Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
hahahah bişi olmaz canım düşer anca atıyordur vücut

minseo kuzu benim bat ne olacak emin değilim. Döngü şaşar mı onu da bilmiyorum. Sat 11 eylül, bat normal şartlarda 7-8 ekim falan olmalı ama bekleyip görücem sanırım.

minseo kuzu benim bat ne olacak emin değilim. Döngü şaşar mı onu da bilmiyorum. Sat 11 eylül, bat normal şartlarda 7-8 ekim falan olmalı ama bekleyip görücem sanırım.
şimdilik 8 ekim yazalım kuzum duruma göre güncelleriz bir de ne kadardır isityordun bebiş

canım daha anca yumurtlarsın bence yeni bittiyse reglin ortalama reglden 1 hafta sonra falan oluyor yumurtlama teste devam et
Önce ilk adet bittiği gun yaptim cizgi biraz köyü cikmis sonrasında siliklesiyir hemen yumurtlamam imkansız dimi

Önce ilk adet bittiği gun yaptim cizgi biraz köyü cikmis sonrasında siliklesiyir hemen yumurtlamam imkansız dimi
imkansız değil hemen yumurtlayanlar var ama yumurtlasan koyu çıkardı baya zaten sen adet bittikten sonra başlamışsın devam et daha olmamıştır canım

Canım minseo beni de ekleyebilirsin artık , bat 24 ekim ama kurtajlar sonrasi donguler uzadi ben yumurtlamaya göre yine bat güncellerim inşallah şu macun da işe yarar çarşamba gelecekmiş, 1 aydır istiyor yazabilirsin önceki kayıplarımı ve korunma sürelerimi saymıyorum

tamam tatlım yeni bir sayfa açıyoruz hadi bakalım geldiği gibi başla yerken bol su iç ben direk su ile yuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…