Bizimki covidin bitmesini beklio bence kuzu, hakkidirBen de regl olursam 1 ay daha deneyim sonraki reglde çekileyim diyorum. Klomenin üstüne 2 regl görmüş olacağım. Kimyasal geçirenler çatır çatır hamile kaldı benim 1 sene oldu tık yok anlam veremiyorum valla artık.
Yatak odasında adaçayı yakalım bari
öylemı oluyorYatak odasında adaçayı yakalım bari
Geçmiş olsun canımDüşmeye başlamıştı canım. Gebelik tahliye edildi 1 saat önce. Hayırlısı böyleymiş..
cezvenin içine adaçayı koy çakmakla yak odaları gezdiröylemı oluyornasıl yapılır bılmıyorum belkı yenibahar kaynatırım açık yer bulursam alırım .d
Gözün aydın. Darısı beta hcg pozitiflereMerhaba hanımlar. Hsg çekildim. Ne çok zor ne de çok kolay değildi. Ama sırf korkudan dolayı ertelemeye gerek yok
Sonra doktora gittim. Sonuçlarım temiz. Şükürler olsun
Klomen verdi ve hafta içi yumurta takibi için kontrole çağırdı.
Ben de Duygu gibi löp löp yumurta olmasını bekleyeceğim
kocamda büyü yapıyorum dıye kacsın evdencezvenin içine adaçayı koy çakmakla yak odaları gezdir
ahahhahaja benimki de kaçarkocamda büyü yapıyorum dıye kacsın evden
Canım bugun senin icinde dua edecegimDüşmeye başlamıştı canım. Gebelik tahliye edildi 1 saat önce. Hayırlısı böyleymiş..
Hemen yapalımcezvenin içine adaçayı koy çakmakla yak odaları gezdir
Canimmmmm selammm
İyi kuzucum kolay gelsin, aynı benim de napim regli beklemeceCanimmmmm selammm
buralardayım isler biraz yogundu birkac gundur yoktumm geldimm ancaa
Nasilsin nasil gidiyor
yaaa benimki izledi filmi ahahaha yoksa yapardm yaa hdhdhahah
Biz daha bebek çalışmalarına başlamadan önce tam karantina zamanı standart kız whatsapp gruplarından birinde biri bunu paylaştı. Hadi kocalarımıza yapalım, bakalım ne tepki verecekler dedi. Benimkinin tepkisini keşke çekebilseydim
Ya çok komik ben sinemada izlemistim arkadasla ,acaba bu gece eşimle bunu mu izlesek feyz aliriz belki
Biz daha bebek çalışmalarına başlamadan önce tam karantina zamanı standart kız whatsapp gruplarından birinde biri bunu paylaştı. Hadi kocalarımıza yapalım, bakalım ne tepki verecekler dedi. Benimkinin tepkisini keşke çekebilseydim
Önce bunu yapıp tepkisini gör. Sonra izlemek daha komik oluyorYa çok komik ben sinemada izlemistim arkadasla ,acaba bu gece eşimle bunu mu izlesek feyz aliriz belki
Varmi bir gelisme ne yaptin en son ?? Ne kdar olduİyi kuzucum kolay gelsin, aynı benim de napim regli beklemece
Bu ay ilaçsız kuzu tedavi olmadı regl olursam 1 ay daha deneyip rahim filmi çekilcem 12 ay olduVarmi bir gelisme ne yaptin en son ?? Ne kdar oldu
hadi artikk gelsin minnosumz allahın izni ilebu ay regl olama insallahhhhhh
Filmden sonra hamile kalan cok duydum insallah oyle olur ya da insallah gerek kalmaz balimm tez vakitte hayirlisi ileBu ay ilaçsız kuzu tedavi olmadı regl olursam 1 ay daha deneyip rahim filmi çekilcem 12 ay oldu