Günaydın canım ya iyi haber alırım diye açtım çok üzüldüm
senin reglim hep böyle ağrılı mı kuzum ya? Biz adet ağrılı geçer diyoruz hep ama bu endometriozis derneği başkanı hep açıklıyor ağrılı adet bir işaret falan diye
Canım çok karışık meseleler valla sezgilerin ve doktorun ne diyor? Doktor da bana bırakmıştı ama ben tedaviden önce hemen çekilmek istedim, belki kullanılan tedavi de tüpler tıkalıysa boşa gidecek diye. Ama sen bir kere kimyasal yaşadın sonuçta tıkanıklık yoktur muhtemelen, ama belki de tutunmayı zorlaştıran bir durum var. Varsa belki bu durum ortaya çıkar, yoksa da (iyi ki yoktur tabi) için daha rahat ilerlersin.
Yani sen biraz daha deneyip öyle çektircem dediğin her ay aklının bi köşesinde bu ay da olmazsa rahim filmi gibi düşündükçe aslında rahimde tüplerde bir şey varmış gibi hissedip yaşıyorsun. Dolayısıyla kafanda o konu geri planda olsa da hep devam ediyor bence. Yap kurtul ona göre ilerlersin bence canım. Normalde doktorun bu bir ay ilaçsız devam edelimden sonra ne demişti? Bu ay adetliyken kontrole falan gidecek misin?
Selam canım biz aynıyız. Hayırdır inşallah ya neyse canını sıkan geçsin gitsin inşallah. Konuşmak istersen buradayız.
Günaydın canım ay ne güzel heyecanlı
yakında kapatırlar ama
ilk hafta iyice tanışıp ilişki kurun bari kapanınca tanışıklık olur daha iyi iletişim olur sonrası için. Sınıf öğretmeni misin alan öğretmeni mi kaçlar senin öğrencin :)