- 8 Şubat 2021
- 1.006
- 1.648
- 32
Impryl ile oldu o artış 3 aylık kullanım sonucu, ama proxeed daha iyi diye duymuştuk onu kullanacağız şimdi canımproxeed mi verilmişti..ne verilmişti??? artış sağlanabiliyor yanii... e süper...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Impryl ile oldu o artış 3 aylık kullanım sonucu, ama proxeed daha iyi diye duymuştuk onu kullanacağız şimdi canımproxeed mi verilmişti..ne verilmişti??? artış sağlanabiliyor yanii... e süper...
Muayenede bir sorun çıkmıyor. Ama regl düzensizliği var, bir hormonum sınırda çıkmış. Amh tan dolayı pkos şüphesiyle hap kullanmıştım bebek düşünmeye başlamadan önce. Yumurtalar çatlamıyor demişti geçen sene doktor.sende peki belirlenmiş bir sorun var mı ?
yine bir pko ve eşte morfoloji sorunu biz de hemen hemen sizle aynu durumdayız. ben bu ay rahim filmiMuayenede bir sorun çıkmıyor. Ama regl düzensizliği var, bir hormonum sınırda çıkmış. Amh tan dolayı pkos şüphesiyle hap kullanmıştım bebek düşünmeye başlamadan önce. Yumurtalar çatlamıyor demişti geçen sene doktor.
Hep birlikte kuzum Hep birlikte inşallahİnşallah umduğunu bulursun kuzum
Aminnn aminn inşallah canım Allah razı olsunEvet regl bitince yeniden ayağa kalkarız evelallah
İnşallah tatlım
Hakkında hayırlısı olsun canım, seni üzen şey her neyse umarım çözüme kavuşur
Teşekkür ederim , inşallah doktorum bana yumurta var çatlıyor sperm var ama olmuyor stres stres stres dedi.. ve ben stresin kaynağını buldum onu çözümlemeyi başarıcam inşallah, sonrası Allah kerimBu şekilde kendinizi motive edebilmeniz bile bir başarı Tebrikler. Hep bu stres değil mi zaten hayatımızı mahveden... inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
Sürekli onu ayıklamakla uğraşamam zaten. Haftada bir gün nar, bir gün havuç suyu, bir gün balık, haftada birkaç gün avokado ve muz, birkaç gün keçiboynuzu tozu (suyla karıştırıyorum bunu), her gün çiğ kuruyemiş ve kuru incir şeklinde devam ediyoruz. Narın fazlası da iyi değilmiş zaten. Çeşitlilik iyidir diye düşünüp ilaç ve takviyelerle neyi ne kadar değiştirebildik göreceğiz bakalımnar suyunu havuçtan daha iyi olduğu söyleniyor.. ama onla uğraşması((
Hadi ya. Ben kendim kullandım da ona baktıralım demek gelmedi aklıma ki güneşe hiç çıkmaz :/canım bizim çok düşğk çıktı eşimde kadın doğumcumuz iki tane ekmeğe kırılanlardan verdi eşime
Bende önümüzdeki ay çekileceğim filmi, umarım en kısa zamanda tüp bebeğe gerek kalmadan görürüz pozitif çizgiyiyine bir pko ve eşte morfoloji sorunu biz de hemen hemen sizle aynu durumdayız. ben bu ay rahim filmi
çekildim. 2.5 sene oldu bizim deneyeli. yavastan tüp bebeğe doğru gidiyoruz
İnşallah başarırsın ve hamile olursun en kısa zamanda canım benimTeşekkür ederim , inşallah doktorum bana yumurta var çatlıyor sperm var ama olmuyor stres stres stres dedi.. ve ben stresin kaynağını buldum onu çözümlemeyi başarıcam inşallah, sonrası Allah kerim
Allah razı olsun hepimiz müjdeli haberler alalım inşallahİnşallah başarırsın ve hamile olursun en kısa zamanda canım benim
Amin inşallah canım Rabbim hepimizden razı olsun.Allah razı olsun hepimiz müjdeli haberler alalım inşallah
peki bugün özelde kan verme imkanın yok mu? İnşallah iyi haberler alırsınBu arada benim bu gelen regl değil galiba kesildi bile. Ne olduğunu anlayamadım ama aile hekimi hemşiresini aradım. Ve öyle bir parça geldi ki onun resmini attım bunun sonucunda hemen gidip yarın kan tahlili ver dedi. Yerleşme de olabilir düşük de dedi. Sabah erken kan vermeye gidiyorum ben
Yok benim ki boyle degil açik hepsiipek_annesi kuzum bu şekilde geldi bana işte.
Süper valla daha ne olsunfiona13 ipek_annesi ballı muz kuruyemiş cips elma balsız ama antep fıstıklı ve sütlü çikolata masada gül yaprakları ve kırmızı mumlar tv de youtube dan şömine açıyorsunuz arka plan sezen aksu çıtır çıtır odun ateşinin sesi birazda alkol vardı böyle kızlar normal aksam yemeğinden sonra hazırladıgım ıcın fazla yiyecek yoktu sade ve öz DD:
Insallah olmayacagiz mart ayı bizimYa bu o kadar kişiden kişiye değişen bir şey ki, insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben de önümüzdeki ay çekileceğim canım bu ayı da geçireyim de 13 martta regl olursam 20 martta çekileceğim
PCo varsa ondan olabilir benim arkadaşımda parça parça adet oluyordu. Şimdi iki çocuğu var.Bu arada benim bu gelen regl değil galiba kesildi bile. Ne olduğunu anlayamadım ama aile hekimi hemşiresini aradım. Ve öyle bir parça geldi ki onun resmini attım bunun sonucunda hemen gidip yarın kan tahlili ver dedi. Yerleşme de olabilir düşük de dedi. Sabah erken kan vermeye gidiyorum ben
Evet ilk ay kullanıyorum. Neler olacak bekleyip göreceğizSenin klomen ilk mi canm
Canim ben reglimin bittigi gunun ertesi cekildim bir kayip olmadiBiliyorum ama o süreçte ilişkiye girmemek de fırsat kaçırmaya sebep olabilir. Ya erken yumurtlama oluyorsa ya da o ay olursa... Kafalar karışık derken gerçekten karışık yani
İşte o zaman eşimin kontrol test ve tahlilleri daha yapılmamış olacakCanim ben reglimin bittigi gunun ertesi cekildim bir kayip olmadi