Ayy kim onlar yaaa bozmasınlar benim arkadaşımın moralini. İsterse 10 yıl olur hiç kusura bakmasınlar biz bi doğurduk mu tam doğuracaz
Hahahah ay en böyle valla. Ameliyatlı hallerle neler yaptığımı bilirim dren takılı halde oturamazken
Ah canım benim. İnan içimde hissediyorum acını. Gerçekten kendimden önce istedim her ay güzel haberini bekledim, en son seninle bir heveslendim. Ama çok yıprandın gerçekten. İnsan okudukça bile etkileniyor yaşamak bin katı belki de.
Eminim sen çok güzel bir anne olacaksın. Her şeyini önceden planlayıp düşündün ve eminim size gelen evlat da çok şanslı olacak. Kocaman bir kalbin var, bu duyguyu sonuna kadar hak ediyorsun. Bazı anneler karnında büyütür, bazıları da kalbinde büyütür çocuklarını. Kalbinde büyüten harika bir anne olacaksın inşallah.
Sana dileğim hep yaşadığın tüm acıları unutturacak güzellikte günler aylar yıllar yaşaman biliyorsun. Umuyorum öyle olacak. Güzel dileklerin için teşekkür ederim kalbi güzel insan. İnşallah sen de bize biz de sana güzel haberler veririz. Dualarım senle.
Amin kesinlikle katılıyorum ilovemeye
Canikox sakın özletme kaybolma. Ama burası iyi gelmiyorsa da sen söyle bize biz alınmayız. Sen iyi ol
Kesinlikle öyle olacak canım adım gibi eminim.