- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.636
Aynen canım benim doktor da aynı şeyleri söyledi... bakalım inşallah gerek kalmadan gelir bebişler :)Çektirmedim canım, doktorum çok normal karşıladı kimyasalı (her doktor gibi) ki bizler için hiç de basit bir olay değil. İşte çok sağlıklısın bak hamile kalabiliyorsun, strese girme yine olur, rahmin çok temiz vs vs... eşimle konuştuk, bu Nisan’a kadar olmazsa ondan sonra ne gerekirse yapacağız diye anlaştık. O yüzden birkaç ay daha böyle deneyeceğiz.
hormon testi içinse git canım ama tedavi başlamak içinse onu bilemedim 3. gün muayne olup klomene mi başlıcaz demişti ? eğer öyleyse git muayneni ol doktor yazsın ilacı takibe kendi doktorunda devam edersin ya da yarın gitsen ?minseo canım bişe sorucam benım reglı ucuncu gunu cumartesıye gelıyor. hastaneyı aradım doktor cumartesi orda olabılırmste ama kesın degılmıs o yoksa baska bırı olacakmıs. bende acıkcası baska bırını ıstemıyorum. napmam lazım sence yarın mı gıtsem ? yoksa ucuncu gunu gıdeyim gozukurum baska doktora duruma gore pazartesı hocayla konusurm yıne. enazından test felan yapılcaksa onları hallederim. anlatırım durumu gıttıgım kadına. kadın cıkmıs hastaneden ulaşamıyorum cep no da vermıyorlar. tıp merkezi bnım gıttıgım yer