- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Çok teşekkür ederim cnm bugün dr morfoloji bozukluğu riskinden dolayı düşük dış gebelik risklerin var dedi aşırı moralim bozuldu dua edermisiniz bana.ama yardımcı olabilceksem her türlü cevaplarım. Nerde cevaplıcam beni etiketlermsn
Canım hayırlı olsun gebeliğinÇok teşekkür ederim cnm bugün dr morfoloji bozukluğu riskinden dolayı düşük dış gebelik risklerin var dedi aşırı moralim bozuldu dua edermisiniz bana.ama yardımcı olabilceksem her türlü cevaplarım. Nerde cevaplıcam beni etiketlermsn
Eşinizin ameliyat olmasını gerektiren şey neydi ? Ne ameliyatı olacaktı?Ayrıca Evet benim normaldi prolaktin 35.5 tu regl 2.günü kan ver demişlerdi eşime üzülmekten bişi yapmadım o ay sadece hayıt otu tohumu aldım
Kızlar bugun sat tan sonra 28. Günüm ve ben 22 günde bir regl oluyordum son 3 seferde. Basta stresten bir gecikme sandım ama 2 defa ani ve şiddetli 10,saniye süren korkunç bir kasık agrısı yasadım 5 gündür sürekli adet oldum sanıp, tuvalete gidiyorum sarımsı akıntı dan Baska, hiç birsey yok. Gögüslerin, ve özellikle gögüs ucum cok hassaslasto ve gögsümün özellikle ucu koyu mor siyaha, yalın oldu normalde pembe dir ve gögüs uclarım cok büyüdü. Önemsemedim, psikolojiktşr dediğim bir kaç, belirtim daha var normalde hiç olmaz şiddetli bir gün süren, baş, agrısı ve halsizlik yasadım halsızlık devam ediyor ve bünyem, zayıf düştü grip gibiyim ama değilim dudagı da ucuk çıktı dilimde yara. Yumurtlama günüm 7 siydi. Sabah, test yapıcam Allah hayırlısını nasip etsin. Ama en farklı ve beni şüpheye, düşüren o ani bıcal batması tarzındaki dayanılmaz, kasık, agrısıydı 10 saniye içinde bir anda yok olmasaydı sanırım acıdan bayılırdım ben hayatımda böyle acı hissetmedim biri beni boçaklamısta sag kasıgımda sola dogru bıcakşa kesmiş gibi bir acıydı acı bacak arama ve ayagıma yayıldı ve pat diye kesildi 2 defa yasadım ve resmen geçince Allahım şükürler olsun dedim ve adet te olmadım hala. Ve sürekli adet agrısı gibi ama daha hafif karın agrım var. Ev işi yapınca bir sag kasıga bir sol, kasıga batmalar oluyo oturup, dinlenince geçiyo bakalım bu sefer psikolojik mi yoksa gercekten hamilemiyim
canım çok teşekkür ederim iyi dileklern için çok sağolCanım çok haklısın insan ilk duyduğunda baya morali bozuluyor, beklenmedik bir şey sonuçta hem şok oluyor hem de umutsuzluğa kapılabiliyor.
Ben böyle durumlarda şunu düşünüyorum, Allah korusun daha kötü kanser vb durumlar ortaya çıkınca da bu geliyor hep aklıma. Neyse ki çok şükür ki tespit edildi. Yani bir bozukluk hastalık sıkıntı varsa da bunun ortaya çıkması tespit edilmesi çok önemli bir şey bence çünkü tedavinin başlaması demek aslında iyileşmeye daha da yaklaşmak demek.
Eşinin sorununun tedavisinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama tıp o kadar gelişti ki bence mutlaka onun da bir çözümü olacaktır. Sağlıkla kavuşacağız inşallah bebişlerimize. Geçen bir doktor videosunda "artık yatak odasında gebe kalmak zorlaştı" dedi. Yani birçok insan tüp bebek vs yardımcı tekniklerle kavuşuyor çocuklarına. Biz de belki de o gruptayız, belki de onlara gerek kalmadan kendiliğinden olacak. Yine de bunu öğrenmeniş olmanız güzel bir şey canım biraz kafan sakinleşince güzelce yol gösterir doktorlarınız zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben iki gün önce regl oldum canım bu ayda enfeksiyon tedavisi görücem güncel bat 24 şubatKızlar günaydın ne durumdayız ?
Hamileleri de tebrik ederim tekrar @mell_in_shell @Kedilervekitaplar B Beklenenmucizemgeldi sizden soru cevap bekleriz
zeynep-ahmet 20.01.2021 7 AY @D0RIS 20.01.2021 26 AY Sevgicik 21.01.2021 13 AY @anneolmayolu 22.01.2021 2 AY @WunderLost 23.01.2021 3 AY @Paresilaaa 23.01.2021 7 AY @Bilgi012 24.01.2021 7 AY @Pinkpeonyy 26.01.2021 2 AY @Rojda56 27.01.2021 14 AY Dilhansah 27.01.2021 17 AY
Olsun listenin demirbaşlarını listeden silememCnmmm ben regl oldum zaten şuan için hebis düşünmüyoruz ameliyat olmayi beklediğim için yine de bat soyleyim 17 şubat doğum günümde regl olacagim
Ay kuzum hiç hisli bi insan değilimdir ayda yıldı bi geliyorlar öyle banabenden ne enerjisi alıyorsunnnn lovecimmmmm
bende her teori farklı bir şey diyorrrr
Yok canım iğne falan kullandım eksrta vitamin e ihtiyaç duymadımVitamin tarzı yumurta toplama öncesi veriyorlar ya
Anladım tatlımYok canım iğne falan kullandım eksrta vitamin e ihtiyaç duymadım
Güzel haberler alalım inşallahDua edin artış varmı diye bakilcak bugün randevum var 9.40 da gideceğim
Artcak tabiki hayırlısıylaDua edin artış varmı diye bakilcak bugün randevum var 9.40 da gideceğim
inşallah güzel haberler alırsınızz. rabbim hepimize yardım etsin.Kızlar yarın bat günüm, olcammı olmıcammı stresimi anlıyorsunuz dimi?İki gün önce test negatıftı ama akşam yaptım felan belki ondan çıkmadı dıyorum çatlamanın 11.gunuydu ozaman . Reglı belirtimde pek olmadığı ıcın benim bılemıyorum nolcak. Gecen ay sabah uyanınca baslamıstı reglı belirtim oglene olmustum . Şu yüzüm gülse bu ay hepimizin gülse..
Ikrameyra da kiz demis
Aminn inşallahinşallah güzel haberler alırsınızz. rabbim hepimize yardım etsin.
Inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim hepimizin yardımcısı olsunKızlar yarın bat günüm, olcammı olmıcammı stresimi anlıyorsunuz dimi?İki gün önce test negatıftı ama akşam yaptım felan belki ondan çıkmadı dıyorum çatlamanın 11.gunuydu ozaman . Reglı belirtimde pek olmadığı ıcın benim bılemıyorum nolcak. Gecen ay sabah uyanınca baslamıstı reglı belirtim oglene olmustum . Şu yüzüm gülse bu ay hepimizin gülse..
İnşallah canım aminnInşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ahhh kuzum tesekkur ederimOlsun listenin demirbaşlarını listeden silemem
Ay kuzum hiç hisli bi insan değilimdir ayda yıldı bi geliyorlar öyle banadur bakim belki seninle ilgili de gelir biraz kendimi dinliyim