- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Sonucu yaz burayada belki anlayan birileri vardır. Çok geçmiş olsun.Yok kuzum ilaç kullanmıyorum. Damardan yükleme yapılıyor. Daha 1 ay dolmadı ama acaba biyokimyasaldaki kanamadan mı diye aklıma düştü. 1 saate sonuç çıkar bakalım.
Tamam canım. Esas eğer kansızlıktan değilse sorun çıkacak. Ne olduğunu bulmak için uğraş dur.Sonucu yaz burayada belki anlayan birileri vardır. Çok geçmiş olsun.
Kansızlık değilsede spor yap canım. Spor vücudunu dengeye sokar. İlaçlardan çok bu yardımcı olacaktır. Sporlada geçmezse o zaman uğraşırsın.Tamam canım. Esas eğer kansızlıktan değilse sorun çıkacak. Ne olduğunu bulmak için uğraş dur.
Canım ondandır muhtemelen ben 2 ay kendime gelememiştim halsizlik ten hormonal dengesizlik bi yandan kanama bi yandan vücut allak bullak oluyorYok kuzum ilaç kullanmıyorum. Damardan yükleme yapılıyor. Daha 1 ay dolmadı ama acaba biyokimyasaldaki kanamadan mı diye aklıma düştü. 1 saate sonuç çıkar bakalım.
Tsh a da baktır canımTamam canım. Esas eğer kansızlıktan değilse sorun çıkacak. Ne olduğunu bulmak için uğraş dur.
Kızlar daha önce hamile kalanlar belirtilerinizi ilk nasıl anladınız bata kaç gün kala oldu ya da hiç belirti yaşamayıp sürpriz şekilde öğrenen oldu mubenim çatlamadan 3 gün sonra kasık batmaları başlamıştı peşine göğüs ağrısı ben öyle anlamıştım
Ağrın batma şeklinde miydi regl ağrısı gibi miydi kuzu ahh inşallah en kısa sürede iştahtan kesilir koku hassasiyeti yaşarızBenim 1 hafta kala falan çok kötü mide yanmalarım başladı. Adete bir kaç gün kalada iştah birden kesildi. Ve koku hassasiyetim olmuştu. Çok kötü bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı birde.
Valla ben de yetişemiyorumYaaa ben yetişemiyorum ama size yavaş ilerleyin lütfen :)))
Ağrın batma şeklinde miydi regl ağrısı gibi miydi kuzu ahh inşallah en kısa sürede iştahtan kesilir koku hassasiyeti yaşarız
Ben de seni çok iyi anlıyorum gülen yüzünün ve neşenin altında kalbindeki hüznü çok iyi biliyorum, en ufak bi kelimenin cümlenin nasıl canını yaktığını, aynı zamanda çevrendekiler üzülmesin diye güçlü görünmeye çalıştığını... bazen çok zor geliyor ama insan bi umudun peşinde her şeye alışıyor...En iyi anlayanlardanım
Yok kuzum ilaç kullanmıyorum. Damardan yükleme yapılıyor. Daha 1 ay dolmadı ama acaba biyokimyasaldaki kanamadan mı diye aklıma düştü. 1 saate sonuç çıkar bakalım.
Spor zaten yapıyorum kuzu. Günlük rutinimde var. Bugün 3.gün ayağa kalkamıyorum.Kansızlık değilsede spor yap canım. Spor vücudunu dengeye sokar. İlaçlardan çok bu yardımcı olacaktır. Sporlada geçmezse o zaman uğraşırsın.
Umarım canım. 3 gündür yemek bile yapamadım bi lokma.Canım ondandır muhtemelen ben 2 ay kendime gelememiştim halsizlik ten hormonal dengesizlik bi yandan kanama bi yandan vücut allak bullak oluyor
Yeni baktırdım. İlaç kullanıyorum zaten. Kontrol altında.Tsh a da baktır canım
Bu dünyada bize biçilen rol buymuş demek kiBen de seni çok iyi anlıyorum gülen yüzünün ve neşenin altında kalbindeki hüznü çok iyi biliyorum, en ufak bi kelimenin cümlenin nasıl canını yaktığını, aynı zamanda çevrendekiler üzülmesin diye güçlü görünmeye çalıştığını... bazen çok zor geliyor ama insan bi umudun peşinde her şeye alışıyor...
Vaktiyle kavanozla yemiştim ama yine olmamıştıCanım çalıştığım doktorun hastalara önerilerden biri portakal suyuna bir kaşık pekmezle karıştırıp iç kış geliyor zaten. Portakal yoksada her gün bir iki kaşık pekmez ye. Kansızlığa birebir. Benimde doğumda kanamamı zor durdurdular. Oyüzden biraz Kansızlığım olmuştu onun sayesinde toparladım. Dut pekmezi özellikle.
Malesef... Psikolojik yorgunlukta olabilir yaşadığınBu dünyada bize biçilen rol buymuş demek ki
Yok kuzu. Bendeki psikoloji kayada yokturMalesef... Psikolojik yorgunlukta olabilir yaşadığın