Ay hadi İnşallahevet haklısınız, rahatlamayı deneyim, meditasyon müzikleir dinleyin. ben 21 gün boyunca evrim balıkçı hamilelik meditasyonuna devam ediyorum 10 gündür yapıyorum. gayet sakinim. reglim 5 gün gecikti, herşey yolunda giderse haftaya doktorumu arayıp kan vermeye gideceğim. :))
Ben bitane sitede denk geldim olumlama ararken ama bulamadm smdı telefona inmiş müzik ama isimsiz . Bir erkek ismiydi site ama unuttum yalink olarak atabilirsin canım, yoksa videonun ismini söyle yazalım youtube a cıkar :)
Çok sağol canım. Evet bakalım pazartesi gittiğimde bana verecek mi soracağımyok canım bende olmadı, bünye farklı. bende sonra cok akıntı olmustu. sanırım progestan fitil verdi ondan ama, rahim kalınlaştırıcıymış çünkü.
bence beklemeliydiniz çok erken gebelik testi için geç döllenmede olabilir.bence biraz daha bekleyip adetiniz gecikirse kan tahlili en iyisi.kendinizi üzmeyin.herşeyin hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah.Merhaba öncelikle inşallah bu ay tüm anne adayları güzel haberler alır inşallah bende dahil olmak üzereben birşey sormak istiyorum arakadaşlar ocak 14 te adet oldum yumurtalmami uygulamadan takip etim işte bu ayın dokuzunda adet olmam geriyor ama bazen iki gün önce yada sonra da oluyorum adete dokuz gün kala days comfort erken gebelik testi yaptım negatir güvenirliliği ne bilmiyorum onu kulanan arakadaşlar yazabilir mı bide bu günde aynısını yaptım yine negatif olsa çıkarmaydı sizce çok uzluyirum ya bu süreç insanı çok yıpratıyor ya gerçekten inşallah rabim hepimize nasip eder bu ay yazarsanız çok sevinirim
Canım linki varmı hangi videosu bende bakayımevet haklısınız, rahatlamayı deneyim, meditasyon müzikleir dinleyin. ben 21 gün boyunca evrim balıkçı hamilelik meditasyonuna devam ediyorum 10 gündür yapıyorum. gayet sakinim. reglim 5 gün gecikti, herşey yolunda giderse haftaya doktorumu arayıp kan vermeye gideceğim. :))
Inşallah ya tesekur ederim hepimize inşallah bu ay nasip olur ya cevapladığınız için çok tesekur ederimbence beklemeliydiniz çok erken gebelik testi için geç döllenmede olabilir.bence biraz daha bekleyip adetiniz gecikirse kan tahlili en iyisi.kendinizi üzmeyin.herşeyin hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah.
Canım az önce aklımdan geçtin. İnşallah haftaya bebiş hem gözükür hem de kalp atışını da duyarsınızSelam hatunlar, umarım herkes iyidir.
Sat'a göre bugün 6+1, kontrole gittim.
Yolk sac var bebek yok. Haftaya da gözükmezse sorun var demektir dedi.
Hayırlısı olsun bakalım..
Hamile miydin canım bilmiyordum tebriklerSelam hatunlar, umarım herkes iyidir.
İnşallah canımben yurt dışında yaşıyorum hiç beta baktırmadım idrar testini tekrarladım koyulaşma var Bakalım yarın doktor ne diyecek, inşallah görünür
İnşallah canımmmBen Yunanistandayım canım, sen?
Peki görünmesi mi gerekiyormuş canım doktor ne dedi? İnşallah haftaya bebeği de görürsünSelam hatunlar, umarım herkes iyidir.
Sağol canım. Hayırlısı..Canım az önce aklımdan geçtin. İnşallah haftaya bebiş hem gözükür hem de kalp atışını da duyarsınıziçini ferah tut daha erken
Sağol canım. Hamileyim diyemiyorum bebek olmadan ne yazık ki. Hayırlısıysa görürüz inşallah.Hamile miydin canım bilmiyordum tebriklersat ile gebelik tarihi uyuşmayabiliyor ona takılma, yolk sac oluşmuş bebek de görünür haftaya inşallah.Kese boyutuna göre tahmin ediyorlar aşağı yukarı onu doktorlar
Alışkanlıkları bırakamam diyooooğrBen de okuyorum valla Türkçe İngilizce nerde ne varsabir de üniversite hesabından girip herkese açık olmayan makaleleri de bulup okuyorum okuduklarımdan olumsuz etkilenmiyorum ama senin dediğin gibi belirti vs yaşamıyorum bana süreci ve detayları bilmek her zaman daha iyi geliyor.
Ama tabi o gözle yapınca işin doğası kaçıyor oraya kesinlikle katılıyorum. Çok daha rahat olup akışına bırakmak lazım o açıdan. Tabi doktorun uzmanlık alanına çok karışmamak kaydıyla bilmek yine de iyi bence
Normalde görülmesi gerekirmiş. Geç döllenme ise bile haftaya görmeliymişiz. İnşallah canım.İnşallah canımmmay çokta uzak değilmişsin ben seni avrupada falan sanıyordum
Peki görünmesi mi gerekiyormuş canım doktor ne dedi? İnşallah haftaya bebeği de görürsün
O zaman inşallah geç döllenmedir canımNormalde görülmesi gerekirmiş. Geç döllenme ise bile haftaya görmeliymişiz. İnşallah canım.
Umarım öyledir kuzu. Yine de hep hayırlısı diyorum.O zaman inşallah geç döllenmedir canım
Aynen canım hakkımızda hayırlısıUmarım öyledir kuzu. Yine de hep hayırlısı diyorum.
Hahahaha kız burası da Avrupaİnşallah canımmmay çokta uzak değilmişsin ben seni avrupada falan sanıyordum
Peki görünmesi mi gerekiyormuş canım doktor ne dedi? İnşallah haftaya bebeği de görürsün