hahahah bişi olmaz canım düşerAy dur onlar hamileler içinmişGözüm hepten görmüyor
Betayı birkaç güne yine baktırıcam canım. Bugün yine konuştum dr ile. Adetle attığını düşünüyorum, yavaş düşüyor olabilir dedi. Doktora biz de düştü gitti diye takılıyoruz tavşan gibi, sorun olur mu dedim. Takılın bişey olmaz dedi
canım kaç aydır yıldır istiyorsunMerhaba
Adet dönemlerim düzensiz benim ama
Bat 24 Ekim olarak ekler misiniz beni de
1.5 yıldır bekliyoruz canımcanım kaç aydır yıldır istiyorsun
şimdilik 8 ekim yazalım kuzum duruma göre güncelleriz bir de ne kadardır isityordun bebişminseo kuzu benim bat ne olacak emin değilim. Döngü şaşar mı onu da bilmiyorum. Sat 11 eylül, bat normal şartlarda 7-8 ekim falan olmalı ama bekleyip görücem sanırım.
Önce ilk adet bittiği gun yaptim cizgi biraz köyü cikmis sonrasında siliklesiyir hemen yumurtlamam imkansız dimicanım daha anca yumurtlarsın bence yeni bittiyse reglin ortalama reglden 1 hafta sonra falan oluyor yumurtlama teste devam et
10 aydır istiyorumkaç aydır istiyorsun canım
imkansız değil hemen yumurtlayanlar var ama yumurtlasan koyu çıkardı baya zaten sen adet bittikten sonra başlamışsın devam et daha olmamıştır canımÖnce ilk adet bittiği gun yaptim cizgi biraz köyü cikmis sonrasında siliklesiyir hemen yumurtlamam imkansız dimi
13 ay canımşimdilik 8 ekim yazalım kuzum duruma göre güncelleriz bir de ne kadardır isityordun bebiş
Tmm cnm bir an korktum once biraz köyü çıkıyor sonra neden siliklesiyor diyeimkansız değil hemen yumurtlayanlar var ama yumurtlasan koyu çıkardı baya zaten sen adet bittikten sonra başlamışsın devam et daha olmamıştır canım
LH Dalgalanması canım benim pik olmadan önce o kadar silikti ki moral bozukluğundan ağladım ertesi gün kopkoyu çıktıTmm cnm bir an korktum once biraz köyü çıkıyor sonra neden siliklesiyor diye
Evet kuzum 2 yildir bekliyorum bende
tamam tatlım yeni bir sayfa açıyoruz hadi bakalımCanımminseo beni de ekleyebilirsin artık , bat 24 ekim ama kurtajlar sonrasi donguler uzadi ben yumurtlamaya göre yine bat güncellerim inşallah şu macun da işe yarar çarşamba gelecekmiş , 1 aydır istiyor yazabilirsin önceki kayıplarımı ve korunma sürelerimi saymıyorum
Tmm canim cok saolLH Dalgalanması canım benim pik olmadan önce o kadar silikti ki moral bozukluğundan ağladım ertesi gün kopkoyu çıktı