Eşine sadece takviye mi verildi iki test arası süreçte? Morfoloji düşüklüğünün sebebi araştırıldı mı? Sonuçlar duruyorsa paylaşabilir misin? Çatlatma iğnesi denenecek, sonra aşılama yapılmayıp tüp bebek mi denenecek yani?
Bayağı karışık geldi ya ama sanırım çözdüm. Yine ilmek yutmazsam bu sefer olacak gibi. Amin inşallah hepimizin
Bu konuda ben de hala gelgit yaşıyorum ya. Mart kampanyamız ağır basıyor içimde
Eşimin ilaçları 10 mart gibi bitecek sanırım. Onun test ertesi gün yapılsa, sonuç da bir gün sonra çıkacak. Benim reglim mart başı görünüyor ama benimki birkaç gün ileri geri oynama yapabiliyor. Regl olsam da testten önce gidip çektirmem gerekecek gibi çünkü reglin hemen bitiminde çekiyorlar. Kafalar karışık. Tedavinin sonucunu görmeden hiç çekilesim yok. Senin de Klomen etkisi devam ediyorsa bu ay da beklesen mi bilemedim ki ben de. Eşine sor diyecektim. O da bekleyelim demiş yanlış okumadıysam
Senin tedavi olduğun yer tüp bebek merkezi mi? Eşine takviye veren de mi tüp bebek merkezi?
Doğru hatırlıyormuşum şimdi buldum bunu
Oooooooooooooooooo meditasyon gecikmeli göstermiş fingirdetici etkisini. Biz de mi yapak
Hayırlı olsun kararın ve yeni işin. Yeni başlangıcınla diğer işler de rayına oturur inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Eşim günde bir Pregros Plus kullanıyor. Günde iki Proxeed kullananların aldığı olumlu sonuçları okuyup gaza geldim. Doktora mesaj attık. İkinci ay Proxeed'e geçebilir miyiz diye. Dedi ki Proceed'de olmayan L Arginin mi ne varmış. Buna devam et dedi. Doktorunuzla görüşmeden kendiniz takviye de değiştirmeyin derim ben ama ikinizin kararı en nihayetinde
Havuç suyu ve çiğ badem, ceviz ve kuruyemişe devam ediyoruz biz ikimiz de.
Geç uyandım, geç kahvaltı, bir yandan mutfak. Bir yerlerde kaybolduğum kesin de nerede belli değil
Ben böyle ortam hazırlayıp Youtube'tan şömine sesi açsam oturur eğlenir romantizmimizle. Mumu bile ricayla yaktırıyorum