- 13 Kasım 2020
- 2.752
- 4.248
inşallah hayırlısı budurda şu şubatta hamıle kalanlardan olabılırım bende:)) ben regli oldugum ıcın bıttıgınde okuyacağım duayıhayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir bebişin :)
yok aşılama demez canım, önce yumurta büyütücü tedavi deniyorlar aşılama 2. aşama
İnşallah hayırlara vesile olsunŞubat Ayı İçin Totem Yapıyoruz
Cuma Akşamı 21.00 da niyetimiz ve listedeki arkadaşlarımız için 1 Adet Meryem Suresi okuyacağız.
Regl olan arkadaşlar bitince okuyabilir.
Sure bittikten sonra tilavet secdesinin nasıl yapıldığını aşağıya ekliyorum.
Eki Görüntüle 2771167
minseo
Jane Jetgil
@fiona13
@niw
@GeminiWoman
@Zeymuss0103
@Amanita
@gocmenkizi_35
@venushatun28
@MEMUR54
@Ankara1986
@Ayseee1987
@Random33
@sweetgirlcandy
@Evva
@Regen_
@Uzaygemisi35
@Murpyy
@merakligzm
@Seven003
Caglunal
@spooke
@pcoscuk
@Duhanin annesi
@husniye35
İnşallah canım şubat ayı güzel enerjiler getirsin bizeinşallah hayırlısı budurda şu şubatta hamıle kalanlardan olabılırım bende:)) ben regli oldugum ıcın bıttıgınde okuyacağım duayı
aminn canımmm inşallahh son üzülüşümüz olsun . regli oldugum an cok uzuldum cok ağlamak ıstedım ama şimdi tekrar yeşerdi umutlar yeni ay yeni heyecan yeni umut.. belkı kendı akışına bıraksam bır sene dolana kadar olcak ama bırakmak istemiyorum akışına felan artkİnşallah canım şubat ayı güzel enerjiler getirsin bize
umarımm o günleri sabırsızlıkla bekliyorum...hayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir bebişin :)
yok aşılama demez canım, önce yumurta büyütücü tedavi deniyorlar aşılama 2. aşama
sıkma kendini olacak inşallahaminn canımmm inşallahh son üzülüşümüz olsun . regli oldugum an cok uzuldum cok ağlamak ıstedım ama şimdi tekrar yeşerdi umutlar yeni ay yeni heyecan yeni umut.. belkı kendı akışına bıraksam bır sene dolana kadar olcak ama bırakmak istemiyorum akışına felan artk
Bence var gibi inşallah vardırCanım ben yurtdışında kalıyorum öyle kan almıyorlar hemenbiraz daha bekleyeyim olmadı 2 gün sonra tekrarlarım
iyiki vaarsınızsıkma kendini olacak inşallah
Beni de lütfen, ismimi göremeyince üzüldüm vallaYarın öğleden sonra 16.00 da listeyi son kez güncelleyip yeni arkadaşları da ekleyeceğim yarın akşam da okuyacağız inşallah
Sen katıldım yazmış mıydın görmemişim yarın en son atacağım listeye eklerimBeni de lütfen, ismimi göremeyince üzüldüm valla
Canım eşinin değerleri düzelene kadar bekle bence , ben eşimde sorun olduğunu bilseydim öyle yapardım.en azından üç ay ilaçlar destekler etki edene kadarBenim de bir yanım ihtimal artıyor diyorlar diye yaptır diyor ama bir yanım dur bekle biraz diyor
Evet hemde dün akşamSen katıldım yazmış mıydın görmemişim yarın en son atacağım listeye eklerim
İşte bu bingo cevapAslında doktor beni aşılamaya yönlendirmek için istemişti ama eşimin tedavisi başlayalı daha üç hafta oldu. Henüz yeterli ilerleme kaydedilmemiştir diye düşünüyorum. Aşılama için sperm sayısı yeterli değildi ilk testte
Canım hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlariyiki vaarsınız
inşallahhhh canım şimdi biraz tedavi sonra bata doğru gelsinn belirti aramalar test yapmamak için zor durmalarCanım hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlar
Öyle yapacağım sanırım. İnşallah olumlu sonuç alırız da tedavisindenCanım eşinin değerleri düzelene kadar bekle bence , ben eşimde sorun olduğunu bilseydim öyle yapardım.en azından üç ay ilaçlar destekler etki edene kadar