- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Yapabilir canım Cartedor un dediği gibi. Şimdi senin kese büyüdükçe belki daha çok temas edip ağrı yapacaktır. Ama çok şiddetlenirse doktora sor mutlaka.U Uzaygemisi35 canım bu kistten heralde benim sağ kalcam ağrıyor ya sanki bacağımın içini oyuyorlar gibi birşey olur muuu
Ahh ah neler çektikOlur canim tecrubeyle sabittir. Belin de agriyabilir
Hadi bakalım şubattan da çıksın yaaaSelaaam mart ayından ümidim çok fazla çoğunluk gebe kalacak buralar gebe dolacak
Hahaha tamam yazdım kenara nasıl oldu diye taktik alırızHahah milyonlu takipçilerim olacak
Ay hadi inşallah. Buraya bir gün test atabilirsem şaşırın tamam mı? Aa sen düşünüyor muydun yaa falan dersiniz
Kolay kolay patlamıyor yine Cartedor un dediği gibi. Sadece işte belki gebelikte sıkışacak oralar hep, o zaman yumurtalığı kendi etrafında döndürebilir belki o baya ağrılı ve belki ameliyat gerektiren bir şey olabilir. Yani kötü düşünme ama ağrılarını da takip et ihmal etme artarsa. Biz hamile kaldıktan sonraki etkilerini bilmiyoruz çünkü ama patlama olasılığı normalde çok düşük bir kist.Tamam canım saol bu kist patlar mı birkaç yazı okudum da
Kolay kolay patlayan bi kist degil canim. Ama dayanilmaz agrin olursa doktora git yinede sen. Benim agrilarim dayanilmazken bile patlamadi.
Günaydın canım. Aynen valla İzmir ne çekti ya
Ayy hayırlara çıksın canım çok güzel hadi inşallahkızlar dün akşam öyle güzel rüya gördüm hayra çıksın köye gitmişim ama cennet gibi her yer yemyeşil sular akıyor gürül gürül yürüyoruz ben çok değişik bi meyve görüyorum böğürtlen gibi formu ananas kadar büyük alıyorum onu ikiye bölüyorum yiyorum yiyorum karşımda da bi adam balık tutuyormuş bu adam kim ya derken alarm çaldı
Günaydın canım hadi bu sefer güzel haberlerini bekliyoruz stres olmaGünaydın kızlar yumurta kontrolüne doktora gidiyorum dokuz bucukta dua edin bana
Oh kısmetlerr taşmış maşallahj
Hahah senin rüya da benimkiler gibi bi tarafların açık uyuyon herhalde bacım ürün yerleştirme almışsın rüyana bir de link vereydin CIF linkiNe güzel rüyaymış. Hayırlara çıksın inşallah. Ben de rüyamda üniversitedeki bir ders için eski liseme ders gözlemlemeye gidiyordum. Ders bomboş geçiyor diye sıkıntıdan sınıfı ciflemeye başlıyorum. Hocaya yakalanıyorum. Sen dersi dinlemiyor musun diye kızıp bana ödev veriyordu. Kurtulamadım öğrencilikten
Güzel haberlerle gel