Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar ne olur bana da yardım edin bir şey deyin ay böyle yazmak istemezdim ama şuan şoktayım, 20 ocakta yumurtlama gördüm ve ağrıdan ölecektim, buraya da yazdım hatta, enfeksiyon var demiştim ya karnım da aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor lavaboya gideyim dedim mendil koymuştum enfeksiyon için böyle olmuş ay benim adetime daha var 4-5 şubatta olurum düye hesaplamıştım, bu leke de neyin nesi başımdan alağı kaynar su indi eğer adet olduysam 30.Günüm bugün çok utanarak koydum bu fotoyu rengi çok açık ve daha da gelmedine olacak şimdş neyim ben yoksa hamile miyim bir sürü ilaç içtim fitil mi zarar verdi

Eklentiler

• 33C55C32-3298-4B4A-B0B6-DF9CD6DE0434.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 53
Ya erken adet olucaksın yada yerleşme olabilir bi takip et bakalımm artıcakmı devam edicekmi canım

Panik olmayın. Çok yakın bir arkadaşım da bu ay böyle bir şey yaşadı. 2 gün sonrasında adeti söküldü. Ayrıca kullandığınız ilaçtan kaynaklı da olabilir. Bedenimiz bazen farklı tepkiler verebilir. Tabi inşallah bebiş vardır Allah gönlünüze göre versin.

Ciddi anlamda panik yaşadım ya acaba böbrek enfeksiyonu falan mı oldum of eşimde yok doktora giderdim kafama göre ilaç kullandım allah beni iyi etsin napıcam, kesin ilaçlar bir şey yaptı, ya bebek vardıysa benim yüzümden düşecek mi yani , ne yaptım ben ya

Kız bi dur mesajını okurken bile gerildim. Nasıl ki adet biter bitmez yumurtlama olabiliyorsa, geç de olabiliyor, ama adet günü sarkmıyor, bunu söylememin amacı o yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur kuralı herkes için geçerli değil. Bence adet olacaksın, bebek varsa da Allah nasip ettiyse engelli koşuya katıl yine düşmez

Son düzenleme:
yerleşme böyle bir şey mi sanmam , muhtemelen erkenden adet olucam o yaşadığım şey neydi ya ben yanlış mı biliyorum yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmaz mı ona kafam karıştı,
Pembe veya kahverengi olur diye duydum hep ama. Sanki o 14 gün olayı kişiden kişiye değişiyor. Ben iğneyle çatlattıktan 7 gün sonra adet olmuştum

Hayırlısı olsun canım hayırlı sağlıklı olsunda önemli olan o ama benim canım tursu suyunu sırf tuzundan dolayı, istiyor sanırım tuzlu olan, herseye alakam, var bu ara hatta tursu suyu geride kaldı, diyebilirim

Aynen öyle. Bende film dusundum once aslında ama sonra bir seneyi tamamlayım ıstıyorum kalamazsam oyle cekılcem.. bakalım gidicem bugun dokuz gibi

Aynen öyle. Bende film dusundum once aslında ama sonra bir seneyi tamamlayım ıstıyorum kalamazsam oyle cekılcem.. bakalım gidicem bugun dokuz gibi
Benim endometriozis olduğu için rahim filmi daha önce öneriyorlar genelde. Normalde 1 yıl olan deneme süresi bizde 6 ay mesela. Bence de acele etmemek lazım altta yatan bir sorun yoksa. Ben de çıkacağım birazdan bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…