Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ekler misiniz bende okurum Allah kabul etsinOkuyacağımız Meryem suresini Allahım vesile eylesin inşallah, Niyetimizi Allahım Kabul Etsin
Canım inşallah vardır ve sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur ben de geçen sene mart ayı başında yaşadım kimyasal biz de 1 ay korunduk hala gebelik olmadı bekliyoruz sen rahim filmi çekilmiş miydin? Ben son çare artık onu çekilcem ama içimden bi ses acele etme diyor çok kararsızımCanım geçen sene Nisan ayında bir kimyasal gebelik yaşadım. Ondan sonra 2-3 ay kadar korunduk, sanırım 7 ay falan oldu korunmayı bırakalı, inan ayları saymayı bıraktım başka da gebelik oluşmadı hiç o zamandan beri bu arada belirti de 0 yani hiç yok.
Yarın öğleden sonra 16.00 da listeyi son kez güncelleyip yeni arkadaşları da ekleyeceğim yarın akşam da okuyacağız inşallahBenimde ekler misiniz bende okurum Allah kabul etsin
yaaa öylemi geçmiş olsun bizim sayı yine ortalama iyi düzeyde inşallah işe yarar bizdeBizimde morfoloji %1 ileri hareketli yüzde 0 di sayı 8 milyondu proxeed plus 2 ay sabah akşam aldık. Sonuç morfoloji ve ileri hareketli sayı değişmedi sayı 100 milyona çıktı tüp bebeğe gittik şuan transfer için bekliyoruz. Umarım size faydalı olur
hayırlısı bence belirti aramayalım insan çok etkileniyor nasipse inşallah olsun mucizenizKızlar sol göğsümde çok ağrı var, rahmin de gerim gerim geriliyor, batmalar var. Regl mi Gebelik mi bilemedim. 2 gün kaldı regle de.
Ben de böyleyim. Doktorum çektir dedi ama sanırım erteleyeceğimCanım inşallah vardır ve sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur ben de geçen sene mart ayı başında yaşadım kimyasal biz de 1 ay korunduk hala gebelik olmadı bekliyoruz sen rahim filmi çekilmiş miydin? Ben son çare artık onu çekilcem ama içimden bi ses acele etme diyor çok kararsızım
İnşallahyaaa öylemi geçmiş olsun bizim sayı yine ortalama iyi düzeyde inşallah işe yarar bizde
Canım ilaçlar etkisini en erken 3 ay içinde gösterir. Bi araştır istersen sperm oluşumu 90 günlük bir süreçtir. Mesala sen bugün bebek çalışması yapsan, elde edeceğin sperm 3 ay önceki oluşmaya başlayan sperm. Çok duymuşsunuzdur ama bende yazayımBu ilaçlarla birlikte keçiboynuzu kürü yap eşine, zor gelirse pekmezini içsin. Ve 3 ay sonra birdaha test yaptır Allahın izniyle bak göreceksin düzelmeyiBizimde morfoloji %1 ileri hareketli yüzde 0 di sayı 8 milyondu proxeed plus 2 ay sabah akşam aldık. Sonuç morfoloji ve ileri hareketli sayı değişmedi sayı 100 milyona çıktı tüp bebeğe gittik şuan transfer için bekliyoruz. Umarım size faydalı olur
ben de neden bilmiyorum ama içimden bi ses beni sürekli durduruyorBen de böyleyim. Doktorum çektir dedi ama sanırım erteleyeceğim
hasta oldun mu? benim hala gelmedi. stresten gecikecek sanırımYeni bat tahmini 27 Şubat.
Oldum şimdi canım. Ağladım ağlıcam işyerinde zor tutuyorum kendimi.hasta oldun mu? benim hala gelmedi. stresten gecikecek sanırım
ağlama ama lütfen. Allah tan ümit kesilmez merak etme kısa süre de bebeğini kucağına alırsın.Oldum şimdi canım. Ağladım ağlıcam işyerinde zor tutuyorum kendimi.
Cumartesi üçuncu gunum doktora gitmem lazım,bı kadını arayıp sorcam
ben de dün hasta olucam diye yarın için randevu aldım. İlla üçüncü günü mü olması lazım bir bilgin var mı?Oldum şimdi canım. Ağladım ağlıcam işyerinde zor tutuyorum kendimi.
Cumartesi üçuncu gunum doktora gitmem lazım,bı kadını arayıp sorcam
inşallah canım eşim çok uzuldu bısede dıyemıyor ben uzuluyorum dıye. en cok onu uzuyorum dıye uzuluyorumağlama ama lütfen. Allah tan ümit kesilmez merak etme kısa süre de bebeğini kucağına alırsın.
Yok kullanmıyor@fiona13
@yildizsavascisi
hus3545
ipek_annesi
Kızlar morfoloji ortak sorun sanırım. Aranızda eşi antidepresan kullanan var mı?
Çektirmedim canım, doktorum çok normal karşıladı kimyasalı (her doktor gibi) ki bizler için hiç de basit bir olay değil. İşte çok sağlıklısın bak hamile kalabiliyorsun, strese girme yine olur, rahmin çok temiz vs vs... eşimle konuştuk, bu Nisan’a kadar olmazsa ondan sonra ne gerekirse yapacağız diye anlaştık. O yüzden birkaç ay daha böyle deneyeceğiz.Canım inşallah vardır ve sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur ben de geçen sene mart ayı başında yaşadım kimyasal biz de 1 ay korunduk hala gebelik olmadı bekliyoruz sen rahim filmi çekilmiş miydin? Ben son çare artık onu çekilcem ama içimden bi ses acele etme diyor çok kararsızım