen cihazından ziyade kullandıkları katater yöntem vs değişiyor. Ona göre acı miktarı artıyor olabilir. Balon şişirdikleri bir yöntem var falan çok acayip bir şey sanırım şimdiki çoğu yer en sıkıntısız versiyonu kullanıyor, devlette eski aletler olabilir belkiCok sukur yoktu ama ben hocaya baslamadan once tek birsey sordum hocam tıkalıysa hissedicek miyim dedim her iki turlu de acı yok dedi bilemiyorum benim tecrubem bu sekildeyki.ama bu alet belki her yerde olmayabilir direk bir kac merkez soylediler istanbulda