- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Canım o kadar haklısın ki. İnşallah tüm bu yorgunluğun üzüntünü unutturacak güzel şeyler olsun hepSen de haklısın. Mantık devre dışı kalıyor bazen. Duygular ağır basıyor. Şu an en ağır basan yorgunluğum. O yüzden içimden bitirmek geliyor.
ya işte ne dedı doktor demesı bole sankı kotu bişe dicem sanıyormuş gibi geldi. bıseyım oldugunu dusunuyr gıbı geldı. kotulugune sormuyorda gecende dıyo kızım korunmayın bebek yapınCanım ya biz hassas olduğumuz için öyle geliyor ama doktora gittiğini öğrenince ister istemez sorar hayırdır iyi misin ne dedi doktor her şey yolunda mı diye. Ama bence de rüyamda gördüm hamileymişsin kısmı baya laf almak için uydurulmuş gibi. Sen açıkça söyle bu konular bizim özelimiz lütfen sormayın falan de ama yaşlılar hastaneye sadece bunun için gidildiğini bile düşünüyor olabilir.
Bence de rüya muhabbeti öyle
Canım gecikti mi adet günüm yerleşmedir inşallahkızlar merhaba bugün çok huzursuzum dün gece afedersiniz pembe akıntım geldi şuan hiç bişey yok baş ağrısından çatlayacağım sabahtır
Evet canım iyi niyetli düşün böyle durumlarda insan çok hassas oluyor. Eşin de belki gerçekten refleks olarak söylemiştir. Annem de bana neden arabayla gelmedin dese eşimin jastaneye gittiğini söylerim refleks olarak. Yani detay sormamıştır eşin anlatmadıysa sana da ne oldu ne var ne yok diye sorabilirya işte ne dedı doktor demesı bole sankı kotu bişe dicem sanıyormuş gibi geldi. bıseyım oldugunu dusunuyr gıbı geldı. kotulugune sormuyorda gecende dıyo kızım korunmayın bebek yapınaslında aram ıyıdır de ıste sınırlendım cok kırmadan dıcem artık
ya bızımkı yalan dıyememıstır çekingen o konularda baskasıyla konusurken pat dıye demıstır yaniEvet canım iyi niyetli düşün böyle durumlarda insan çok hassas oluyor. Eşin de belki gerçekten refleks olarak söylemiştir. Annem de bana neden arabayla gelmedin dese eşimin jastaneye gittiğini söylerim refleks olarak. Yani detay sormamıştır eşin anlatmadıysa sana da ne oldu ne var ne yok diye sorabilir
O zaman durum vahimya bızımkı yalan dıyememıstır çekingen o konularda baskasıyla konusurken pat dıye demıstır yani
Deme yaaaKızlaaaaar regl ağrılarım başladı
Erken olcam galiba kuzu bu ay değişik ağrılar gelip gitmeye başladı öğlenden beri bakalım belli olurDeme yaaadur bakalım hayırlısı
Değişik ağrılar mıErken olcam galiba kuzu bu ay değişik ağrılar gelip gitmeye başladı öğlenden beri bakalım belli olur
yok canmmKızlaaaaar regl ağrılarım başladı
ayy aminn hcg de o çizgi hep kalır inşallahhhhhhKızlar iğnenin 25 26. Saatinde öylesine lh ve HCG testi yaptım. İnşallah 15 gün sonra HCG çift çizgisini görmek nasip olsun. @terelellidenhalliceyim hemen kızma iğnenin etkisini göreyim ve bir kez de olsa pozitif göreyim diye yaptımMordus ipek_annesi arkadaşlarım da merak ediyordu. Durum budur kızlar minseo Jane Jetgil Test çizgisi soldaki çizgiler. Üstteki HCG alttaki lh.
İnşallah hepimiz görelim o çizgiyiayy aminn hcg de o çizgi hep kalır inşallahhhhhh
evet canım 6. gündü bugün gecikmesininCanım gecikti mi adet günüm yerleşmedir inşallah
Sakın öyle deme, regl olan her kadının hamile kalma şansı varmış.... 50 yaşında arkadaşımın teyzesi geçen doğum yaptı misal...Sanırım bu da gidince artık kesin korunmaya yönlenirim. 3 kimyasal bir düşük olacak. Yaş 40 oldu. Yoruldum çok.
Test yaptın mı hiç? Belirti olabilir bunlar. Bir de pıhtılaşma falan var mı sende?evet canım 6. gündü bugün gecikmesinin
Kesinlikle canım, yumişlerimiz olduğu sürece hamile kalabiliriz :)))Kuzumm hayırlısı olsun bende aynıyım Mart topiğinde görüşürüz zaten Allah bilir vaktini ne diyelim umut her zaman var
kızlar merhaba bugün çok huzursuzum dün gece afedersiniz pembe akıntım geldi şuan hiç bişey yok baş ağrısından çatlayacağım sabahtır