- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Bakalım kuzuş şuan elle tutulur bi belirti yok son 8 bat a bi kara deliğe düşmüşüm de ömür boyu bu kısır döngüde yuvarlanacakmışım gibi hissediyorum çift çizgi görmek hayal gibi geliyor, gece o kadar sayıklamışım ki eşim sabah sen iyi misin bütün gece kendi kendine konuştun diyor bir sürü kabus rüya gördüm artık tırlatmaya ramak kaldı
Olsun 6. Ayi bekleriz yaaOnlar 6 aylık falandır herhalde ☺
Walla böyle foto crkilsek ne guzel olaarrrOlsun 6. Ayi bekleriz yaa
Bendeki hat safhada, dün iğne yaptırdım sersem gibiydim, bayılmışım sankı 3 saat uyku cektım, bugun daha ıyyıyımBenim bu halsizliğim beni öldürecek
Nasıl bir halsizlik canım? Vitamin değerlerine bakıldı mı? Genelde b12 düşüklüğü yada D vitamin düşüklüğü sonucu çok halsiz kalınıyor.Benim bu halsizliğim beni öldürecek
Geçmiş olsun kuzuBendeki hat safhada, dün iğne yaptırdım sersem gibiydim, bayılmışım sankı 3 saat uyku cektım, bugun daha ıyyıyım
Onlarda zaten sorunum var. İğnelerimi yaptırıyorum. Kan verdim geldim acaba kansızlığım mı azıttı diyeNasıl bir halsizlik canım? Vitamin değerlerine bakıldı mı? Genelde b12 düşüklüğü yada D vitamin düşüklüğü sonucu çok halsiz kalınıyor.
Teşekkür ederim canımIMPRYL diye bi ilaç canım..daha bakmadım bende nedir ne değildir diye. Sgk karşılamıyormuş pahalı bir ilaçmış. Onu biliyorum sadece fiyata da bakmadım. Belki regl olmam diye umut..
Ahahhaha arkamzda da eslerimiz kostururlar artıkWalla böyle foto crkilsek ne guzel olaarrr❤
Teşekkür cnm inşallah gecer gider bugunler deGeçmiş olsun kuzu
Ben de şey istiyorum böyle doktor odaya girsin hiç bişeyiniz yok hamilesiniz desin filmlerdeki gibiBu şey değil mi yaaa biz
Hayalim adete şöyle bir 5 gün kala falan öğrenmek
Hayal edince bi an, çok gülesim GeldiAhahhaha arkamzda da eslerimiz kostururlar artıkbana uyar yapalim ahahhaha
Sigara bendeiçiyorum ve canımı cok sıkıyo böyle stres altındayken bırakamıyorumdaÜff sigara da içiyorum bendayanamadım yaptım zaten bir kahve yanına da sigara tabi. Azalttım bu aralar inşallah çift çizgiyi görürsem bırakırım da
Evet vitamin eksikliği en çok halsizlikle sonuçlanıyor.Onlarda zaten sorunum var. İğnelerimi yaptırıyorum. Kan verdim geldim acaba kansızlığım mı azıttı diye
Benim de genelde pms haftam olur saçmasapan rüyalarAa aklıma azze geldi yerleşme yaşadığı zaman korkunç rüyalar görmüştü ve bu belirtiymiş ben annem bile söyledi
Canım ben böyle değildim kimyasaldan sonra böyle oldum malesef bu konuda çok hassasım aslında kaç aydır istediğinin bi önemi yok bunun bana çok koydu yani ben çok zor atlattım çünkü kendim için değil eşim için de ayrı üzüldüm zaten içime kapanık bi insanım üzüntümü dışarı vurmam içime içime ağladım aylarca ve bu olayı annem dahi kimse bilmedi ben kendi kendime atlatmaya çalıştım bunu hiç yaşamasam belki bu kadar umutsuz hissetmezdimKızlar yapmayın yahuminseo sana da diyorum biriniz 7 ay biriniz 2 yıldır deniyorsunuz daha. Ayrıca sen dün belki 2nyıldır neden olmadığını öğrendinn Ayseee1987 . Bu düşünce yapısı sizi hep mutsuz eder. Evet her geçen ay insana yıl gibi ömür gibi geliyor bu konuda size hak veriyorum ama çok şükür sağlıklıyız sevdiğimiz insanlarla evliyiz o yanımızda.. ve bu şekilde düşünmek ileride her aşamada mutsuz olmayı da getirir. İnsan hep karamsar seçeneği düşünür çünkü hayat böyle bir şey. Elbette zor durumlar da olacak ama biz mutsuz olursak her şeyi kendimiz için daha zor hale getiririz. Hem de her zaman söylediğşm gibi, mutlu anne =mutlu bebek. Bu gerçekten gelişim sürecinde çok önemli unutmayın bebeğinizin psikolojik ve nörolojik sağlığı daha anne karnında başlıyorö
Kansızlığa en güzeli pancar havuç suyu tavsiye ediyorum tam da pancarın mevsimi geldiOnlarda zaten sorunum var. İğnelerimi yaptırıyorum. Kan verdim geldim acaba kansızlığım mı azıttı diye
Yok kuzum ilaç kullanmıyorum. Damardan yükleme yapılıyor. Daha 1 ay dolmadı ama acaba biyokimyasaldaki kanamadan mı diye aklıma düştü. 1 saate sonuç çıkar bakalım.Evet vitamin eksikliği en çok halsizlikle sonuçlanıyor.
Canım kansızlık için demir vitamini için çokta ilaç kullanma bence keçiboynuzu pekmezini sabah akşam aç karına iç.
Yetmiyo bana şeker. Demir bağlanamıyor. Havuç ve pancar tarlasına girmem gerek her günKansızlığa en güzeli pancar havuç suyu tavsiye ediyorum tam da pancarın mevsimi geldi
En iyi anlayanlardanımCanım ben böyle değildim kimyasaldan sonra böyle oldum malesef bu konuda çok hassasım aslında kaç aydır istediğinin bi önemi yok bunun bana çok koydu yani ben çok zor atlattım çünkü kendim için değil eşim için de ayrı üzüldüm zaten içime kapanık bi insanım üzüntümü dışarı vurmam içime içime ağladım aylarca ve bu olayı annem dahi kimse bilmedi ben kendi kendime atlatmaya çalıştım bunu hiç yaşamasam belki bu kadar umutsuz hissetmezdim