Çocuğu okula yazdırırken biter diye düşünüyorumGelir gelir azmet bitecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğu okula yazdırırken biter diye düşünüyorumGelir gelir azmet bitecek
İnanıyorum tutacakkkOnun yerine tutsun, kırk gün kırk gece kutlayalım
Çok tatlısın inşallah aminHeeellooğğğğ heyecan var mııı? Martta hamişiz hepimiz
Senin klomen ilk mi canmHakkınızda hayırlısı olsun
Ben de 6. Gün başladım. Çok az geliyordu. Doktorum 5. Gün başlanır dedi ama biz bir ay daha kaybetmeyelim dedi canım.
Hoşgeldin canım, rahim filmi çekildin mi çekilecek misin? Burda benzer problemleri yaşayan arkadaşlar var Morfoloji konusunda, kaç çıktı Morfolojiniz?Merhaba arkadaşlar günaydın
Burada herkesin birbirine ne kadar güzel destek olup durduğunu okuyorum ve bende katılmak istedim.
Anne olmayı bende çok istiyorum. Ne yazık ki 8 aydır bir sonuç elde edemedik ve eşimde morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendik.
Şimdi ilaçlar, vitaminler ve rahim filmi sonrası çatlatma iğnesi denemesi sürecine giriyorum.
Umarım herkesin gönlüne göre olur ve hepimiz pozitif sonuç alırız.
Günaydın mutlu bereketli çok güzel bir hafta olsun
günaydınlar .iloveme dur bakalm belkide regl ağrısı değildr canm bebiştendir.hayrlısı olur inşallah.Günaydın kızlar mide bulantısı ve regl ağrıları ile başladım güne uyumak istiyorum
Yok canım söküldü regl oluyorumgünaydınlar .iloveme dur bakalm belkide regl ağrısı değildr canm bebiştendir.hayrlısı olur inşallah.
Daha çekilmedim canım, 14 gün progestan kullanacağım, bugün alıp başlayacağım. Regl olduktan sonra çekileceğim Sonomed kliniğinde.Hoşgeldin canım, rahim filmi çekildin mi çekilecek misin? Burda benzer problemleri yaşayan arkadaşlar var Morfoloji konusunda, kaç çıktı Morfolojiniz?
Ben de aynısından yaptım. İlk başta karışık geliyor ama alışınca çok eğlenceli Allah gönlüne göre versin inşallah kuzumKızım olacak da kocamdan gelecek x kromozomunun bundan haberi var mı acaba
hayrlısı olsun canım diğer aya inşallh rabbim güzel haberler almayı nasip etsin .Yok canım söküldü regl oluyorum
Anladım canım önce aşılama mı deneyeceksiniz? Ben de rahim filmi önümüzdeki ay çekileceğim, inşallah iyi sonuçlar alırızDaha çekilmedim canım, 14 gün progestan kullanacağım, bugün alıp başlayacağım. Regl olduktan sonra çekileceğim Sonomed kliniğinde.
Normal morfoloji 2 çıktı, konsantrasyonda 9 milyon.
Amin canım sağol inşallahhayrlısı olsun canım diğer aya inşallh rabbim güzel haberler almayı nasip etsin .
İnşallah sonuçlar alırız canımAnladım canım önce aşılama mı deneyeceksiniz? Ben de rahim filmi önümüzdeki ay çekileceğim, inşallah iyi sonuçlar alırız