Ben İzmirdeyim canım, özel bi hastanede çekilmeyi planlıyorum. Morfoloji sıkıntısı varken doktorlar genelde tüp bebek tarafına meyilli oluyorlar şansı artırmak açısından. Bebekler gelsin de nasıl gelirse gelsin artık napalımİnşallah sonuçlar alırız canım
Önce çatlatma iğnesi deneyelim dedi filmden sonra. Aşılama bu sonuçlar ile %10 ihtimal dedi, 2-3 kere deneyeceğimize tüp bebek denemek daha iyi olur dedi. Bizede mantıklı geldi. Birkaç ay daha böyle devam edip olmazsa öyle yapacağız.
Siz filmi nerde çektireceksiniz?
Canım benim de geçen aklımdan geçtin naptın hayırdır aşılamayacak bir sorun değildir inşallahKızlar selam nasılsınızçok strestli günler geçiriyorum her şey üstüste geliyor giremedim bu aralar özledim sizi
Bence bu ay çektir kuzum erteleme sonra denemeye devam etKızlar bana fikir verin. Rahim filmini bu ay mı çekileyim önümüzdeki ay mı?
U Uzaygemisi35 @terelellidenhalliceyimGeminiWoman fiona13 pcoscuk R Random3 ipek_annesi evrem92 Jane Jetgil
Çok kararsızım sürekli fikir değiştiriyorumBence bu ay çektir kuzum erteleme sonra denemeye devam et
Evet aynen gelsinde önemli değil.Ben İzmirdeyim canım, özel bi hastanede çekilmeyi planlıyorum. Morfoloji sıkıntısı varken doktorlar genelde tüp bebek tarafına meyilli oluyorlar şansı artırmak açısından. Bebekler gelsin de nasıl gelirse gelsin artık napalım
Aynen canım öyle diyorlar benim bu ay tam 1 yıl oldu kimyasalın üstünden eşim 1 ay daha deneyim diyor klomenin etkisi devam ettiği için, ama napcağımı bilemedimEvet aynen gelsinde önemli değil.
Rahim filmi konusunda sormuşsun, bence erteleme çektir, çünkü kullanılan sıvılar tutunma ihtimalini arttırıyormuş, filmden sonra hamile kalanlar oluyormuş.
Bence de beklemek sadece zaman kaybı gibi geliyor bana. 1 yılı geçmişti senin rahim filminin üstünden dimi? Bir an önce çektir kafan rahat olsun derim benKızlar bana fikir verin. Rahim filmini bu ay mı çekileyim önümüzdeki ay mı?
U Uzaygemisi35 @terelellidenhalliceyimGeminiWoman fiona13 pcoscuk R Random3 ipek_annesi evrem92 Jane Jetgil
Şahsen ben olsaydım çektirirdim kuzzzu soru işareti kalmazdıÇok kararsızım sürekli fikir değiştiriyorumeşim de 1 ay daha deneyelim öyle çekil acele etme diyor napcağımı bilemedim
Babam hastaydı kuzum sıkıntılı dönemi atlattık çok şükür inşallah daha da iyi olacakCanım benim de geçen aklımdan geçtin naptın hayırdır aşılamayacak bir sorun değildir inşallah
Bence sen bi kimyasal yaşadın demekki tüplerde bi sıkıntı yok, ben olsam bir ay daha dener öyle çekilirdim sanırım kuzum, eşini dinle bence ben onların hislerine de güveniyorumKızlar bana fikir verin. Rahim filmini bu ay mı çekileyim önümüzdeki ay mı?
Burdayım canm sabah gec geldik işe kardan dolayı bakamadım telefonda . Akşamda bıraz romantik bi masa kurmuştumJane Jetgil nerelerdesin telefonun mu bozuldu yoksa?
Valla kuzu çıkar aradan için rahat edecekse bende düşünmüyor değilim bu ay açıkçası gaza getirelim birbirimiziKızlar bana fikir verin. Rahim filmini bu ay mı çekileyim önümüzdeki ay mı?
Günaydın canım ya iyi haber alırım diye açtım çok üzüldümGünaydın kızlar mide bulantısı ve regl ağrıları ile başladım güne uyumak istiyorum
Canım çok karışık meseleler valla sezgilerin ve doktorun ne diyor? Doktor da bana bırakmıştı ama ben tedaviden önce hemen çekilmek istedim, belki kullanılan tedavi de tüpler tıkalıysa boşa gidecek diye. Ama sen bir kere kimyasal yaşadın sonuçta tıkanıklık yoktur muhtemelen, ama belki de tutunmayı zorlaştıran bir durum var. Varsa belki bu durum ortaya çıkar, yoksa da (iyi ki yoktur tabi) için daha rahat ilerlersin.Kızlar bana fikir verin. Rahim filmini bu ay mı çekileyim önümüzdeki ay mı?
Selam canım biz aynıyız. Hayırdır inşallah ya neyse canını sıkan geçsin gitsin inşallah. Konuşmak istersen buradayız.Kızlar selam nasılsınızçok strestli günler geçiriyorum her şey üstüste geliyor giremedim bu aralar özledim sizi
Günaydın canım ay ne güzel heyecanlıGünaydın kizlar mutlu haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahbenim haftam yenilikle basladi yeni okulumda ilk dersime girdim 9 yıllık ogretmen olsam da ilk gün heyecanı vardi niyeyse yeni ogrenciler olunca
Aaaa yok kuzum dersim online di zaten okula gitmedimGünaydın canım ya iyi haber alırım diye açtım çok üzüldümsenin reglim hep böyle ağrılı mı kuzum ya? Biz adet ağrılı geçer diyoruz hep ama bu endometriozis derneği başkanı hep açıklıyor ağrılı adet bir işaret falan diye
Canım çok karışık meseleler valla sezgilerin ve doktorun ne diyor? Doktor da bana bırakmıştı ama ben tedaviden önce hemen çekilmek istedim, belki kullanılan tedavi de tüpler tıkalıysa boşa gidecek diye. Ama sen bir kere kimyasal yaşadın sonuçta tıkanıklık yoktur muhtemelen, ama belki de tutunmayı zorlaştıran bir durum var. Varsa belki bu durum ortaya çıkar, yoksa da (iyi ki yoktur tabi) için daha rahat ilerlersin.
Yani sen biraz daha deneyip öyle çektircem dediğin her ay aklının bi köşesinde bu ay da olmazsa rahim filmi gibi düşündükçe aslında rahimde tüplerde bir şey varmış gibi hissedip yaşıyorsun. Dolayısıyla kafanda o konu geri planda olsa da hep devam ediyor bence. Yap kurtul ona göre ilerlersin bence canım. Normalde doktorun bu bir ay ilaçsız devam edelimden sonra ne demişti? Bu ay adetliyken kontrole falan gidecek misin?
Selam canım biz aynıyız. Hayırdır inşallah ya neyse canını sıkan geçsin gitsin inşallah. Konuşmak istersen buradayız.
Günaydın canım ay ne güzel heyecanlıyakında kapatırlar ama ilk hafta iyice tanışıp ilişki kurun bari kapanınca tanışıklık olur daha iyi iletişim olur sonrası için. Sınıf öğretmeni misin alan öğretmeni mi kaçlar senin öğrencin :)
Uzuldum canım yaYok canım söküldü regl oluyorum
Şimdi senin esinde problem yok bunu biliyorsun ben olsam cok geciktirmezdim cektirmeyiKızlar bana fikir verin. Rahim filmini bu ay mı çekileyim önümüzdeki ay mı?
bu ay da bi nadaasa bırak derim ben sonraki ay çekil kuzuKızlar bana fikir verin. Rahim filmini bu ay mı çekileyim önümüzdeki ay mı?