Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Doktorumla konuştum cumaya kadar bekleyelim dedi.tamam dedim bende ama nasıl dayanicam bilmiyorum
Niye kan testi almadı ki canım acaba? 2 günde bir düzenli artış var mı diye kontrol ediyor çoğu doktor.. Ben doktora gitmedim öyle kendi çapımda kan veriyorum:)

sen ikinciyi verdin mi canım ?
Cumartesi verdim canım 210 çıktı.. 2 katı olmuş ama benimle aynı yumurtlama geçirenlerin binlerde onbinlerde uçuyor rakamlar..geç döllenmedir diyorlar ama imkanı yok eşim gitti ilişki olmadı sonrasında..

Ağrılarım da baya var ama hayırlısı olsun kuzum. bilirsin uzun dönem uğraşan bizlerde bebeği kaybetsek bile 'aaaa demekki tüp bebeksiz tedavisiz hamile kalabilirmişim' sevinci oluyor.. O sevinç, mutluluktan gözlerimi yaşartıyor.

Niye kan testi almadı ki canım acaba? 2 günde bir düzenli artış var mı diye kontrol ediyor çoğu doktor.. Ben doktora gitmedim öyle kendi çapımda kan veriyorum:)
Bilmiyorum ki bı ara hergun gittim kadın bıkmış olabilir benden 3 hafta 4 günlük dedim dün. Cumaya kadar bekleyelim cuma sabah gel dedi

Bilmiyorum ki bı ara hergun gittim kadın bıkmış olabilir benden 3 hafta 4 günlük dedim dün. Cumaya kadar bekleyelim cuma sabah gel dedi
Canım son adet tarihinden sayıyorsun di mi? Yoksa kısa mı döngün?

canım şöyle bişi son ilişkiden 5 gün sonra bile döllenmiş olabilir spermler yaşıyor çünkü sen diğerleri ile kendini kıyaslama inşallah güzel güzel devam edecek artışın

canım şöyle bişi son ilişkiden 5 gün sonra bile döllenmiş olabilir spermler yaşıyor çünkü sen diğerleri ile kendini kıyaslama inşallah güzel güzel devam edecek artışın
Çok sağol canım ben hep 1 2 gün biliyordum. İnşallah normaldir.

Kızlar ben bu ay macun kullandım hayıt otu falan var içinde . Ama yumutlama belirtisi yaşamadım hiç normal mi sizce? Zaten her ay çok şiddetli de yaşamıyordum ama bilemedim sadece bi gün ıslaklık vardır o kadar normal mi sizce?

Kizlar bendede belirtiler yok oldu gibi meme ucu hassasiyeti yok bugün hic karin altinda batma falanda yok... hersey yolundami bilemedm..ayin sonuna randevum nasil beklicem bilmiyorum
Yazın ilke karşılaştım da merak ettim bir sorun yok dimi bende meme hassasiyeti bir yok oluyor bazen sabahları geliyor düşüklerimde böyle olduğu için korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…