- 13 Kasım 2020
- 2.757
- 4.249
Doktor güler şahin diye bırıne yazmıstım o da demıskı normal bunlarDedik sana 50'ye kadar sallamıyorlar diye. Sana ilacı erken bile verdiler yani. E2 kaç çıkmıştı senin?
2. gün tahlili bunlar değil mi? Regl devam ederken yapıldı yaniDoktor güler şahin diye bırıne yazmıstım o da demıskı normal bunlar
Yumurta tam gebelik için uygun boyuta gelmiyor olsada o zaman bu akşam değerlendirelim belki olur Allah bilir demi :)
Çorap deliğinden fırlayan parmak gibisiniz he birinizi toparlayıp içeri sokuyorum diğeriniz kaçıyor. Arkadaş bu ne umutsuzluk salgını. 14 şubatta bat'ı yaklaşan herkes sürpriz yapabilirBelki benimde bu ay yeteri kadar büyümediği için bu şekilde çıktı.((( yine hüsran daha da testimi harcamayacağım adeti bekliyeceğim. 14 şubatta sürpriz benim neyime (((
Çorap deliğinden fırlayan parmak gibisiniz he birinizi toparlayıp içeri sokuyorum diğeriniz kaçıyor. Arkadaş bu ne umutsuzluk salgını. 14 şubatta bat'ı yaklaşan herkes sürpriz yapabilir
Senin nasildi testin canim bir de pko var mi sende de ?:)))) gece gece güldürdün beni:))) uyumayan, yumurtlamayı kaçırmayan kocamızı ve çift çizgileri seviyoruz:))) Ancak gel gör ki ikiside yok:)))
Sonomed'de çekileceğim. Randevu alırken sormadılar. Sanırım anestezili değil. Nasıl geçeceğini bilmiyorumHadi ya yani bnde dün gece uyuyamadim açıkçası ama hiç beklediğim gibi değildi son derece rahattı uyuyup uyandım o kadar. anestezili mi
Canım bende pko yok ama amh 0,8 + eşimde sıfır sperm:)) çok hayalperestiz :))) ben kendi kendime yapmaya çalışıyorum:))) Doktor sizin çocuğunuz olmaz dedi ama biz havuç suyu+proxeed ve keçi boynuzu pekmezi içiyoruz...Bende q10 li bi vitamin içiyorum...Senin nasildi testin canim bir de pko var mi sende de ?
benimde ovülasyonum çok koyu çıkmadı aslında atacaktım resmi ama atmadım çok meşgul etmek istemedim... Çok koyu çıkmadı bu ay.. Normalde her ay control çizgisi silik bile kalıyordu... Sperm yok sperm....:))Senin nasildi testin canim bir de pko var mi sende de ?
benimde ovülasyonum çok koyu çıkmadı aslında atacaktım resmi ama atmadım çok meşgul etmek istemedim... Çok koyu çıkmadı bu ay.. Normalde her ay control çizgisi silik bile kalıyordu... Sperm yok sperm....:))
Aynen hamile kalmak tedavisiymis ben nasıl kaldim bu kadar büyük bir kistle ona şaşırdım doktor bile şaşırdı 11 kusur bir neredeyse 12 cm. Allah'ım isterse herşey oluyor gerçekten inşallah bebek büyüdükce yok olurS sedanur4004 evet kuzu bendede var. Cok sanslisin agrisizmis kistin. Benim 6 cm kistim vardi asiri agri yapmisti bana ameliyat olmustum. Hastaligin en kotu sonuclarindan biri hamile kalmada zorluk cekme, oda yok sende. Icini ferah tut, hamilelik bu hastaligin en iyi tedavisi gibi bisey
Aynen üçüncü günüydü yapılalı2. gün tahlili bunlar değil mi? Regl devam ederken yapıldı yani
Çok tatlısın yaaa maşallah hocam...:)))"Burayada kediciklerin videosunu koyduğumu farzet:))uğraştırma şimdi:)) Bu aralar herkeste bi kısırlık aldı başını gitti :)) yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava hepsi kirlendi napalım :))) sperm mi kalsın yumurtamı?? yolun yarısı yaşta çocuk olmuyor...
Kim dedi ya yok diye? Önce şu takviyelerin süresi dolunca bir gidip testi tekrarlayın bakalım. Var mı yok mu o zaman konuşuruz
AhahahahahaÇorap deliğinden fırlayan parmak gibisiniz he birinizi toparlayıp içeri sokuyorum diğeriniz kaçıyor. Arkadaş bu ne umutsuzluk salgını. 14 şubatta bat'ı yaklaşan herkes sürpriz yapabilir
Birkaç doktora daha mı atsan sonuçları acaba ya ben tam tatmin olamadım :/Aynen üçüncü günüydü yapılalı
Bu arada o çorap deliği aklına geldiği için seni tebrik ediyorum benim aklıma bu konuya uygun olan geldi.. yani iç çamaşırlı olan:)))hahahahaÇorap deliğinden fırlayan parmak gibisiniz he birinizi toparlayıp içeri sokuyorum diğeriniz kaçıyor. Arkadaş bu ne umutsuzluk salgını. 14 şubatta bat'ı yaklaşan herkes sürpriz yapabilir
Kalanlarla deneyeceğiz şansımızı bacım niye öyle diyon?Çok tatlısın yaaa maşallah hocam...:)))"Burayada kediciklerin videosunu koyduğumu farzet:))uğraştırma şimdi:)) Bu aralar herkeste bi kısırlık aldı başını gitti :)) yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava hepsi kirlendi napalım :))) sperm mi kalsın yumurtamı?? yolun yarısı yaşta çocuk olmuyor...
Canım keske anestezili söyleseydinSonomed'de çekileceğim. Randevu alırken sormadılar. Sanırım anestezili değil. Nasıl geçeceğini bilmiyorum
Birkaç doktora daha mı atsan sonuçları acaba ya ben tam tatmin olamadım :/
Bende yapmıştımKızlar iğnenin 25 26. Saatinde öylesine lh ve HCG testi yaptım. İnşallah 15 gün sonra HCG çift çizgisini görmek nasip olsun. @terelellidenhalliceyim hemen kızma iğnenin etkisini göreyim ve bir kez de olsa pozitif göreyim diye yaptım@Mordus ipek_annesi arkadaşlarım da merak ediyordu. Durum budur kızlar @iloveme Jane Jetgil Test çizgisi soldaki çizgiler. Üstteki HCG alttaki lh.