Kuzu ben yatmam hiç. Doğrudan duşa giderim. Geçen ay tuttu biliyosun. Kimyaslla sonuçlanmış olsa da. Ki benim dr ayakta da yapsan olur der.Ne bileyim kuzum ben de 10 dk yatıp kalktım sonra yine de yattım yaniAslında artık tedavisiz olacağına inanmıyorum da
Aynen kuzum ben de yattım yine yani.. ama çok kişiden duydum hemen gidip banyo yaptım ama hamile kaldım diye.
Tam koyulaşma görmeden silikleşmeye ne dersin peki? Azze de böyle hamile kalmıştı çok koyu olmamıştı hatta üzülmüştü , allahım inşallah testler sıkıntılıdır ben bir kere olsun yumurtlama görmüş olayımcanım tam koyulaşma olmadıysa devam et pko da bat a yakında yumurtlama gören çok oluyur yılmadan devam
ne kadar süredir istiyordun kuzucum?
soruları ilk sayfaya sabitledim kuzum
Canım takip ettin mi bilmiyorum ama bu ay benimde koyulaşır gibi oldu sonra ki gün test çok silik çıktı çatlama gibi 1 gün sonra da kopkoyu idi sen macunu yiyor musun ? ona başla bi an önce ve teste devam et canım benceTam koyulaşma görmeden silikleşmeye ne dersin peki? Azze de böyle hamile kalmıştı çok koyu olmamıştı hatta üzülmüştü , allahım inşallah testler sıkıntılıdır ben bir kere olsun yumurtlama görmüş olayım
Bir ara görüyordum testlerini canım ama me yazık ki sınavımdan ötürü çok giremedim, öğrendiğim iyi oldu sende de pko varmış sonuçta aşağı yukarı aynı sorunlar benZer şekilde olabilir testlerin seyri bekleyip göreceğim sağol kuzu, yapmaya devam edicem,Canım takip ettin mi bilmiyorum ama bu ay benimde koyulaşır gibi oldu sonra ki gün test çok silik çıktı çatlama gibi 1 gün sonra da kopkoyu idi sen macunu yiyor musun ? ona başla bi an önce ve teste devam et canım bence
Kuzu ben yatmam hiç. Doğrudan duşa giderim. Geçen ay tuttu biliyosun. Kimyaslla sonuçlanmış olsa da. Ki benim dr ayakta da yapsan olur der.
valla doktor var dedi ama hiç bakmadan var dedi artık var mı yok mu muallakBir ara görüyordum testlerini canım ama me yazık ki sınavımdan ötürü çok giremedim, öğrendiğim iyi oldu sende de pko varmış sonuçta aşağı yukarı aynı sorunlar benZer şekilde olabilir testlerin seyri bekleyip göreceğim sağol kuzu, yapmaya devam edicem,
Ah canım artık bir şeyler yapacağız varsa da yoksa da çabalamadan olmuyor ona anladım, yani istemeden yanlışlıkla uğraşmadan hamile kalamıcaz kısacası ben öyle diyorum kendimevalla doktor var dedi ama hiç bakmadan var dedi artık var mı yok mu muallakregl düzenli,hormon normal ins direnci var diye pko var dedi
Ayy kuzum benim sağolasın. Kısmet değilmiş. Hayırlısı olsun diyip saldım bu ay inan ki. Ne test yapıyorum ne bişey. Hepimiz için güzel haberler gelsin inşallahTatlı ablacım çok geçmiş olsun o süreçte yazamadım hamileliğin devam etmemiş, inşallah bu ay gerçek bir hamilelik yaşarsın dualarımız sizinle
emek olmadan yemek olmazzzzAh canım artık bir şeyler yapacağız varsa da yoksa da çabalamadan olmuyor ona anladım, yani istemeden yanlışlıkla uğraşmadan hamile kalamıcaz kısacası ben öyle diyorum kendime
Duamdasin bundan sonra ❤Evet kuzum 2 yildir bekliyorum bende
Ben bu ay test almadım yapmıyorum ya kocama bişeyler oldu. Günaşırı falanı geçtik bizemek olmadan yemek olmazzzzovülasyon testleri bizler için şart malesef sen de strese girmeden yapmaya devam et canım
ne yiyip içiyonuz evdeBen bu ay test almadım yapmıyorum ya kocama bişeyler oldu. Günaşırı falanı geçtik biz
En iyisini yapıyorsun salıver hiçç sıkma canını, nasıl olsa hamile kalabildiğini gördün, eşin sen sigara vs içiyor musun, bide ne kadar doğru bilmiyorum ama uzun süreli beklemelerde spermler öldüğü için 4-5 gün bekleyip yapmak doğru değilmiş kimyasalla sonuçlanabiliyormuş var mı böyle bir bilgi senin duyduğunAyy kuzum benim sağolasın. Kısmet değilmiş. Hayırlısı olsun diyip saldım bu ay inan ki. Ne test yapıyorum ne bişey. Hepimiz için güzel haberler gelsin inşallah
ne yiyip içiyonuz evde
canım şöyle bi erkeğin hafta da en az 2 kere boşalması sağlıklı olan uzun süre boşalmadığında spermler kalitesizleşiyor ve kalitesiz sperm döllenirse evet kimyasala sebep olabilirEn iyisini yapıyorsun salıver hiçç sıkma canını, nasıl olsa hamile kalabildiğini gördün, eşin sen sigara vs içiyor musun, bide ne kadar doğru bilmiyorum ama uzun süreli beklemelerde spermler öldüğü için 4-5 gün bekleyip yapmak doğru değilmiş kimyasalla sonuçlanabiliyormuş var mı böyle bir bilgi senin duyduğun
Ayyy ben de yine hamilesin sandım soruları cevaplıyorum deyince sevindiydim Allah seniAy dur onlar hamileler içinmişGözüm hepten görmüyor
Betayı birkaç güne yine baktırıcam canım. Bugün yine konuştum dr ile. Adetle attığını düşünüyorum, yavaş düşüyor olabilir dedi. Doktora biz de düştü gitti diye takılıyoruz tavşan gibi, sorun olur mu dedim. Takılın bişey olmaz dedi
emek olmadan yemek olmazzzzovülasyon testleri bizler için şart malesef sen de strese girmeden yapmaya devam et canım
Ben saat 8 de yine bir test yapayim miimkansız değil hemen yumurtlayanlar var ama yumurtlasan koyu çıkardı baya zaten sen adet bittikten sonra başlamışsın devam et daha olmamıştır canım
Sağol kuzum sende oyleDuamdasin bundan sonra ❤
canım şöyle bi erkeğin hafta da en az 2 kere boşalması sağlıklı olan uzun süre boşalmadığında spermler kalitesizleşiyor ve kalitesiz sperm döllenirse evet kimyasala sebep olabilir