Canım benim aynen öyle çözümsüz dert olmasın.. ne bileyim ben de genelde pozitif yaklaşıyorum çok güzel bir hayatım olmadı hep kendim bir yol bulup toparlandım başka türlü düşünmek aklıma gelmiyor bile
ilk bir üzülüp çöküyorum tabi ben de ama bir şekilde daha mantıklı düşünmeye başlıyorum sonra. Umarım hepimiz için hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun gerçekten
Ah canım gülecek merak etme
benim malesef hiç gecikmedi bile öncesinde anladım hep regl olacağımı. O nedenle heveslenemedim bile senin gibi. Ama hiç belirti yoksa tabi ki o heyecan çok fena. Umarım hayırlısı neyse o olsun canım bakalım daha çok yeniyiz inşallah olacak
Amin gerçekten her şey artık çok pahalı ben de çok sinirleniyorum alamayanlar için yani kimse eşit şartlarda değil halbuki herkesin hakkı..
Aynı şekilde ben de artık hiçbir hesap kitap yapmıyorum şu gün ilişki olsun şöyle olsun yatayım falan artık akışına bıraktım öyle tadını da çıkaramaz hale gelmiştim artık görev gibi
artık akışına da bıraktık herkesin dediği "hiç düşünmediğim ay gebe kaldım" aşamasına geldik bence