- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Demi normalde adet olacakmış gibi sancım vardı ama dün gogsmun üstüne yatamadim acaip ağrıyor ondan suphlndm ilk idrar değil bide 4 de uyandım şimdi aklıma geldi yapım dedim 1 dk bile sürmedi çıktı elim ayağım titriyorCanım baya baya hamilesin sen
evet canım vaaaar :)Demi normalde adet olacakmış gibi sancım vardı ama dün gogsmun üstüne yatamadim acaip ağrıyor ondan suphlndm ilk idrar değil bide 4 de uyandım şimdi aklıma geldi yapım dedim 1 dk bile sürmedi çıktı elim ayağım titriyor
Eşimi bekliyorum kan vermeye gidicem bu sefer de yaniltmaz insevet canım vaaaar :)
İnşallahhhhhhhhhhKızlar galiba ben hamileyim
Canım bu ay daha onceden idrar testi yapmışmıydın ? Bu sabah ki ilk mi ?Demi normalde adet olacakmış gibi sancım vardı ama dün gogsmun üstüne yatamadim acaip ağrıyor ondan suphlndm ilk idrar değil bide 4 de uyandım şimdi aklıma geldi yapım dedim 1 dk bile sürmedi çıktı elim ayağım titriyor
Eveeetty hamilesin galibası var mııııGaliba hamileyo.
A anneolmayolu | 22.01.2021 | 2 AY |
| 26.01.2021 | 3 AY |
P Pinkpeonyy | 26.01.2021 | 2 AY |
| 28.01.2021 | 26 AY |
| 28.01.2021 | 4 YIL |
| 30.01.2021 | 25 AY |
| 30.01.2021 | 37 AY |
D Dalmac47 | 30.01.2021 | 3 AY |
M Merve kpc | 30.01.2021 | 4 AY |
| 30.01.2021 | 7 AY |
| 30.01.2021 | 8 AY |
| 01.02.2021 | 5 AY |
D Duhanin annesi | 01.02.2021 | 7 AY |
Ayy canımmmm cok sevındımmm hayırlı olsun sağlıkla kucağına all canımmmm
merak etme bu sefer yanılcak kadar şüpheli değil testin hadi bize güzel haberlerle gelEşimi bekliyorum kan vermeye gidicem bu sefer de yaniltmaz ins
Günaydınn canım çözdük
gördün mü bak kendini heba ettiğine değmedi bu erkekler böyle çocuktan farksız çok ciddiye almamak lazımGünaydınn canım çözdükaslında ben hala trıpteydimde bıyere ugramamız gerekıyodu bole alttan alttan sırnaşmalar kedi gibi olmalar felan derken bi baktım konusuyorz ıstedıgm kadar trip atamadım ama dedim duygu uzatırsan yumurtlama günleri kaçar
gördün mü bak kendini heba ettiğine değmedi bu erkekler böyle çocuktan farksız çok ciddiye almamak lazım
Hayır ilk defa yaptım reglim dündu olmadım hayır gece 4 te uyandım 2 3 kere gittim lavaboya aklımda yoktu gogslerim çok şişti ağrıyordu yatamadım ağrısndan bu ay çok ilişki olmadı olmamistr diye yapım aman dedim pat iki çizgiCanım bu ay daha onceden idrar testi yapmışmıydın ? Bu sabah ki ilk mi ?
Saol canım darısı hepinize insllhAyy canımmmm cok sevındımmm hayırlı olsun sağlıkla kucağına all canımmmm
merak etme bu sefer yanılcak kadar şüpheli değil testin hadi bize güzel haberlerle gel
amin canmm inşallahh baska belırtın varmıydıı soru cvp yapSaol canım darısı hepinize insllh
Senin hınç almana gerek kalmamışSorma ya bana şaklabanlık yapacak diye düştü bide bende hıc caktırmıyorum gülerkenhıc bakmıyorm