- 13 Kasım 2020
- 2.757
- 4.249
Benim ovü de pikken iki çizgide eşit kırmızılıkta oluyordugelişmeye başlayan folikül var da yeterli boyutta mı değil yoksa hiç mi yok ? yumurtlamadığın aya denk gelmiş olabilir mi ? bence pazartesi gitme artık bu ayı böyle bitir önümüzdeki ay günde 3 doz ile devam edersin. benim de yumurta büyümüyordu testlerim hep silikti o zaman bitkisel ballı karışım ile büyüttüm ben istersen ondan al önümüzdeki ay onu dene baya etkili oluyor
umutsuzluğa kapılma, bir sorun varsa da çok erken farkettin. yumurta büyütücü bir sürü ilaç yöntem var bir şekilde büyür onu kafana takma. anlamamız gereken nokta neden büyümediği. ben hala lh ın 2 olmasına takıldım bence yumurtalar yeterince uyarılmıyor büyümek için U Uzaygemisi35Artık bılmıorum nolcak umudumu kestim bebekten
Benide allll o mart ayı gebe listesineeeSelaaam mart ayından ümidim çok fazla çoğunluk gebe kalacak buralar gebe dolacak
Belkide yumurtlamadığın bir aya denk geldin. Ne demek umudumu kestim. Her şeyin bir çaresi var artıkArtık bılmıorum nolcak umudumu kestim bebekten
hayırlısı olsun diğer aya gebe kalırsınız inşallah .günaydın kızlar dün kırmızı net geldi ama bu sabah yine yok adet oluyorumbu ayda olmadı hayırlısı birdahaki aya inşallah
Olabilir belkıde baska doktora giderim belkıde bu ay bi üç klomen içeyimde. Takviyede kullanıcam.umutsuzluğa kapılma, bir sorun varsa da çok erken farkettin. yumurta büyütücü bir sürü ilaç yöntem var bir şekilde büyür onu kafana takma. anlamamız gereken nokta neden büyümediği. ben hala lh ın 2 olmasına takıldım bence yumurtalar yeterince uyarılmıyor büyümek için U Uzaygemisi35
Kan sonuçların nasıldı kuzu?Benim ovü de pikken iki çizgide eşit kırmızılıkta oluyordu
Hormonlar da prolaktin dısında bişe yok dedi.Kan sonuçların nasıldı kuzu?
umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin rabbim ol derse herşey oluyo bakın bende 3 yumurta gördü doktor ama gebelik oluşmadı.lütfen kendinizi umutsuzluğa sürüklemeyin.acaba nedeni ne yani belki daha geç oluyodur yumurtlamanız bu ay olamaz mı ?Hangisi canm o. Gelişen yok dedi. Butun umtlarm tukendı
Akıntın falanda oluyordu senin di mi göğüs ve kasık ağrın hepsini yaşıyodun sen başka bi doktora daha mı gitsen kuzuKan sonuçların nasıldı kuzu?
Belkıde ama küçük kalıyodr heralde ozmanda. Bakalım Mart'ta üc klomen ıcınce ne olcakumudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin rabbim ol derse herşey oluyo bakın bende 3 yumurta gördü doktor ama gebelik oluşmadı.lütfen kendinizi umutsuzluğa sürüklemeyin.acaba nedeni ne yani belki daha geç oluyodur yumurtlamanız bu ay olamaz mı ?
Canım bence bu ay yumurtlamıyorsun.. Geçen ay benim de öyleydi her gittiğimde az da olsa büyümüş görmem lazım diyordu ama gerçekten yoktu.Belkı yumurtlamıosn bu ay yada belki hıc yumurtlamadan adet goruyosun dedi işte bılmıyorum ya üc klomen ıcsem yetcekmiki ıkıde olmayan
Bana diyosan yok canm bı sıkıntım kasık ağrısı da adet Olcagm ıcınmiş demek kiAkıntın falanda oluyordu senin di mi göğüs ve kasık ağrın hepsini yaşıyodun sen başka bi doktora daha mı gitsen kuzu
inşallah çok teşekkür ederimhayırlısı olsun diğer aya gebe kalırsınız inşallah .
Adet olayım arayıp sorcam gitmem daha bunyem kaldırmıyor yat ac cubugu soksun yok desin bideCanım bence bu ay yumurtlamıyorsun.. Geçen ay benim de öyleydi her gittiğimde az da olsa büyümüş görmem lazım diyordu ama gerçekten yoktu.
Normalde her ay 1 tane yumurtam olurdu.
Bu ay da klomenle sadece 1 tane yumurta büyüyünce doktora sordum, ilacın etkisiyle başka büyümez mi acaba diye.. büyüseydi ufak ufak gelişmeye başladığını görmem lazımdı dedi..
Yani senin büyüyen ufak da olsa yumurtanın görseydi derdi.. Diğer ay istersen 3 tane alıp dene veya başka bir topikte arkadaş 3 gün klomen 2 gün femara kullanmış doktoruna sor istersen..
Aynen geçen ay ben de yok dedikçe şok oluyordum en son gittiğimde çatala oturtmadı karından baktı nasıl olsa yok yine de muayene edeyim hesabıAdet olayım arayıp sorcam gitmem daha bunyem kaldırmıyor yat ac cubugu soksun yok desin bide
Sıkıntı değil kuzum akıntı yazmıştımBana diyosan yok canm bı sıkıntım kasık ağrısı da adet Olcagm ıcınmiş demek ki
Akıntıda normal aradaSıkıntı değil kuzum akıntı yazmıştım
Sorma ya okadar keyfim kaçtı ki bakalım bıdakı ay üc klomenle nolcak belkıde yumurtlamıcam bu ay yada gec olcak kucuk olcak bilmiyorumAynen geçen ay ben de yok dedikçe şok oluyordum en son gittiğimde çatala oturtmadı karından baktı nasıl olsa yok yine de muayene edeyim hesabı