- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Bak bu çok önemli. Eşin tam destek. Allah bin kere razı olsun tabii ama benim çok inandığım bişey vardır. Senin de gönlün ne kadar temiz ki eşinle karşılaşmışsın, birliktesin. Ömrünüz gönlünüzce olsun
Erken öğrendiğinizde ona göre tedbirinizi alırsınız, iğne, ilaç erkenden başlarsınız. Bunları söyleyin eşinize ve kan testinizi bi an önce verin. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızAy adam inat valla yanında bi kere doktor kanda 1 hafta öncede cıkabilir demişti ondan 3 gün önce kanda cıkmadı test yanlıs diyor bende ısrar etmedim yarın giderim artık kan vermeyetabi haklı olma ihtimalide yüksek olduğu içinde ısrar etmiyorum sonra ben demiştim olcak
Bende igne korkusu var cok zorda kalinca kullanirim o yuzden demir d vit vs hep ilac olarak aliyorum bu ay doktorum b12 igne yazdi fsrketmemisim eczanede gordum hemen iptal ettim saglik ocagindan ilacini yazdirip aldimCanım çok teşekkür ederim
Ben 8 senedir sürekli kan ve demir takviyesini damardan alıyorum. Dediğin gibi bünye diğer türlü depolayamıyor.
Kuzum damaryolunu açana kadar sabredersen zaten sonrasını hissrtmezsin bile. Hatta uyku geliyo o sırada. 1 saat sonra uyandırdıklarında aa bitmiş diyosun.Bende igne korkusu var cok zorda kalinca kullanirim o yuzden demir d vit vs hep ilac olarak aliyorum bu ay doktorum b12 igne yazdi fsrketmemisim eczanede gordum hemen iptal ettim saglik ocagindan ilacini yazdirip aldimama hala dolmadi depolar
Kz senle aynıyız resmenÜff sigara da içiyorum bendayanamadım yaptım zaten bir kahve yanına da sigara tabi. Azalttım bu aralar inşallah çift çizgiyi görürsem bırakırım da
İnşallah canım cok teşekkür ederim cok sagolErken öğrendiğinizde ona göre tedbirinizi alırsınız, iğne, ilaç erkenden başlarsınız. Bunları söyleyin eşinize ve kan testinizi bi an önce verin. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızDualarımız sizinle
Tabii oluyor arada. Ama şunu düşün bat yaklaşırken keşke atlamasaydım o günü dememek için yanaş kıyıdan kıyıdanKzlar herşeyi okuyamadımm birikmiş yineo kadar yorgundum ki uzandım biraz ve bugünü de değerlendirmem lazım canım hiç istemiyor ya hala da yorgunum size de oluyor mu böyle
Kuzu ancak takip edebildim yazışmaları. İnşallah gönlüne göre sonuçlanırİnşallah canım cok teşekkür ederim cok sagol
İnşallah canım bakalım ne cıkacakKuzu ancak takip edebildim yazışmaları. İnşallah gönlüne göre sonuçlanır
Benimde canım istemiyor degerlendrmem lazım aynı durmdayızKzlar herşeyi okuyamadımm birikmiş yineo kadar yorgundum ki uzandım biraz ve bugünü de değerlendirmem lazım canım hiç istemiyor ya hala da yorgunum size de oluyor mu böyle
Teste gore var görünuyor gec döllenme olmustur insallahKızlar biliyosunuz 23 nde kan vermiştim negatifti gene beni bişeyler dürttü test aldım yaptım cizgicıktı ama test yanlıs mıdır yoksa kan için mi erkendi anlamadım su an kafam karıstı gidip kan verirsem tekrar negatif cıkarsada iyice üzülcemtestimide atıyorum siyah beyaz yaptım daha iyi belli oluyor diye
Bence pozitif canım . Sabah tekrarla hayırlısıylaYarın zaten adet günüm beklerim olmazsam ptesi erken gene kan veririm. 23 nde kanda negatif cıkmıs olmasa şimdi hemen kan verirdimde ondan test bozukmus gibi geliyo su an
İnşallah canımTeste gore var görünuyor gec döllenme olmustur insallah
Aynen yarın ya kan veririm ya testi tekrarlarım canım bakalım ne cıkıcakBence pozitif canım . Sabah tekrarla hayırlısıyla
Sabah ilk idrarla testi tekrarla canm kan vermeye öyle git derim benAynen yarın ya kan veririm ya testi tekrarlarım canım bakalım ne cıkıcak
Ay baska testim yok ama nöbetci eczanede yakında değil ilk idrarla zor ondanSabah ilk idrarla testi tekrarla canm kan vermeye öyle git derim ben
Ahahha boyle anlarda test skntısı oluyor demek ki yaAy baska testim yok ama nöbetci eczanede yakında değil ilk idrarla zor ondan
Öyle yaparım artıkAhahha boyle anlarda test skntısı oluyor demek ki yabirikmis idrarla yapsanda olur